Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3106
3.3.13 18:24

@Izzz Tak to ti jen tise zavidim. Po kocarkach teda koukam taky, ale mimina a tehule mi nejal nedelaji dobre. Nejsem za to na sebe dvakrat pysna, ale nejak mi nejde se s tim vyrovnat, hlavne to, ze se ted proste nedari. Ach jo. Ale verim, ze s jarem prijde lepsi nalada. Asi mam slunecni deficit ci co. Vam se ale vzdy zadarilo hned napoprve, takze do tretice to klapne urcite se vsim vsudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.3.13 18:28

@smiley1 no z toho asi mám trochu strach, že jsem zvyklá, že jsme se snažili a ono to hned šlo. Ale jak to půjde ted po spoustě léků? kdoví. I když malíčková mi tvrdila, že údajně po těch lécích má bejt nevim proč šance vyšší. Budeme doufat, vyšlo by nám to krásně před vánocema a uzavřeli bychom tim ten rok a půl trápení. Já nemám problém s cizíma těhotnejma a dětma, vůbec. jen ty kolem…nezávidim jim to, jen nemám příjemný pocity, když se s nima musim vidět. taky jsem takhle přišla o dvě kamarádky. snad dočasně a pak se mezi ně zapojim. Jedna porodila a dítě má problémy, vrozená vada, okamžitej převoz do prahy na operaci. Tak mám maličko výčitky, že jsem nebyla úplně přející a nadšená :( Maj to miminko hodně vymodlený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
3.3.13 18:37

@Izzz Mně taky cizi nevadi, jen znamy.,, Je fakt, ze jsem se od nich taky dost izolovala, ale uplne vyhnout se jim nemuzu. Tak ja budu asi ta vyjimka, co se ji po tech lecich nedari, ach jo. Taky uz bych tuhle epizodu rada uzavrela a zacala novou. Mam hrozny strach, ze to bude jeste na dlouho a z toho mi pak asi uz hrabne. Nicmene doufam stale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.3.13 18:43

@smiley1 ale s tou hlavou bys měla něco udělat. dělat si radost a začít tomu věřit. Nevim, jak je to možný, že je děloha a embryo spojený s psychikou, jsem ryze pragmatická osoba, ale prostě vim, že ta psychika je důležitá. Jdu zejtra na trhání dvou spodních osmiček. Měla bych bejt vystresovaná, vyklepaná, vyděšená a paralyzovaná. Ale kupodivu se těšim, že to bude za mnou. Měla jsem totiž hrozně věcí, co jsem chtěla před těhpotenstvím stihnout a před těma dvěma jsem to neudělala. Ted už chyběj jen ty zuby, který mě trápily a bolely (v těhu bych si nemohla vzít léky na bolest) a bude vše hotovo a hurá do toho :) To mi taky pomáhá. Mám ze sebe radost, že jsem ty věci dotáhla do konce a připravila vše kolem na dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
9.3.13 18:30

..občas nakukuji..mam za sebou během posledního půl roku 2 nevydařené těhotenství a rozchod z partnerem
při posledním těhotenství mi zjistili Leidenskou mutaci..a tak sbírám informace, kdyby náhodou ještě někdy, co vše mám udělat, aby se to už neopakovalo..nebo aspoň udělat maximum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.3.13 18:31

@jezinka tak s Leidenem by tě určitě měl někdo odeslat na hematologii, jestli tam ještě nedocházíš. O tomhle moc nevim, ale diskuze přímo o Ledenský mutaci tu taky jsou. Držim palce, ať se vše obrátí k lepšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
9.3.13 18:42

Izz..chodila jsem tam, ale pak jsem přestala..Můj gynekolog říkal, že nemusím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.3.13 18:53

@jezinka podle mě bys tam měla určitě zajít, až budeš chtít otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
9.3.13 18:55

Izz…taky jsem si to myslela, ale každý mi říká něco jiného :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.3.13 19:09

@jezinka Kamarádce to zjistili taky, ale byla tam kvůli něčemu jinýmu. Děti zatim neplánuje, ale říkali jí, aby přišla, až začne o dětech uvažovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
9.3.13 19:12

Izz..aha..zavolám tak a zeptám se..i když teď o dalších dětech taky neuvažuji..ale abych měla dostatečně informace kdyby někdy…ještě někam bych měla zajít..četla jsem tu o imunologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.3.13 19:30

@jezinka já jsem tam byla a chyba se našla právě tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
9.3.13 19:41

Izz…aha..tam mě nikdo nikdy neposlal..a to už mám za sebou 4 nevydařené těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.3.13 20:00

@jezinka ale zase máš 2 donošený děti. Oni doktoři po 2 potratech (po 2 za sebou) posílat na imunologii nechtějí. Měl by tě poslat na genetiku, ale tyhle vyšetření se dělaj ve dvou - s partnerem. Takže pokud jsi po rozchodu a zvažuješ ještě někdy miminko, tak počkej nejdřív na novýho partnera s ním se nechte potom vyšetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
9.3.13 20:08

Izz..jasně, já vím, že to teď není vzhledem k mé situaci rychle nutné řešit..ale děkuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty