Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nejnovější recenze z kategorie Krémy pro děti
Přečtěte si článek: Opalovací krém pro miminka: Jaký vybrat?
to jsem jeste ja - janac.
tím nechci říct, že má moc smysl kupovat „opalovací krém“ pro novoška. Samozrejme se slunku vyhybat..jak uz tady bylo plína pres kocar. Ale koupí kvalitního krému myslím neudelate chybu, kdyžtak muze miminu zustat treba na zimu..toť muj nazor
Ten od Weledy se už bohužel nedá koupit - vyřadili ho ze sortimentu. Zvažuju 50 od Avene, minerální filtr, bez parfemace. Ty vysoké faktory prý jsou taky docela zátěž na pokožku, ale co je větší zlo, jestli faktor nebo sluníčko
Asi budeme taky hlavně krýt plínkou…
Ahoj, tak mi teď používáme krém z DM baby love faktor 50 a zatím spokojenost. Plácám ho i na sebe, jelikož mám strašně citlivou pokožku.Jde o to, že sem tam v kočárku na malýho svítí sluníčko, tak aby byl chráněný proti záření. Jinak je prý dobrá síť proti hmyzu na kočárek, dělá stín.
Já koupila v lékárně Eucerin 50tku,snad to bude dobrý.váhala jsem nad tím Daylongem,a ted vidím,že hotu chválíte,tak jsem asi udělala chybu ![]()
Ahoj holky,Dominik má 25dnů…mazat nebo nemazat proti sluníčku?? ![]()
ahoj, anthelios od Laroche (50+, specialni pro mimina). u nas v lekarne jsem ho dnes koupila v akci.hurá
neprihlasena janac