Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
263
11.9.14 12:50

Sanci nevim jeslti mi davaji. To ti nikdo nerekne.
Proste zkouseji kde co. Ted pomalu zacinam uvazovat nad nahradni matkou, ze by ji dali ty nase zamrazeny embrya z darovanych vajicek. Ale jeste nejaky cas to budeme asi zkouset…je mi 38.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
11.9.14 13:13

@Honzinka1 dávali Ti kortikoidy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
11.9.14 13:16

Jojo mela jsem vsechno, prednison (6tydnu pred transferem),medrol, vsechny hormony (utrogestan, esrofen, dufaston), injekce na redeni krve…proste vsechno mozny, nic nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.9.14 13:21

A co adopce? premyslela jsi o ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
11.9.14 13:22

@Honzinka1 chjo.. No já právě měla zatím duphaston a Fraxiparín a teď mě čeká IVF s PGD - ale až příští rok, poslední těhu byla mola. Ale při pošledním těhu jsem se dostala nejdál. Plod měl hlavičku a tělíčko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
11.9.14 13:22

@Honzinka1 - jsem na tom podobně s tím rozdílem, že už jedno dítě mám. Po něm 6× potrat. Ten poslední po PGD (máme ještě 2 mrazáčky) všechny vyšetření v normě.
Ještě budu zkoušet Dr. Malíčkovou (jsem u prof. Ulčové-Gallové) a hematologii kvůli Rh imkompatabilitě. Jinak už nevíme…
A možná zkusím nějakou alternativní metodu odblokování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
11.9.14 13:38

@Honzinka1 @Báří01 a co mobilizace kostrče? Nezkoušela nějaká z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
11.9.14 13:53

Mobilizaci jsem zkousela, nepomohlo, hlavne rikaj, ze problemy s kostrci zpusobuji potraty v pozdejsi dobe tehotenstvi, ne na zacatku!! v podstate, kdyz to dite je vetsi tak tlaci na kostrc a kostrc na nej. Tak ja si to teda vysvetluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
11.9.14 13:57

@Honzinka1 kamarádka teď lítá po doktorech a nemůže asi otěhotnět z důvodu hnuté kostrče.. Kostrč může způsobovat i rané potraty - mě to tak říkala dr a hned nabídla mobilizaci, ale bohužel jsem jí nestihla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.9.14 14:01

Ne. nezkousela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
11.9.14 14:28

@Ginuš myslím, že by to způsobovalo spontánní potraty než ZT. Ale člověk zkusí asi všechno, no bederní páteř mě bolí pekelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
11.9.14 14:32

@Adona-i no právě.. Člověk zkusí všechno a třebas něco pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
11.9.14 14:38

Ja dostala ted typ na Eduarda Bence, cinsky lecitel, ale jeste jsem mu nevolala. Pry dokaze pomoci ruku v ruce s doktorama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
11.9.14 14:43

@Ginuš no, ale na molu by to stejně vliv nemělo. Tak si nemusíš vyčítat, že jsi to nestihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
11.9.14 14:44

@Adona-i já vím, ale byla jsem 2× na rehabilitacích - takže jsem to možná způsobila tím - parafín a elektro v kříži :zed: právě po rehábkách jsem měla jít na kostrč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty