Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Špekáčky a klobásy na gril kupuju jen kvalitní, s vysokým obsahem masa a bez kuřecího separátu a kůží, takže by dvouletý dítě dostalo taky.
Taky myslim, ze kousek kvalitniho burta nejak neohrozi, ale chapu, ze nekdo nemamchut davat…co sle mohu jednoznacne doporucit pro male i velke, delali jsme na chalupe, kde se sjela parta lidi-vsichni uneseny, deti nadseny a byla to inzabava…
Koupila bych poctivej párek, žádný vyhnaný éčkama atd… Pro jednou se nic nestane… Navíc, kolik toho tak sní, půlku? ![]()
@Fircon píše:
Zdravím,
jedeme za známými na chatu a určitě proběhne klasické opékání buřtů.
Naše dvouleťačka určitě bude chtít taky, ale buřt jí opravdu dávat nechci.
Máte nějaký nápad na alternativu?
Pokud nepočítám napíchnout jí na klacek rohlík nebo chleba…něco zajímavějšíhoDíky
Opekla bych ji kukurici, nebo kousek kureciho masa
Proč bys dvouletýmu dítěti nedala buřt? Neboj na buřta ti fakt neumře ![]()
Jéééžiš a proč nesmí buřta?
Když mu dáš něco jiného, stejně se bude dožadovat toho, co máte vy ne?
Když mu buřta nedáš, jenom si zafixuje, že je to něco extra úžasnho a bude po něm prahnout. Kup všem kvalitní špekáčky a bude.
Jeste me napada…taky zalezi, co budete mit vy, nebo aspon ty. Pokud taky nebudes burty a nejis uzeniny, nevidim duvod, proc ji cpat at treba kvalitnejsim burtem. Ale pokud se budes uzeninou ladovat taky, ochutnat bych dala ![]()
@Fircon pokud nejsi vegetarián a tvé dítě normálně jí, tak bych mu to dobrodružství s jedním špekáčkem klidně dopřála.
Není to každý den a bude na to vzpomínat.
Kup kvalitního buřta a udělejte si prima výlet. ![]()
Nejsem kdovíjak odvázaná ani u pětiletý s buřtem v ruce, ale vzhledem k tomu, že jsem masová frfňa a mas. výr. kupuju tudíž jen ty nej, tak se houby stane. I to dvouletý dítě pochopí, že ostatní něco mají, jen jeho máma šulí. Osobně jsem si v dětství užila tohodle dost, vrchní polička v lednici byla jen pro tátu, měl tam třeba šunku. Já měla o poličku níž brokolici. Ty pocity si pamatuju dodnes, pamatovat si je budu už vždycky, tak mu prosímtě dej toho buřta.
Dala bych buřta. Dneska se vše moc hrotí. Jeden buřt (navíc se dají koupit i vcelku poctivé, masové) bych absolutně vůbec neřešila.
Udělej mu kuřecí steak a vezmi si ho taky, ať vidí, že ho nejí sám. Super je i opečený lilek. I když bych koupila kvalitní buřt, tak mi u dvouleťáka vadí hlavně ten fakt, že se buřt opéká na ohni a jak ten tuk skapává do ohně, vznikají karcinogenní látky. Na argumentu, že se projednou nic nestane sice něco je, ale na druhou stranu taky nedám malému dítěti nahnilé jablko s tím, že se jednou nic nestane.
@Adrasteia píše:
Udělej mu kuřecí steak a vezmi si ho taky, ať vidí, že ho nejí sám. Super je i opečený lilek. I když bych koupila kvalitní buřt, tak mi u dvouleťáka vadí hlavně ten fakt, že se buřt opéká na ohni a jak ten tuk skapává do ohně, vznikají karcinogenní látky. Na argumentu, že se projednou nic nestane sice něco je, ale na druhou stranu taky nedám malému dítěti nahnilé jablko s tím, že se jednou nic nestane.
ale tím, že dítěti dá kuřecí steak, který si bude opekat na ohni s karcinogenním kouřem z přeškvařeného tuku z ostatních buřtů, timu nepomůže. Jedině vlastní oheň. Nebo hrnec s horkou vodou a dělat na ohni v páře. ![]()
Mozna me nejaky matky ukamenujou proto anonimne
muj malej od roka jakkmile vidi parek nebo burta proste chce kdyz mu ho nedam rve
ji je bezne a zije je zdravej
u nas parky a burty jsou nejoblibenejsi jidlo
ac se snazim ho stravovat zdrave proste zelenina uspech nema on nejradsi burta rizek sekanou a podobny veci
co vidize papa tatinek tak on musi taky
a na mou „zdravou“ stravu mi tu kazdej kasle ![]()