Oplodnění zdarma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.1.13 15:39

odpověd

Od děčína

• Citovat
  • Upravit
33916
15.1.13 15:40

@janine24 tak to jo..znám lidi co si na to úvěr berou, ale né od car, ale od banky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 15:41

odpověd

Mužete mi dát kontakt na to karu děkuji

• Citovat
  • Upravit
23505
15.1.13 15:43
@denisa 76 píše:
@janine24 tak to jo..znám lidi co si na to úvěr berou, ale né od car, ale od banky ;)

Detaily nevím, jen to bylo jako jedna z možností, že na 3. a další IVF zajistí snad spotřebitelský úvěr. Jestli jen doporučí banku nebo to bude přímo od nich nebo tam bude i nějaká sleva fakt netuším. Ale pár lidí si to bralo a právě řešili v čekárně, kolik je záloha a který léky se jim do toho vlezou a co si radši zaplatí zvlášť. A údajně to vycházelo výhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.1.13 15:45

Mi přijde, že si někdo dělá srandu.. že by dr neposlal do car po 5ti letech neúspěšného zkoušení? obzvlášť v tomhle věku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.1.13 15:46

@janine24 v pohodě..osobně radši za hotový. Léky se dají sehnat za babku na netu a člověk může ušetřit i skoro 20tisíc což je taky super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
15.1.13 15:47
@Anonymní píše:

To jsou ty jednotlivý instituty, který řeší IUI a IVF. Na jejich stránkách najdeš i orientační ceníky a informace. Ale seznam nemám, sory. Když projedeš google a dáš si tam CAR a třeba Praha, tak ti jistě vyjedou. Většina je soukromá, některý jsou i při fakultkách. Tam by sis došla s papíry - výsledky hormonálního profilu tebe a spermiciogramu partnera. A minimálně podle toho by ti mohli říct, co a za jaký peníze pro vás připadá do úvahy. Pravděpodobně IVF. Jinak je lepší si dopředu nastudovat co a jak, aby tě neohromily jen kvanta cizích výrazů a dobře si pochopila souvislosti. Někdy stačí hormonální léčba partnerky, někdy v případě problému u partnera doporučí přeléčení urologem. Proto jsem se tě na to ptala. To už jste absolvovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
15.1.13 15:48
@denisa 76 píše:
@janine24 v pohodě..osobně radši za hotový. Léky se dají sehnat za babku na netu a člověk může ušetřit i skoro 20tisíc což je taky super :dance:

Já to taky vždycky radší cashovala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
15.1.13 15:49

Tak to jsi moc daleko, já jezdím do Olomouce do FN a ceny jsou tam super, jestli jsi registrovaná tak mi napiš. Vím, že je levný CAR i u prahy

• Citovat
  • Upravit
33916
15.1.13 15:56
@Anonymní píše:

jetšě se dá jít na minimálku..to je taky ivf, ale s menšími dávkami hormonů. Cena je cca do 20tisíc. Dělá to Praha..Brno..víc jsem si nezjištovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
15.1.13 15:58

A dělá to i Olomouc?? Tam to vyjde na 7000 ale nevím do kolika to tak dělají.
A je ještě i NATIV a to stojí asi 13tis. ale nevím nemám zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

odpověd

Děkuji vše hned zitra se dam do práce a jak jsem dopadla vám napíši

• Citovat
  • Upravit
3756

http://www.stopneplodnosti.cz/…r-o-praha-7/ zkuste tady neco malo tam bylo napsany.. I o starsich zenach po 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.1.13 15:59

@Janiecka Myslíš Reprofit??? Co máš na mysli za 7000kč???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.1.13 16:01
@Anonymní píše:
Děkuji vše hned zitra se dam do práce a jak jsem dopadla vám napíši

Musíš prostě car obvolat nebo si sjednat schůzky a probrat to s nima..oniti určitě rádi poradí a dej pak určitě vědět a kdyby jsi nevěděla tak se klidně zeptej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí