Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BM82
28.1.13 13:54

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda se opravdu jedná o nějaké biochem. těhotenství. v pátek jsem si dělala test a byl pozitivní, 2 dny před tím byl slabší, takže vlastně sílil. Dnes jsem si ho udělala zas a byl velice slabý, myslíte, že je to pryč? Vůbec jsem nešpinila ani nemenstruovala.

• Citovat
  • Upravit
12603
28.1.13 14:00
@BM82 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda se opravdu jedná o nějaké biochem. těhotenství. v pátek jsem si dělala test a byl pozitivní, 2 dny před tím byl slabší, takže vlastně sílil. Dnes jsem si ho udělala zas a byl velice slabý, myslíte, že je to pryč? Vůbec jsem nešpinila ani nemenstruovala.

nechci tě strašit, ale taky jsem to takhle měla a dva dny po negativní testu jsem začla hodně krvácet a bylo po všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
28.1.13 14:03

BM82…a máš zpožděnou ms? O kolik?
test se má dělat z ranní moči a nejlépe asi stejný (např mamatest 10)
Dokud není čistě bílý a nekrvácíš tak je to zatím tam :mrgreen:,jestli se to bude nebo nebude vyvíjet správně poznáš časem…Dr ti pak řekne víc

PS-jinak už taky bohužel patřím do skupiny-opakované potraty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.1.13 14:09

@krokodylek bohužel tě vítám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.1.13 14:10

@uf-ounek já si taky řikala, že přece nebudu mít takovou smůlu, abych potratila 2×, to už se přece tak často nestává a já jsem přece obyč průměrná holka, co si tak proplouvá a vše vychází…a ono prd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
28.1.13 14:11

@krokodylek mrzí mě to, vítám tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.1.13 14:11

@frapik ty jdeš na imuno až v dubnu??? 8o proč? zajdi k Malíčkový do Prahy, ta má termíny daleko daleko lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BM82
28.1.13 14:13

Ano, mám zpožděnou už 5.den…nějak se mi tomu nechce věřit, ach jo :,(

• Citovat
  • Upravit
12603
28.1.13 14:13

@Izzz taky jsme si to říkala. Životem proplouvám a vše se mi celkem daří. Vždycky jsme si říkala, že největší problém bude, udělat rozhodnutí, že mimčo chceme. A ono ne, ono je problém mimčo udržet. Nikdy jsme si to nedokázala představit. Vždycky jsme myslela, že je problém otěhotnět a pak už je to brnkačka a no je to jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
28.1.13 14:14

Díky, už jsem tu byla v září chvíli po tom prvním…člověka uklidní, že v tom není sám…podruhé to bylo minulý týden-17.1.my diagnostikovali ZT v 9.tt…na revizi jsem jít nechtěla, tak jsme se dohodli, že týden počkáme a uvidíme…do týdne to odešlo spontánně samo. Měla jsem jen prázdný gestační váček-min 14 dní před tím, než mi to řekli už ani nerostl
Taky jsem si myslela, že jednou se stane, ale dvakrát za sebou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.1.13 14:15

@uf-ounek já jsem ted ve fázi, kdy mimino chci, ale nešílim po něm nějak chorobně…a absolutně nepředstavitelný je pro mě představa mít dítě. Jak tu holky píšou na začátku, že taky potratily a ted je tam vidět v metříku miminko…to je pro mě úplný sci fi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.1.13 14:17

No já chci v 8tt na utz, pak kdyžtak neschopenka, kdyby to bylo OK.
Ale ty nervy na tom utz, když jsem viděla, že tam neni nic dobrýho…toho se zas bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
28.1.13 14:18
@BM82 píše:
Ano, mám zpožděnou už 5.den…nějak se mi tomu nechce věřit, ach jo :,(

a byl to stejný test? a všechny ráno? oni nemusí ukazovat stejně, poku jsi třeba před tím byla už na WC…
Jestli se bojíš, zajdi si na krev na HCG a za dva dny znovu…myslím, že i tvůj gyn by ti bez problémů nabral, ne?
zatím neplač, ještě namáš nic jistýho-na paniku a slzy je vždycky času dost… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
28.1.13 14:19

@Izzz jo taky tak nějak to vidím, nechci už pak nic riskovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.1.13 14:22
@BM82 píše:
Ano, mám zpožděnou už 5.den…nějak se mi tomu nechce věřit, ach jo :,(

budeš muset prostě počkat, co tělo udělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty