Orální sex ve 13?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5180
21.5.22 07:25
@Hoffma píše:
Mám takový pocit, že tady nikdo nepochopil mou otázku.. Co poradit matce, která byla úplně v šoku. Nejsou to žádní sociální případi. Dcera navíc řekla, že to dělají všichni a že jí bude za chvilku 14, tak je ve věku „akorát“.. A já přemýšlím kam se ten svět řítí 😔Pamatuji si na svou základní školu, kde bylo několik podobných a na ty jsme se všichni dívali s opovržením. A dnes je tomu naopak! Holky 14,15 let si dávají na sociální sítě zadky a výstřihy k pupíku a je to cool. Mám pocit, že téhle době nerozumí 🤷🏼‍♀️

Tak asi ma dve moznosti, kdyz to s dcerou neprobrala drive, ze ma cekat do 15.
Bud ji da zaracha, az do 15 ji nepusti ven, bude ji vozit do/ze skoly a hlidat na kazdem kroku, nepusti ven s kamarady ani nikam.
Nebo ji/jim poradne promluvi do duse, ze je ji 13 a jemu 14,5 takze co jim ted proslo, jim za pul roku neprojde, az bude klukovi 15 bude to pro nej trestne.
Ale tak to snad mela resit hned na miste, ne ze se poradi s kamaradkou, ta se poradi na emiminu, a mati po tydnu za holkou prijde ‘hele jak jsem te pred tydnem pristihla…’

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
21.5.22 12:59

@hani28 Samozřejmě, že to řešila na místě 🤦🏼‍♀️ A holka byla doma, ale kamarádka přišla dříve, než měla, protože se rozhodla nakoupit až ráno. Me strašně překvapuje, jak to berete všechny benevolentně..a sex v 15 vám už přijde ok. Podle me do 17,18 let by holky nic víc, než polibky rozhodně dělat neměly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
21.5.22 13:09
@Hoffma píše:
@hani28 Samozřejmě, že to řešila na místě 🤦🏼‍♀️ A holka byla doma, ale kamarádka přišla dříve, než měla, protože se rozhodla nakoupit až ráno. Me strašně překvapuje, jak to berete všechny benevolentně..a sex v 15 vám už přijde ok. Podle me do 17,18 let by holky nic víc, než polibky rozhodně dělat neměly!

U 15 leté dcery bych taky nebyla nadšená a budu ráda, když si moje dcera počká klidně do 18. Ale tady jde o to, že ve 13 je pod zákonem. Pokud jsou oba pod zákonem, nejde dělat nic. Ale ve chvíli, kdy jednomu z nich už bude 15 a druhému ještě ne, může být trestně stíhán. A pochybuji, že někdo najednou třeba rok počká, až ten druhý taky nebude pod zákonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
21.5.22 13:09
@Hoffma píše:

Neměly :lol: to je stejný výkřik do tmy, jako se někdo diví, že to ještě dělají šedesátníci, teoreticky by to měli taky už přestat dělat. :) každý je jinak sexuálně založený a vyspělý, tak už prostě v tomhle věku na to mají někteří chut. Rodičům nezbyde jen vysvětlovat, vysvětlovat a být rádi, když tohle období přejdou bez úhony všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5180
21.5.22 14:01
@Hoffma píše:

No sex v 15 mi ok taky neprijde, ale co poradit matce, co nacape 13. letou dceru u oralu? Ze ji mela davno vysvetlit, at pocka ASPON do 15. Tezko uz do 18 ze. Benevolentni je spis tvoje kamaradka, ne? Nebo jak ji tedy potrestala, jak reagovala na jeji ‘delaji to ve 14 vsichni’? Ma holka otce - jak reagoval on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.5.22 14:27

@Hoffma Možná v příspěvcích působím jako benevolentní, přesto si taky myslím, že i v 15ti je na sex brzy. Ale ostatním, hlavně puberťákům je jedno, co si myslím já a kdo chce provozovat sex, tak si k tomu cestu najde. Např. moje sestřenice ve 13ti popisovala, jak chodí se svým klukem ve škole na wc a tam se různě uspokojovali rukama i orálně. A jako matka nenaděláš nic. Možná něco zmůže dřívější výchova, poučení o sexualitě, o vztazích, ale teď mi každý krok přijde jako přijít s křížkem po funuse. Leda by to jen zkoušeli, holka zjistila, že to není nic moc a dala si od podobných praktik načas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.22 17:12

Ja to myslim zkousela ve 14ti a lituji toho… urcite ej takovych vic. Svoji dceri veci okolo sexu ale vysvetlim jinak nez moje mati.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML