Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6379
1.2.13 14:38

Když se tady koukám, tak hodně holkám-ženám se ty opakovany taky stali a nepřišli na to proč a to podstoupili hodně vyšetření…což se mi zdá njáky divny…myslím tím to, že třeba já potratila už 3× a kdyby na nic nepřišli, tak bych asi skončila na psychině… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
1.2.13 14:54

Jak psaly holky - asi nejvíc se toho najde na imunologickém vyšetření (kde se konkrétně hledá, jestli nevytváříš protilátky proti embryu, spermiím apod.) nebo v genetickém vyšetření - to krásně popsala krokodylek.
To že jsi zdravá a máš jinak dobrou imunitu, neznamená, že jsi po stránce reprodukční imunologie v pořádku. Nicméně když se něco najde, tak většinou stačí pár měsíců léčby a může se těhotnět znovu, s lékama, ale snad už úspěšněji :-) Máš aspoň štěstí, že otěhotníš hned, mně to trvá skoro vždycky rok, než se dohrabu ke dvěma čárkám.
Naštěstí už jednoho špunta mám, tak mě to až tak netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
1.2.13 15:29

@ywettka16 že se na nic nepřijde neznamená, že příčina neexistuje…jen je nezjištěná…blbý, když nevíš co máš léčit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.2.13 15:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
4.2.13 21:24

Právě nevím jestli se bojím toho, že mi na něco přídou a nebo, že na nic nepříjdou…ale snad se zadaří a brzo budu těhulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3825
5.2.13 00:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.2.13 21:28

@ywettka16 Nevim, já výtok nikdy v těhu neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
5.2.13 21:42

@frapik Já právě jen na začátku a doktorka říkala, že to je tím phčkem nebo něčím…a dělala mi i stěry a vše bylo o. k. no uvidíme…a ty jdeš na njáky vyšetření a nebo už to máš za sebou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.2.13 21:49

@ywettka16 jdem 11.3. na imunošku tak snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
5.2.13 21:59

@frapik No já se to dozvím v pátek kdy náš vyšle na to vyšetření no…a taky máš strach??? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.2.13 22:00

@ywettka16 no já spíš doufám, že něco najdou, páč tři potraty a nevědět proč a bát se, že se to stane počtvrtý je hnusný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
5.2.13 22:26

@frapik Já taky doufám, že to budejen njáke blbost a že se bude dát lečit…chci aspon jedno mimčo :palec: ale neboj vše bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
11.2.13 15:07

Ahojte holky,
prosim vas, dneska jsem se hroznou nahodou dozvedela vysledky testu.
Byla jsem na nich minuly teden a rekli mi, ze budou tak za 2-3 tydny. Ale ze si mam hned zavolat a objednat se na konzultaci vysledku, ze to moc dlouho trva. No cely minuly teden jsem se nemohla dovolat, bylo porad obsazeno. Az dnes se podarilo a sestricka mi rikala, ze i kdyz by mi to nemela rikat pres telefon, tak uz ma moje testy hoteve a ze my tam vysel blbe nejaky hormon, kvuli kteremu byly asi ty potraty. Ktery nefunguje tak jak by mel. Snad je ho tam malo ci co. Ale musim jit jeste na laparoskopii, aby mi zkontrolovali delohou, a tak by se to melo potvrdit.

Nevite prosim co to muze byt zac???
Kvuli kteremu hormonu se chodi na tuto „operaci“???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
11.2.13 15:12

@kar-maa
a to jsou výsledky z imunologie nebo čeho? na laparce ti podle mě na žádné zvýšené hormony nemohou přijít, ta se dělá při srůstech atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
11.2.13 15:14

@kar-maa on se nějaký hormon pozná laparoskopicky? :think: Ledaže by způsoboval nějaké viditelné změny… :think: Teda to mě taky zajímá, zase budem chytřejší…každopádně až to budeš vědět, tak kdyby to tady nebylo, tak nám musíš doplnit vzdělání-nebo aspoň mě…pls
Tak aspoň snad už budete vědět příčinu, svým způsobem se asi člověku uleví, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty