Originály LV či nikoliv?

601
31.7.16 05:19

Originály LV či nikoliv?

Ahoj, narazila jsem na stránku, kde jsou výrazně slevy http://www.valueweek.co jak poznám, zda se jedna o originály?

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8660
31.7.16 07:11

LV nikdy nedela slevy ani vyprodeje…tohle jsou faky, stejne jako na jinych podobnych strankach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
31.7.16 08:13

:mrgreen: Jsem udivena, že by si fakt mohl někdo myslet, že se jedná o originály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.16 08:29
@lucillee píše:
LV nikdy nedela slevy ani vyprodeje…tohle jsou faky, stejne jako na jinych podobnych strankach :D
Tak , tak !
@Anonymní píše:
Ahoj, narazila jsem na stránku, kde jsou výrazně slevy http://www.valueweek.co jak poznám, zda se jedna o originály?Dekuji

Bohužel se opravdu jedna o padělky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
31.7.16 09:19

Stránky mají udělané pěkně, jen co je pravda. :) Nicméně se jedná o padělky. Na zvětšených fotkách konkrétních kabelek je to poměrně dobře vidět, zpracování je „jiné“. Originály vlastním a padělek poznám řekla bych spolehlivě, přestože tohle jsou jedny z těch lepších. A LV opravdu nikdy nezlevňuje své zboží, jak už bylo zmíněno výše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
31.7.16 09:46

Zakladatelko, pokud touzis po kabelce LV a financne si nemuzes dovolit novou, radsi bych si poridila treba bazarovou z provereneho zdroje, treba luxury bags, prodavala jsem jim nejake kousky a maji zarucene originaly a existuji i pujcovny…je to samozrejme kazdeho vec, ale ja nez bych se promenadovala s napodobeninou, koupila bych radeji neznackovou v podobnem stylu. Nekdo ale rad ukazuje na co ve skutecnosti (ne)ma a pak je to vlastne jedno…ja miluju LV limitky, kozene kolekce a ty mene obvykle, takze bych rekla, ze vlastne ti kdo je neznaji ani nepoznaji, ze vlastne jde o LV. :mrgreen: Ale co je jednoznacnym voditkem pri porovnani originalu vs. fake je kvalita zpracovani a da se rict i odolnost, nektere mam hodne nosene a vypadaji stale jako nove…tvary a kolekce jsou nadcasove, takze lze rict, ze i dcera muze nosit kabelku LV po mame a bude to porad vypadat skvele. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
1.8.16 08:14

Kdyz si nemuzes zajet do parizsky pro kabelku nebo nekam za hranice, nema cenu si ji kupovat vubec at fake nebo bazarovou, musi k tomu byt stylovej i zbytek obleceni, kup si Calvin Klein nebo Guess, Hilfiger za cca 3-5tis a mozna to k tobe bude sedet vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák