Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, já se chystám chodit v další etapě, ale ještě jsem nic nezjišťovala, jen jsem to našla na netu a potěšilo mě info tady, že můžou chodit i chlapi. Tak pak dejte vědět, jak se Vám to líbilo a kolik tam bylo chlapů:-) Plánujete je vzít na všechny přednášky nebo jen na některé?
Holky, já do kacky nechodim ani se nechystam, ale chodím do healthparku na cvičení na balonech
a chystám se na prohlídku porodnice 14.1. ![]()
@Ema1984 Zítra zjistím a napíšu, doufám že tam nebudu jediná samotná:-D jak jsi daleko?
Rodila jsem v opavské porodnici před měsícem a byla jsem moc spokojená, doporučuju!!!
![]()
Já jsem ve 24. týdnu a neboj, myslím, že samotná nebudeš:-) Na prohlídku porodnice se taky chystám, zrovna dneska jsem to četla na stránkách nemocnice, docela jsem koukala, co tam psali…podpora přirozeného porodu, bonding, předporodní kurzy spojené s prohlídkou… tak hlavně, aby i u porodu bylo vše ok:-)
@Ema1984 Kdy se tam chystáš? Já pořád čekám až budu mít břicho, příjde mi to blbý jít bez něj
a ono ne a ne vyrůst, a to jsem v 5.měsíci
![]()
Já mám termín v květnu, tak jsem si říkala, že až tak březen, duben…
@geilens JJ, já už jsem 30tt a skoro se bojím, abych to stihla odchodit
Těším se na zítra. Chlapa mě teda nenapadlo brát…asi by mě poslal někam ![]()
@missmiri nééé já tam budu jediná bez břicha http://r14.imgfast.net/…s/607622.gif
A nejste některá u VZP? Na stránkách Kačky píšou, že jsou nové možnosti příspěvků, ale na stránkách VZP jsem nic nenašla…
@geilens To určitě ne, vím o více lidech, co tam chodili dřív, ženské se o tom bavily kdesi na cvičení a kolem toho 5tého měsíce tam určitě chodí. Já jsem chtěla taky dříve, ale v tom listopadu mi nevycházel čas.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.