Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
ja jsem asi byla podobny typ… normalni holka jen jsem vypadala mladsi… a je to za TREST
v tom spravnym veku me kluci ignorovali, pac jsem vypadala jako decko
a pak kdyz uz jsem byla 25+ a oni zjistili jak moc jsem ve skutecnosti stara, tak jej protahli oblicej a ztratili se jako para nad hrncem…
ze by nekdo nekdy pochvalil ze na svuj vek vypadam dobre tak to NEE
![]()
jeden jedinej mladoch se tvaril potesene, jenze byl opily a ja sla domu z prace uz tehotna, doted na nej vzpominam ![]()
@stinga píše: Více
Tady to nepovažuju za sociální síť, ale diskuzní fórum
, stejně jako WA ![]()
Socky taky nevlastním.
@Kockazvysocan píše: Více
Ono to ty lidi trápí, že jsou na tom závislý ( to jsem zjistil na základě reakcí každého koho sociální síť vlastní )
@Justin Case píše: Více
Tak určitě
. A pak se vzbudíš cely vlhký s rukou v trenkach
@stinga píše: Více
Jj
Ja mam o deset let mladsiho bratra a samozrejme se bavime, co holky a atak. Tak pry na veku chlapum jeho veku u zeny nezalezi, dokonce mi dal i priklad zname pres padesat, do ktere by sel
Ale jednim dechem dodal, ze to, ze by s nim sla ona, bylo dukazem, ze neni normalni a to je podle nej asexualni
![]()
@Lorre píše: Více
Jakože jsi chlap se o tobě říká? Proč?
jsi bipolární snad?
Jsem moderní hermafrodit, umim 4 pohlaví
@maminaAJ píše: Více
Tak ja sem nikdy nevypadala ale mladší, spis starsi 😄 jsem takový výrazný, vyspělý typ, dost se licim, nosím podpatky atd, hadali mi driv spis víc teď teda tak normálně muj věk
@mikča89 píše: Více
Nenapsal 😄ja mu tu zadost na ig ani nepotvrdila. Ale mohl napsat i bez toho ze. Ale nebyl to žádný loudilek, ten profil má uplne bez fotek, i bez profilovky atd 🤣takže ho asi fakt chtěl, ale proč 🤷🏻♀️
Počkej, jdu se zeptat syna, o co by mu asi tak šlo..? ![]()
Tak se mi dostalo odpovědi, že proč jako by měl chodit za cizí holkou, když jí vůbec nezná… ![]()
Takže to byla asi fakt nějaká klukovina nebo sázka. ![]()
Příspěvek upraven 19.06.24 v 17:31