Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Uf, ještě nic nemám a už bych si šla lehnout. Dnes se půlnoci asi nedočkám
@Hanymany Vy se fotíte už v dubnu? a myslelas s dětma nebo nějak s manželem? ![]()
Já jídlo nechystám žádný. Uklidila jsem kdeco, vytřeba, ještě jdu stěhovat ložnici a pak se ani nehnu. Pustim si 12měsíčků.
Viděly jste Šťastný smolař? ![]()
Holky, tak šťastné vykročení do nového roku 2013!Pro ty šťastnější, co mají ještě volno, hodně odpočinku, pro zbytek pracujících-jsou to jen tři dny do dalšího weekendu! Lila jsem o vánocích olovo, a vznikl mi z toho takový vetřelec-tak jsem zvědavá, co to bude v tomto roce znamenat!
@sofie1974 zřejmě vetřelce, kterej tě nenechá dalších pár let v klidu spát a jíst ![]()
Dneska očekávám ve schránce dopis od Malíčkový a chci s nim vyrazit hned do lékárny
Tak úspěšný lov. Ty brďo, stejně mám pocit, že to s těma výsledkama dopadlo jak mělo. Manžel začal 23. marodit a ještě se z toho nevyhrabal, takže si počkáme na jaro, to už snad bzde lépe. Jen mě děsí, co se mnou bude v práci, jestli se otevřou dvě nebo tři první třídy a jestli mě nechají jít do první nebo zůstanu v pátý. Já bych samozřejmě chtěla do první, ale nevím, jestli se tam cpát, když je tu možnost, že ani nenastoupím. Vůbec nevím co s tím. A to mě v květnu čeká úplně první škola v přírodě. To taky nevím co s tím, teď to budu plánovat a pak jim uteču na rizikový, taky nic ideálního, to ný je poslali s někým jiným nebo to zrušili? Nejhorší, že tyhle hypotetický problémy vedení nezajímaj, pak jsou ale nepříjemný, jako že kde je problém, tak pojedete na ŠvP…takový nervy těhotná nepodstupuju, jednou nohou v kriminále je člověk už i tak, co potom když se někam jede, natož když se tam spí. Netěším se, nemám to rád
Izzz, pěkný plány s vážením, já si teď ty dva dny nějak povolila režim a funím i při vstávání z gauče, hrůza hrůz. Na váhu nelezu, až tak za 14 dní, teď mám stejně před MS, tak to ani nemá cenu se stresovat. Ale pěkný to máš ten metřík
@Hanymany jak to máte v tý vaší škole? Máš čtvrťáky, ne? Tak bys měla jít do pátý, ne? Já jsem teda momentálně v pátý a taky nevim, jak to se mnou zamejšlej. Nejlepší by bylo otěhotnět brzo, ale v to moc nedoufám. Jinak navrhnu, že bych přebrala někomu budoucí páťáky a dotyčná by šla do první. Mě to připadá nefér vlízt mezi ty špunty a za měsíc odejít. Ředitel to zatim neřeší. Asi až po zápisu.
No u nás se střídá 1.-3. tedy první vzdělávací období a 4.-5. druhé vz. období. Já byla vždy v tom prvním, ale loni mě dali do druhého. To mě nebaví, radši bych do prvního. Lotos se vrací učitelka, co radši druhé období. Za ní odejde zástup ze současný pětky a ona nastoupí do nové čtyřky. Jestli neotevřou tři první třídy, bude v současný pětce, budoucí čtyřce jedna učitelka navíc. Já bych měla mít svý čtvrťáky i v pětce, ale nerada bych promeškala možnost návratu do 1. období, tedy 1.třídy. Takže bych klidně to vyměnila, že by kolegyně v pětce měla znovu moje páťáky a já bych šla do první, ale zo půjde jen tehdy, pokud otevřou tři první třídy. Navíc je tu ta možnost, že odejdu na riziko, takže nevim, jestli vůbec ňáký přesuny řešit. Pokud otevřou jen dvě, tak mě asi propustí a bude vymalováno
A to vím tak na 70%, že by propustili mě, protože jsem nejmladší i služebně, bez rodiny, ještě jedna kolegyně by eventuálně přišla v úvahu, ale ta učí i na 2.stupni, tak tu si nechaj spíš. Ach jo. Nejlepší bude tam do léta nebýt ![]()
@Hanymany To teda koukám, že bude dobrý brzo otěhotnět a odejít…a to se určitě podaří. My máme tradičně 2 první třídy cca c 16 dětma. Ted se ještě neví, kolik školyschopnejch je ve školce, ale 2 třídy to budou určitě a jsme 2 pátý třídy. Vychází to hezky. Ovšem já tam bejt už nechci
A do první nechci v žádnym případě…teď, jinak jo, jinak jsou ty prťata super. Ale až za hoooodně let.
Nejlepší bude stejně to nechat vyplynout, ono to nějak dopadne. Nejdůležitější pro nás je zbavit se tý zvýšený imunity a pak nejlépe co nejdříve otěhotnět. Chce to klídek a zdraví. Jinak já jsem připravená při první nemoci nastoupit na marození, už v tý škole nic nepřecházím, tak by to dál nešlo. Docela by mě zajímalo, když mi teď ňáký 3 roky dávali léky na zvýšení imunity, jestli to můžu mít z toho. Dokonce na jaře jsem je brala kdy jsem už byla těhotná. To asi celkem nic moc dobrýho nebylo. Doprkýnka, co když to mám z toho a klidně jsem to mít nemusela? ![]()
@Hanymany tak to by mi hráblo.
Nejsem doktor, ale myslim, že imunita a buněčná imunita je něco jinýho. Já mám imunitu dobrou, nemocná nebejvám…a tuhle buněčnou mám tragickou. Asi to spolu nesouvisí.
@Izzz @Hanymany
Holky, tak jsem vyměkla a napsala dr. Malíčkové svoji story (chudák, to si musela počíst moji 2 stránkovou litanii). Teď o svátcích viděl manžel, jak jsem ze všeho nešťastná a že mi prednison tentokrát nedělá vůbec dobře, a sám mě dokopal k tomu, ať zkusíme i jinou variantu léčení té imunologie a ať ji napíšu. Je zlatá, hned mi odepsala a dala termín-nechci to tady úplně veřejně ventilovat, ale jdu k ní za 3 týdny. To už budu mít skoro 2 měsíce braní Prednisonu, tudíž jsem fakt zvědavá, na co přijde ![]()
Tak jsem se strašně pobavila na kontrole na endokrinologii. Pani doktorka nebyla schopná obhajoby, jen mlela kolem dokola obecný pindy o hypofunkci a že u ní jsem nikdy předávkovaná nebyla, tak jsem jí řekla, že to je jasný, když mi tu krev musel nabrat někdo jinej, když ona tvrdila, že jsem ok-neřekla nic. Pak mne chtěla zprdnout, že jsem prášky vysadila, když jsem jí říkala, že to ona mi po telefonu říkala, že až do dneška jsem podle ní nic brát neměla, zas na to nic neřekla. Paní doktorka je evidentně nekompetentní.
Sof: to ti teda závidím, já toho Madara zkusím do únorové kontroly, pak bych se taky píďila po alternativách.
Jsem děsně unavená po tom Prednisonu, jsem schopná usnout po 2 hodinách po probuzení a na to, že furt odpočívám mám celkem slušnej apetit. Dnes jsem vzlezla do riflí a moc nic. To se rozhodly osmičky po dvou letech, že se zcela prořežou ven a mám odchlíplou dáseň, úůůí
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.