Opalovací krém pro novorozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
8.4.09 13:58

ahoj, anthelios od Laroche (50+, specialni pro mimina). u nas v lekarne jsem ho dnes koupila v akci.hurá
neprihlasena janac

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.4.09 14:03

to jsem jeste ja - janac.
tím nechci říct, že má moc smysl kupovat „opalovací krém“ pro novoška. Samozrejme se slunku vyhybat..jak uz tady bylo plína pres kocar. Ale koupí kvalitního krému myslím neudelate chybu, kdyžtak muze miminu zustat treba na zimu..toť muj nazor

• Citovat
  • Upravit
1144
1.5.09 22:51

Ten od Weledy se už bohužel nedá koupit - vyřadili ho ze sortimentu. Zvažuju 50 od Avene, minerální filtr, bez parfemace. Ty vysoké faktory prý jsou taky docela zátěž na pokožku, ale co je větší zlo, jestli faktor nebo sluníčko :nevim: Asi budeme taky hlavně krýt plínkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.5.09 20:41

Taky Daylong 40.

• Citovat
  • Upravit
5.5.09 09:10

Ahoj, tak mi teď používáme krém z DM baby love faktor 50 a zatím spokojenost. Plácám ho i na sebe, jelikož mám strašně citlivou pokožku.Jde o to, že sem tam v kočárku na malýho svítí sluníčko, tak aby byl chráněný proti záření. Jinak je prý dobrá síť proti hmyzu na kočárek, dělá stín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
16.5.09 10:29

Já koupila v lékárně Eucerin 50tku,snad to bude dobrý.váhala jsem nad tím Daylongem,a ted vidím,že hotu chválíte,tak jsem asi udělala chybu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.12 14:07

Ahoj holky,Dominik má 25dnů…mazat nebo nemazat proti sluníčku?? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí