Organizér - zápisník (diář)

10726
1.10.12 14:10

Organizér - zápisník (diář)

Kde koupit něco jakoby organizér-zápisník/diář/, kde jsou něco jako barevné (i nebarevné) přerozdělovače? Něco jako na obrázku, jen by to nemělo být na kroužkovou vazbu a nemělo by to mít extra pevné desky, je to pak děsně těžký do kabelky (mamadiář a moleskine taky ne, to je taky děsně těžký).

http://www.omlazeni.cz/…03686-0.html

Díky všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8698
1.10.12 14:19

Neco hledam taky tak do kabelky, tak se sem vecpu :oops: :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.10.12 14:19

Hm, takovéhle uspořádání bez kroužkové vazby jsem asi nikdy nikde neviděla… :nevim: Já mívala Filofax, ale pak jsem ho opustila právě kvůli tomu, že na to, kolik místa zabral, byl vevnitř dost malý. Teď mám kapesního Moleskina a naprosto ho miluji :-)

tak snad někdo poradí líp :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.10.12 14:22

A jak by fungovaly ty rozdělovače, kdyby to nebylo na kroužkovou vazbu?

Ještě mě napadá, já mám doma takovýhle sešit: http://www.rafoshop.cz/…rala-na-boku, a ten má uvnitř takové jakoby pravítko s tabulkou měr a ještě něčím, dá se nacvakat na tu spirálu a použít jako záložka. Ale nevím, jestli se k tomu dělá i varianta s víc rodělovači, nebo jestli to existuje jako diář :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
1.10.12 14:36
@Etcetera78 píše:
Hm, takovéhle uspořádání bez kroužkové vazby jsem asi nikdy nikde neviděla… :nevim: Já mívala Filofax, ale pak jsem ho opustila právě kvůli tomu, že na to, kolik místa zabral, byl vevnitř dost malý. Teď mám kapesního Moleskina a naprosto ho miluji :-)tak snad někdo poradí líp :-D

malej moleskine je ok, akorat, ze pisu desne velky pismena a desne roztahuju, a to i kdyz se snazim, takze za tu cenu bych to hned popsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
1.10.12 15:15

ADK

je v různých velikostech, barvách, provedeních a kvalitní

Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
1.10.12 15:16

Jak vypada moleskine? to je jak maly zapisník? ja bych potrebovala lehky diar ale s farebnímy odelovačmy nebo jak se to ríka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák