Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3106
26.1.13 18:00

Kvuli IVF ho beru uz pul roku, takze mi ho dali jen tam a uz je to pul roku a porad se nezadarilo. Tak to ho radsi vysadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.1.13 19:39

@marinka5 ano fraxiparin mi dali jen pro jistotu, no nakonec se ukázalo, že byl potřeba. Bez něj by se to pos… asi ve 27tt.
Anyxx, já už si to nepamatuju, přeci jen už je to skoro pět let.Ale myslím, že 3× 5 tablet nebo 8.Už fakt nevím :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.1.13 19:42

A Prednison jsem brala asi 15 měsíců v kuse než jsem otěhotněla a pak ještě asi do 15 tt. Takže celkem asi 19 měsíců :roll: :roll:.Chtěla jsem ho vysadit když se mi nedařilo otěhotnět (myslela jsem si, že mi v otěhotnění brání)ale mudr. Madár mi řekl, že nemám a mám pokračovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.1.13 09:15

@Izzz Nám se to poprvé stalo v září 2011 týden po svatbě. Přičítala jsem to kombinaci stresu v práci a stresu s přípravou svatby. Ani muj gynekolog ani doktoři v nemocnici porpvé žádné vyšetření nenavrhli - to se prý prostě běžně stává. Podruhé se to stalo v červnu 2012. To se mnou zamávalo řádně. Jak podruhý??? To už nám nám sám gynekolog navrhl genetiku, TORCH a trombofilní mutace - vše negativní. Doktorka z genetiky ještě zmínila imunologii, ale než jsme se tam objednali tak jsem byla opět těhotná no a poslední zmaklý potrat opět s revízí byl teď ve čtvrtek… Vyčítám si, že jsme se nechránili a nestihli tu imunologii, mohla jsem si třeba ušetřit ten jeden potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
27.1.13 09:42

@frapik
A kam jsi se objednala na imuno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
27.1.13 09:44

@frapik Tak ted už tu imunologii stihněte a uvidíš, že další mimino už porodíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.1.13 10:02

@Izzz Díky, hodně na tu imunošku spoléháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.1.13 10:03

@sofie1974 Jsme od Plzně a chystáme se k Prof. Ulčové-Gallové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tvrzik
27.1.13 12:34

Bohužel jsem ve čtvrtek po druhé potratila, stejně jako při prvním potratu to bylo ve 13tt. Moje gynekoložka po prvním potratu tvrdila, že to byla náhoda, jedno dítě jsem už před čtyřmi lety úspěšně donosila, ale nyní mě to málem porazilo. Asi týden před samotným potratem jsem začala špinit a občas lehce krvácet, šla jsem ke své gyndr ale odcházela jsem červená až na prdeli (s prominutím) a s pocitem, že simuluju. Problém nepřestal, tak jsem po třech dnech jela do nemocnice na ambulanci, kde mě okamžitě hospitalizovali, ale po třech dnech byl konec. S krví mi pomalu odcházela plodová voda a nikdo si toho nevšiml!!! Asi je nejvyšší čas na změnu svého gyndr a budu se muset sama víc starat o své případné budoucí těhotenství. Nyní jsem prakticky věřila své doktorce a evidentně se mi to nevyplatilo. Je mi z toho smutno. Naštěstí jsem tentokrát tu „šťastnou novinu“ nikomu neříkala, ani v rodině ne, tak jsem ušetřená lítostivých pohledů, při prvním potratu mě víc stresovala reakce rodiny než potrat samotný. :(

• Citovat
  • Upravit
16906
27.1.13 12:44

Je mi to moc líto! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tvrzik
27.1.13 13:07

Máte někdo zkušenost s nějakým přípravkem nebo bylinkama, které pomůžou dát tělo zpátky do formy? Díky moc za rady.

• Citovat
  • Upravit
16906
27.1.13 13:10

Kontryhelový čaj! Já už ho nepiju, cyklus je dobre, ale po revizi jsem ho pila kvůli sliznici. Já beru ještě vitamín E. A pak léky na imunnitu. Víc toho nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
27.1.13 18:48
@tvrzik píše:
Máte někdo zkušenost s nějakým přípravkem nebo bylinkama, které pomůžou dát tělo zpátky do formy? Díky moc za rady.

Jak psala Izzz, kontryhel je super, já ho piju průběžně i na úpravu cyklu, beru ještě kyselinu listovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tvrzik
28.1.13 08:05

Díky za rady, určitě si kontryhel pořídím. Ale pořád si přijdu jako ve zlém snu, nějak tomu nemůžu uvěřit, tentokrát jsem věřila, že to vyjde. Asi bude nějaký problém, když oba potraty byly ve stejném týdnu, tak nyní se bez genetiky apod. do dalšího těhotenství nepustím.

• Citovat
  • Upravit
16906
28.1.13 08:16

Hlavně to imuno!!! genetika málokdy něco objeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty