Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gedžitka22 Taky si říkám, co tohle má znamenat, pořád nějaký klacky pod nohy. Co nám tím chce asi někdo říct? Já už jsem rezignovala, prostě se dál snažíme a děj se vůle…
Ty brďo, to je teda doba.. Ale musíte věřit, že bude všechno v pořádku. A po tom měsíci pak bude jaký postup?
@Gedžitka22 Tak mám výsledky z genetiky, zjistili mi nějakou mutaci, která nedostatečně vyživuje planetu a doporučili injekční léčbu.
Jak vy pokračujete?
@an-na pani, ja nevim, jestli se s tebou radovat, ze tedy alespon neco zjostili a uz vite v cem je problem a jak to lecit, nebo mi ma byt spis lito, ze tohle mas
ale kazdopadne je skvele, ze vite uz jak na to a ted se to urcite povede dotahnout az do konce ![]()
No ja porad cekam, uz skoro 2 tydny, tak jeste tak tyden, pry max jeste 2. Jsou to nervy ![]()
@Gedžitka22 Doufám, že ano. Jsem hrozně ráda, že se přišlo na příčinu a že mi třeba doporučí tu injekční léčbu. Snad se jim to opravdu podařilo. Ve čtvrtek jdeme zase do CARu a tam by mi měl všechno vysvětlit, doktroka tam ty moje výsledky poslala. Dívám se už po nějaké hematologické klinice, ráda bych se nechala sledovat hlavně tam. Co jsem tam vyčetla, začíná se s injekcemi hned po potvrzeném těhotenském testu. My jsme se teda až dopusud nehlídali, tak uvidíme ![]()
Už se dočkáš, to už není tak dlouhá doba
Jak je možnost sledování toho emrya třeba na videu, nechali jste si to? ![]()
@an-na to jsme si nenechali, ale dneska volaki z CAR vysledky, o 2 tydny drive, nez puvodne mely byt, a je to skvele, jedno z embryi je 100% zdrave a druhe ma nejakou mini mozaiku, ale pry je porad vhodne k transferu. Rikali, ze muzu na KET jeste tenhle cyklus, takze cca za 2 tydny, ale bylo by to v prirozenem cyklu a pry je lepsi, kdyz je ta sliznice podporena od zacatku cyklu zase leky, tak jsem rikala, ze pockam na pristi cyklus, za mesic a jdeme na to
![]()
@Gedžitka22 Tak to je ale uplně skvělá zpráva
Páááni, takže už se vážně dočkáte a už je to tak blízko. Necháš si vložit tedy obě emrya?
@an-na ja jsem uplne nadsena
verila jsem tomu, ale kdyz to clovek pak vidi cerne na bilem, tak je to senzace. Nechame si vlozit jedno, to zdrave a na to s tou mozaikou pockame. Ale pry to je hodne nizka mozaika, ze to nijak nevadi.
@Gedžitka22 To znamená, že tedy kdyby se neuchytilo to první, vloží se to druhé? Budu ti moc držet palečky ![]()
@an-na ano ano, presne tak. M9c dekuju, ja verim, ze to je to nase miminko ![]()
@Gedžitka22 píše:
@an-na ano ano, presne tak. M9c dekuju, ja verim, ze to je to nase miminko
Tak jak pokracujete? ![]()
@an-na zatim cekam na MS, abych mohla zacit brat stimulanty ke KET. Ale mela by prijit tenhle tyden, taknuz je to za dvermi. Co ty?
@an-na uz jsem tehotna
17.8. Me ceka 1. Utz na potvrzeni
. Tak doufam, ze kdyz je vysetreno embryjko po PGT-A, bude v poradku a srdocko uvidime.
A co u vas?
@Gedžitka22 Tak to je krásná zprava
Urcite bude všechno v pořádku ![]()
Já jsem 12+6
Dnes první velký UTZ a doktor říkal, ze vše zatím v pořádku, vypadá to na holčičku 🙂 17.8. Jdu na druhé odběry krve, tak jeste uvidíme potom jaké budou výsledky.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.