Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já mam změnu…Mam počkat na ms pak do mě kuchnou…nechtějí abych to brala achji """" vyšetření oběhaný posunuly to o tři dni blbá ms… no uvidí se jak to dopadne sem už z toho na nervy 10 dní zpozdo…to vychází no hruza bes stres znovu to obehavat se mi nechce a nemuzu pak menstruovat uz mi z toho jde hlava koleeem
![]()
@A.Suky Tak ať MS brzo příjde, ať můžeš jít na op. a mít to už z sebou ![]()
Ahojte
,
orgametril jsem začla brát v lednu 2011,protože po vysazení antikoncepce jsem ms asi 5 měsíců nedostala. Mezitím jsem byla sice asi 3× na vyvolávací injekci ale doktor řekl že takhle to nepůjde a dal mi orgametril, který jsem brala od 15.dne 2× denně po dobu 12cti dnů. Od toho ledna 2011 se snažíme o mimi a nic, furt nic.
Ted už mi přetekla trpělivost a vyhledala jsem odborníka gynekologa.
Pan doktor mi hezky vysvětlil že takhle asi neotěhotním, okamžitě vysadit orgametril, protože mám ovu 16.-18.den a to už jsem brala orgametril který potlačuje ovu. Takže ted to neberu a jsem zvědavá co dál, kdybych to možná nebrala už jsem mohla mít mimi… ![]()
Ahoj, mám dotaz, brala sem pár dní orgametril, aby se mi oddálila ms. poté dorazila v pohodě, ale teď po měsíci mám hrozně slaboučkou ms a už 6 dní. A protože potřebuji o víkendu už ms nemít, tak se chci zeptat, kdybch třeba začala orgametril brát ve středu, že by mi přerušil ms? V sobotu jí prostě nesmím mít. děkuji za odpověď ![]()
@crazyP trochu pozdní reakce, ale měla jsem to podobně. po vysazení HA jsem neměla ms a doktor mi tenkrát předepsal orgametril, brala jsem ho asi 4 měsíce (už ale nevím dny) a pak mi ho vyměnil za duphaston. Ten jsem brala asi rok. Celou dobu jsem chodila na utz vždy před ovu a pak po ní (aby zjistil zda proběhla). Doktor to byl sice divnej, ale krásně mi takhle spravil cyklus že když jsme chtěli mimi tak se poprvé i teď podruhé podařilo napoprvé ![]()
@KateřinaKKK píše:
Ahoj, mám dotaz, brala sem pár dní orgametril, aby se mi oddálila ms. poté dorazila v pohodě, ale teď po měsíci mám hrozně slaboučkou ms a už 6 dní. A protože potřebuji o víkendu už ms nemít, tak se chci zeptat, kdybch třeba začala orgametril brát ve středu, že by mi přerušil ms? V sobotu jí prostě nesmím mít. děkuji za odpověď
Ahoj, doporučuji koupit Ascorutin
Dobré odpoledne ženy…
prosím vás beru orgametril protože jsem měla ms delší cca 13 dní. po 9 dnech brání léku mě bolí v podbřišku. mužů při něm otěhotnět? budu vám vděčná za jakýkoliv názor. děkuji
a omlouvám se za anonym ![]()
@doriang takže můžu i tak otěhotnět, v příbalovém letaku je totiž napsane že potlačuje ovulaci
Ovulaci potlačuje, a proto se užívá při snažení až po ovulaci ![]()
Ahojky mám už dlouho ms a doktorka mi včera předepsala orgametril a říkala že by mi měla ms do 3 dnů skončit tak jsem se chtěla zeptat jestli si teda opravdu myslíte že mi to do 3 dnů skončí když beru orgametril a jak se to stane že to tím práškem zmizí děkuji za odpověd
Dobry den, s přítelem se snažíme také o dítě, ale zjistili mi menší cistu, která k ničemu nevadí mi řekl doktor, a že děti budu mít normálně, neboť jsem mladá. Ale přípsal mi prášky orgametril.
On mi sice říkal vysvětlení, ale nějak jsem mu nerozumela, a v lékárně mi řekli, ze se to bere tak že od prvního dne menstruace si spocitam 16 dni, pak to budu brát 2× denně. Když jsem tam volala dávkování bylo špatně, poradil by mi někdo jak se to bere?
Jestli že jsem dneska dostala menstruaci, tak si mám vzít dneska prášek?
@Hannah1 2 píše:
Dobry den, s přítelem se snažíme také o dítě, ale zjistili mi menší cistu, která k ničemu nevadí mi řekl doktor, a že děti budu mít normálně, neboť jsem mladá. Ale přípsal mi prášky orgametril.
On mi sice říkal vysvětlení, ale nějak jsem mu nerozumela, a v lékárně mi řekli, ze se to bere tak že od prvního dne menstruace si spocitam 16 dni, pak to budu brát 2× denně. Když jsem tam volala dávkování bylo špatně, poradil by mi někdo jak se to bere?Jestli že jsem dneska dostala menstruaci, tak si mám vzít dneska prášek?
Obnovuji. Na dostání ms užívám utrogestan, ms vždy 3.den po vysazení, tentokrát 7.dní po vysazení ms nikde a tt negativní. Měla jsem začít stimulovat na ivf tak jsem volala do car co teda se mnou. Po konzultaci s dr (moje OG by mi vyvolávačku dala až tak po14 dnech meškání), mi napsala na 7 dní orgametril a vysadit. Za jak dlouho Vám ms přišla po vysazení? Bojím se že mi ani po něm ms nepřijde.