Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teď jsem zjistila, že už jsme si psaly v jiné diskusi, věř, že to nebude nic špatného. A kdyby to bylo těhu, tak budeš jistě ráda.
Kati
Jooooooo!!!!Ale stejnak se bojím, vystrašili mě cystou a nevím čím fším ![]()
Stejně oficiálně ti potvrdit těhotenství může jedině doktor, který to pozná z krevních testů. Těm z lékárny můžeš věřit, ale taky nemusíš. Krev je jistota.
Ahoj, je mi 16 let, jsem ještě panna a s přítelem provozujeme klasické věci (mazlení) , nedávno, jsme zkusili, dát jeho žalud do kouska mé pochvy asi 3-5 cm bez ejakulace, přítel se poté udělal a ne do mé pochvy, je to asi 14 dní zpět, už mám 7 dní zpoždění s menstruací, hodně se bojím, zda nemůžu být těhotná. Břicho mě bolí a nevím zda mám zkusit nějaký test nebo tak, prosím, poraďte mi, mockrát děkuji za vaše názory a rady. Anonymka ![]()
Ahoj,
je mi 18 let a prasky uzivam od svych 15. Ted jsem je 2 mesice nebrala, jelikoz kdyz jsem si mela prasek vzit byla jsem mimo CR. Ted uz jsem zpet a cekam az prijde menzes abych si mohla prasek vzit, ale… Prvni menstruace po vysazeni prasku mela spozdeni týden, což mi přijde jeste ok, ale ted, druhy mesic po vysazeni mam spozdeni uz 3 týdny. A pravdepodobnost, ze jsem tehotna asi je, protoze s pritelem jsme za tu dobu sex meli cca 1× tydne a bez kondomu. Samozrejme to nikdy nedokoncil do me, ale stejne vim, ze i tak tam muze neco malo proklouznout. No a dnes jsem si delala TT a vysel negativni. Tak by me zajimalo, jestli je moznost ze jsem tehotna, nebo jestli je to proste tim, ze jsem vysadila HA (i kdyz 3 tydny se mi zda dost). Mate s tim nekdo zkusenosti?
Samozrejme kdybych tehotna byla, nebranila bych se tomu a na potrat rozhodne nesla. Sice je mi teprve 18, ale myslim ze na to pripravena jsem, bydlim ve velkem dome u rodicu, kde mame s pritelem cele patro pro sebe, jemu je 23 a pracuje a rozhodne neni ten typ, ktery by me opustil, nyni jsme spolu asi 2 roky. Takze tohle by problem nebyl. Ale jen by me zajimalo, jestli je mozne ze jsem tehotna i kdyz test vysel negativni.. A nebo jestli je proste spozdeni zpusobeno spise tim, ze jsem vysadila HA. Dekuji za odpovedi.. ![]()
No tak to by bylo asi nejlepší udělat si těhotenský test třeba ještě za pár dní a pak jít k MUDr, aby tě nabrala krev a udělala UTZ, popřípadě píchla injekci na vyvolání a řešila úpravu cyklu
Aha..
Tak ja si zitra skocim na gyndu, tam mi snad reknou s urcitosti jestli jsem tehotna nebo ne
Jinak dekuji za prispevek. A je mozne ze mam spozdeni kvuli vysazeni te HA? Protoze vim ze to tak byva ale 3 tydny jsou 3 tydny..
jj může to být i tím já taky když před 5 lety přestala brát HA tak jsem dokonce půl roku nemenstruovala, ale to byla i chyba tehdejší gynekoložky, protože se mnou pořádně nic nedělala…zavolej tam nejdříve a optej se.Držím palce
Jasny, to bude jistota.. No a kdyby nahodou? Myslis, ze je blbost mit dite v 18ti letech? Ja nevim, jestli si to nepredstavuju moc jednoduse..
ne, myslím že to není blbost, důležité je jestli se na to oba cítíte být rodičem a hlavně aby jste měli strechu nad hlavou a aby jste s mimčem byli finančně zajištěný ![]()
ahoj holky, mam dotaz ohledne opozdene menstruace. Pred nekolila dny jsem si zapomnela vzit antikoncepci, takze jsem si na druhy den vzala dve tabletky naraz,a ctyri bile placebo jsem vynechala, a uz sest dni mam opozdenou menstruaci. Pred par dny jsem mela nechraneny pohlavni styk tak bych se chtela zeptat jestli za nepravidelnou menstruaci muze vynechani placebo tablet ci tehotenstvi.
Predem dekuji za odpoved
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, už minulý týden jsem měla dostat menstruaci. Testy mi vyšly negativní, u doktora jsem byla ten mi řekl že nejsem těhu. Je normální nemít menstruaci a nebýt těhotná? Jo prášky už půl roku neberu.
Ahoj holky. Měla bych takovej dotaz…
přibližně před týdnem jsem měla dostat menstruaci, kterou mývam tak po 23 dnech max po 25 od konce menstruace, ale teď už je to 31 dní a pořád nic. Včera jsem si udělala těhotenský test kupovala sem GS mamatest 10 jsou vůbec spolehlivý? a nic na něm nebylo vidět..sem tam mě i píchne v podbříšku na levé straně u vaječníku. Pokud se menstruace nedostaví ani do 1.1. tak zajdu k doktoru, kam bych šla i kdybych to dostala. Co myslíte, můžu být těhotná? A jakej TT je spolelivej? děkuju za odpovědi ![]()
@prcek22 já testovala jen GS mamatestem a vždy vyšel tak jak měl. Ale to stejné co popisuješ jsem měla, když jsem měla cystu.