Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se Taky mi příjde.
A co se třeba zakladatelko zeptat svého gynekologa?
@denisa 76 píše:
@janine24 Splátky fakt né![]()
proč ne, i kozy se dělají na splátky, nebo liposunkce ![]()
@Janiecka Tak to jsi ve státním..tam je to levnější to je pravda.Ale nevím jestli se to vztahuje na ženy po 40..tam pojištovna léky už prostě neproplácí ![]()
Děkuji vam moc za rady a opravdu pisnu jak jsem dopadla
@K.Black píše:
proč ne, i kozy se dělají na splátky, nebo liposunkce
two ještě Ty
Car jako mě na splátky nedá ani tu šprcku co používají při utz
ale můžou mít jak tu někdo psal smlouvu s bankou a pak Ti na splátky i igelitku půjčí
![]()
@denisa 76 však je hranice posunuta do 45let?? teď jsem to našla. Takže taky může do státního. Mě to vyšlo na 7000 i s injekcemi a PK je v tom taky takže super
@Anonymní píše:
Právě že po 40 již pojištovna nic nehradí
já vím no..tady je dobrá ta minimálka, ale nejde každýmu. Záleží na Tvém HP atd ![]()
@denisa 76 píše:
two ještě Ty![]()
Car jako mě na splátky nedá ani tu šprcku co používají při utz
![]()
ale můžou mít jak tu někdo psal smlouvu s bankou a pak Ti na splátky i igelitku půjčí
![]()
já se zeptala normálně, fakt mě to překvapilo, že kozy ano a UO ne
tak vem ty čerty na procházku ![]()
@Janiecka píše:
@denisa 76 však je hranice posunuta do 45let?? teď jsem to našla. Takže taky může do státního. Mě to vyšlo na 7000 i s injekcemi a PK je v tom taky takže super
věková hranice je posunuta do 49let, ale né v hrazení ale v tom, že Tě oplodní do 49.let..takže může kamkoliv, ale všechno si pořád bude platit sama ![]()
@Anonymní píše:
Ale kde o tom píší
měla na mysli jak jsem psala..prodloužili věk co se týká oplodnění s penězma to nemá nic společného ![]()
Je to na nic. jako měli by to hradit, ty léky aspoň. Když ne celé a to do věku jak kdo chce a ne podle nich ![]()
@denisa 76 ne ve FN tam chodím už přes dva roky a teď mě čeká druhé IVF s min. stimulací. Je v tom ICSI a i AH