Orgametril - pomohl někomu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1182
20.3.13 22:12

No já mam změnu…Mam počkat na ms pak do mě kuchnou…nechtějí abych to brala achji """" vyšetření oběhaný posunuly to o tři dni blbá ms… no uvidí se jak to dopadne sem už z toho na nervy 10 dní zpozdo…to vychází no hruza bes stres znovu to obehavat se mi nechce a nemuzu pak menstruovat uz mi z toho jde hlava koleeem :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
21.3.13 20:24

@A.Suky Tak ať MS brzo příjde, ať můžeš jít na op. a mít to už z sebou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
21.3.13 20:33

....

Jj to snad jo dekuju :_)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.5.13 08:08

Orgametril

Ahojte :mavam:,
orgametril jsem začla brát v lednu 2011,protože po vysazení antikoncepce jsem ms asi 5 měsíců nedostala. Mezitím jsem byla sice asi 3× na vyvolávací injekci ale doktor řekl že takhle to nepůjde a dal mi orgametril, který jsem brala od 15.dne 2× denně po dobu 12cti dnů. Od toho ledna 2011 se snažíme o mimi a nic, furt nic.
Ted už mi přetekla trpělivost a vyhledala jsem odborníka gynekologa.
Pan doktor mi hezky vysvětlil že takhle asi neotěhotním, okamžitě vysadit orgametril, protože mám ovu 16.-18.den a to už jsem brala orgametril který potlačuje ovu. Takže ted to neberu a jsem zvědavá co dál, kdybych to možná nebrala už jsem mohla mít mimi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KateřinaKKK
19.8.13 15:15

Ahoj, mám dotaz, brala sem pár dní orgametril, aby se mi oddálila ms. poté dorazila v pohodě, ale teď po měsíci mám hrozně slaboučkou ms a už 6 dní. A protože potřebuji o víkendu už ms nemít, tak se chci zeptat, kdybch třeba začala orgametril brát ve středu, že by mi přerušil ms? V sobotu jí prostě nesmím mít. děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
19.8.13 15:26

@crazyP trochu pozdní reakce, ale měla jsem to podobně. po vysazení HA jsem neměla ms a doktor mi tenkrát předepsal orgametril, brala jsem ho asi 4 měsíce (už ale nevím dny) a pak mi ho vyměnil za duphaston. Ten jsem brala asi rok. Celou dobu jsem chodila na utz vždy před ovu a pak po ní (aby zjistil zda proběhla). Doktor to byl sice divnej, ale krásně mi takhle spravil cyklus že když jsme chtěli mimi tak se poprvé i teď podruhé podařilo napoprvé ;)

• Citovat
  • Upravit
1067
19.8.13 15:38
@KateřinaKKK píše:
Ahoj, mám dotaz, brala sem pár dní orgametril, aby se mi oddálila ms. poté dorazila v pohodě, ale teď po měsíci mám hrozně slaboučkou ms a už 6 dní. A protože potřebuji o víkendu už ms nemít, tak se chci zeptat, kdybch třeba začala orgametril brát ve středu, že by mi přerušil ms? V sobotu jí prostě nesmím mít. děkuji za odpověď :)

Ahoj, doporučuji koupit Ascorutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.13 14:51

Dobré odpoledne ženy… :kytka: prosím vás beru orgametril protože jsem měla ms delší cca 13 dní. po 9 dnech brání léku mě bolí v podbřišku. mužů při něm otěhotnět? budu vám vděčná za jakýkoliv názor. děkuji :,( a omlouvám se za anonym :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
5579
13.11.13 17:02

Orgametril neni antikoncepce, je na upravu cyklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.13 17:46

@doriang takže můžu i tak otěhotnět, v příbalovém letaku je totiž napsane že potlačuje ovulaci

• Citovat
  • Upravit
7735
13.11.13 21:00

Ovulaci potlačuje, a proto se užívá při snažení až po ovulaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.4.15 17:22

Domčinka

Ahojky mám už dlouho ms a doktorka mi včera předepsala orgametril a říkala že by mi měla ms do 3 dnů skončit tak jsem se chtěla zeptat jestli si teda opravdu myslíte že mi to do 3 dnů skončí když beru orgametril a jak se to stane že to tím práškem zmizí děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.11.20 06:46

Dobry den, s přítelem se snažíme také o dítě, ale zjistili mi menší cistu, která k ničemu nevadí mi řekl doktor, a že děti budu mít normálně, neboť jsem mladá. Ale přípsal mi prášky orgametril.
On mi sice říkal vysvětlení, ale nějak jsem mu nerozumela, a v lékárně mi řekli, ze se to bere tak že od prvního dne menstruace si spocitam 16 dni, pak to budu brát 2× denně. Když jsem tam volala dávkování bylo špatně, poradil by mi někdo jak se to bere? :think: Jestli že jsem dneska dostala menstruaci, tak si mám vzít dneska prášek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.11.20 06:50
@Hannah1 2 píše:
Dobry den, s přítelem se snažíme také o dítě, ale zjistili mi menší cistu, která k ničemu nevadí mi řekl doktor, a že děti budu mít normálně, neboť jsem mladá. Ale přípsal mi prášky orgametril.
On mi sice říkal vysvětlení, ale nějak jsem mu nerozumela, a v lékárně mi řekli, ze se to bere tak že od prvního dne menstruace si spocitam 16 dni, pak to budu brát 2× denně. Když jsem tam volala dávkování bylo špatně, poradil by mi někdo jak se to bere? :think: Jestli že jsem dneska dostala menstruaci, tak si mám vzít dneska prášek?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 10:59

Obnovuji. Na dostání ms užívám utrogestan, ms vždy 3.den po vysazení, tentokrát 7.dní po vysazení ms nikde a tt negativní. Měla jsem začít stimulovat na ivf tak jsem volala do car co teda se mnou. Po konzultaci s dr (moje OG by mi vyvolávačku dala až tak po14 dnech meškání), mi napsala na 7 dní orgametril a vysadit. Za jak dlouho Vám ms přišla po vysazení? Bojím se že mi ani po něm ms nepřijde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex