Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9754
11.2.13 16:21

@smiley1 Jo jo az budu zase o neco chytrejsi, tak dam urcite vedet, jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
3.3.13 12:59

Ahoj, tak máme konečně výsledky z imunologie Podolí. Mám předepsaný anopyrin a prednison na cca4 týdny. Jsem šťastná, že konečně známe příčinu, která se lehce vyřeší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.3.13 13:03

@Ilcinka :palec: gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
3.3.13 15:16

@kar-maa Urcite dej vedet. Drzim palce.
@Ilcinka Ten prednison jen 4 tydny a pak KO? A jak pak v tehu? Od pozitivniho testu nebo vubec? Promin, ze se tak vypravam, sama s tim ted mam dilema. Mne rekla Ulcova -Gallova, ze neni zapotrebi, ale v CAR mi to při 1. ivf dali a ted pri druhem zase ne. Tak si rikam, jestli to nebude pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
3.3.13 15:24

Anopyrin cca 2 týdny prekoncepčně a v graviditě 50ml/den, v graviditě v 7-9 týdnu kontrola v Podolí. Prednison 5mg/den cca4-5 týdnů a zkusit koncepci, v 7-9 týdnu gravidity kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
3.3.13 16:58

@Ilcinka já jsem nějak mimo, takze prednison budes brat i prekoncepcne? Jinak ja beru misto anopyrinu godasal jen 1/2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.3.13 17:07

Ahoj holky,
jak se daří? U někoho nějakej posun? Já mám BI v pořádku, léky beru v nižší dávce. Přidala jsem kontryhel a femibion…a čekáme na plodný dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
3.3.13 17:30

@smiley1 4-5týdnů prekoncepčně Prednison pak snížit na 2,5mg/den zkusit koncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
3.3.13 17:34

@Ilcinka Tak teď už to chápu. Děkuji. Tak aspoň už víš, co bylo spatne.
@Izzz Ja zahajila 2. ivf a uz ted premyslim, ze jsem to mela risknout prirozene. Ale mam strach, ze se chytne zase spatna spermie, takhle to chci obejit a nechapu, ze to nevyslo napoprve, kdyz prirozene to slo. Takze ti docela zavidim- v dobrem samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.3.13 17:38

@smiley1 a jak jsi s ivf daleko? u toho se nedá zkoušet to přirozeně? ona se dá přeci vybrat ta nejlepší spermie…nějaký pisci? Nikdo ti nemůže říct, že ivf je 100% :) ted to vyjde. kdyby ne, tak můžete přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
3.3.13 17:59

@Izzz No, uz picham injekce, ktere nastavuji menopauzu- jakoby. Pak az dostanu ms, tak k tomu pridam jeste stimulacni injekce, pak odber a az dalsi mesic transfer embryjka- necham je geneticky vysetrit. Minule ivf jsme meli picsi a stejne jich bylo z 5-ti zdravych jen 3.Takze to je beh na dlouhou trat s nejistym vysledkem a nervama v kyblu :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.3.13 18:03

@smiley1 tak pokud věříš tomu, že vám to pomůže, tak je to určitě správná cesta. Někde jsem četla, že úspěšnost je 30%…jako při přirozeným početí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
3.3.13 18:08

@Izzz Ja vim, ale nejak uz neverim nicemu a to je asi ta chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
3.3.13 18:08

@Izzz Ja vim, ale nejak uz neverim nicemu a to je asi ta chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.3.13 18:14

@smiley1 psychika dělá divy. To víš sama. Tak já nevim…zajít na masáž, k psychologovi pokecat, uklidnit se? A ta šance bude zas vyšší. :palec: Já si třeba furt řikám, že bych se měla začít bát, že bych měla mít strach, obavy, že to nevyjde, nepůjde tak rychle. Místo toho čumim na kočárky a počítám datum porodu. Ale vim, že mě negativní test nepoloží. A jsem momentálně pozitivně naladěná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty