Ostříhal dceru do hola

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59367
22.6.17 14:17

@Russet to věřim, já mam hodně husté a rozpuštěné pod zadek. Chudáci kadeřnice, vždy jestli neustřihne alespon 20cm, naposled 3× přimíchávala barvu :mrgreen: :mrgreen: ale pro mě u těch dlouhých mam mnohem jednodušší úpravu. ted v těch vedrech závidim manželovi :mrgreen: ale zas v zimě nepotřebuji čepici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 14:19
@stinga píše:
já si také myslím, že ostříhal dceru, aby se pomstil manželce a divím se všem těm dámám, co píšou, že se tak nic nestalo

myslím si to taky. Stříhání takhle razantního stylu, jako že ne že zastřihnu konečky, ale že vezmu holčičku s dlouhýma lokýnkama a vyholím jí téměř dohola, to by snad mělo být po dohodě rodičů, zvláště jsme-li rozvedeni a já ji ještě nemám v péči. Fakt nechápu tu sodu, co tu zakladatelka dostává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 14:23
@Agneth píše:
Neboj, došlo mi to. :lol:Nicméně holky, dovedlo mě to na myšlenku: Co byste dělaly, kdybyste se dnes večer vrátily domů a našly tam manžela/přítele s holohlavou dcerou.
Přiznám se, že pokud by dcera vypadala spokojeně, asi bych je oba maximálně tak poslala do háje a nic víc neřešila. Nevím, jestli jsem takový flegmouš, ale podle některých zdejších reakcí si tak začínám připadat.

Bavíme se jen hypoteticky, protože mého muže by tohle nikdy nenapadlo a abys mohl obě moje holky oholit, musel by je dostat nejdřív do kómatu. Nicméně, zuřila bych tak, že by asi bylo hodně zle, tohle je zásah, který se sluší projednat spolu, ne rozhodovat sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367

@terinka4444 :mrgreen: :mrgreen: Vali jorkšírce zase ustříhla culík :jazyk:, na své vlasy by si šáhnout nenechala :lol:, teď se to snaží svádět na Tomíka, no ten nůžky v životě v ruce nedržel :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509

Mno, já bych to asik psychicky nedala 8), hlavně u nás s vidinou, co mě bude každodenně čekat, holky jsou dvě, kdyby jednu z nich tatínek ostříhal a ona viděla na té druhé, velmi by mě to vyčerpalo to kol dokola vysvětlovat a řešit „proč“ 8) :cert: Je pravda, že u nás by snad nestalo, ne vždy máme shodné názory, ale snažíme vykomunikovat a konkrétně na takových záležitostech, na kterým našim slečnám záleží a není to nic proti ničemu pro nás rodiče (byť na úkor jistých obětí nás rodičů ;) ), se je snažíme respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.6.17 14:24
@Agneth píše:
Neboj, došlo mi to. :lol:Nicméně holky, dovedlo mě to na myšlenku: Co byste dělaly, kdybyste se dnes večer vrátily domů a našly tam manžela/přítele s holohlavou dcerou.
Přiznám se, že pokud by dcera vypadala spokojeně, asi bych je oba maximálně tak poslala do háje a nic víc neřešila. Nevím, jestli jsem takový flegmouš, ale podle některých zdejších reakcí si tak začínám připadat.

Tak obe deti uz se okudlaly i samotne, navic manzel plni vsechny jejich silene touhy a napady, takze by to bylo na jejich popud…uprimne? Byla bych rada, ze nemusim slozite umyvat, fenovat a rozcesavat dlouhe vlasy. Ja to nesnasim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 14:25
@Markéta80 píše:
@terinka4444 :mrgreen: :mrgreen: Vali jorkšírce zase ustříhla culík :jazyk:, na své vlasy by si šáhnout nenechala :lol:, teď se to snaží svádět na Tomíka, no ten nůžky v životě v ruce nedržel :mrgreen: :mrgreen:

No tak naší Amy zůstane asi jen ten culík, ona se v těch bunchems vyválela celá, náramná legrace, a má ty chloupky jemné, takže jsme to fakt vystříhávali hodně dlouho, fuj zážitek, jsem se bála, abych jí nestříhla do kůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
22.6.17 14:33

@terinka4444 :lol: :lol: jenže ted jí vše padá do očí tak to budu muset nějak zarovnat :mrgreen: Jsi to měla vzít mašinkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79816
22.6.17 14:34

@terinka4444 Ona dostává sodu převážně za to, že mluví o žalobě, o psychické újmě, o návštěvách psychoterapeuta - ale třeba nikde nepíše, co na to malá. Takže výsledný dojem je ten, že hysterická a naprosto šílená z celé věci je ona, a rozhodla se to i použít jako další zbran v bitvě. Znáš to české přísloví - čím víc se v lejnu hrabeš, tím víc smrdí, ne? Kdyby to neřešila, malé pochválila, jak jí ted bude v těch teplech fajn a že jí to můžou všichni jen závidět - a pak šla a třeba v soukromí toho chlapa profackovala, tak asi nikdo nic neříká. Ale ona svými reakcemi zakládá té malé skutečně na problém.
Jinak mne si s klukem pletli do nějakých 11-12 let, - vždycky jsem chodila skoro na ježka. A ještě před pár lety jsem úplně neuváženě řekla kadeřnici zkrátit o pět čícel - no a ona to vzala na tři cm. A mám se zbláznit? bože, však to doroste, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.17 14:38
@Markéta80 píše:
@Russet to věřim, já mam hodně husté a rozpuštěné pod zadek. Chudáci kadeřnice, vždy jestli neustřihne alespon 20cm, naposled 3× přimíchávala barvu :mrgreen: :mrgreen: ale pro mě u těch dlouhých mam mnohem jednodušší úpravu. ted v těch vedrech závidim manželovi :mrgreen: ale zas v zimě nepotřebuji čepici :mrgreen:

To teda jo, ale mýt bych si to nechtěla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
22.6.17 14:39

@Russet taky nerada, schne to víc jak 24h denně :jazyk: ale pak zase je klid :mrgreen: Vali má naštěstí vlasy lepší- ne tak husté :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
22.6.17 14:40
@vonajebohyne píše:
Dame je to jedno, nemam dceru misto panenky Barbie ;).

Já se neptám na dceru. Ptám se, jestli jsi holohlavá a jestli ne, tak proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
22.6.17 14:43
@terinka4444 píše:
Bavíme se jen hypoteticky, protože mého muže by tohle nikdy nenapadlo a abys mohl obě moje holky oholit, musel by je dostat nejdřív do kómatu. Nicméně, zuřila bych tak, že by asi bylo hodně zle, tohle je zásah, který se sluší projednat spolu, ne rozhodovat sám.

To samozřejmě, takhle by tu řádila skoro každá. Kdyby chlapa přizabila, nikdo by jí to nevyčítal. Ale volat psychologa, OSPOD a podávat žaloby za psychickou újmu, to je prostě už trochu moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 14:47

@inkakřivák hele, i kdyby to pětileté dítě nakrásně chtělo, mám doma pětileté dítě a celkem o něm rozhodujeme my rodiče, elementární slušností je se domluvit s matkou, než ho oholím. Byl to on, kdo vašimi slovy začal boj. Udělat tohle mně můj exmanžel, bojovala bych stějně. Ne žalobou, to je krapet mimo, nicméně bych to nepřešla jen tak.

Ten otec to neměl dělat, tohle je radikální změna, ty vlásky jí zase porostou několik let, není to ani za rok zpátky, kde to bylo, nemá jí v péči, prostě to neměl dělat. A já bych se snažila mu v dalších číčovinách zabránit, i za cenu otravování ospodu a soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
22.6.17 14:49
@fifinka609 píše:
Já se neptám na dceru. Ptám se, jestli jsi holohlavá a jestli ne, tak proč?

Nevidim souvislost, pletes hrusky s jabkama. Dcera zakladatelky ma 3 mm a pry si je prala, neb se ji vlasy potily. Otec ji asi nedrzel svazanou.
Nemuzes srovnavat to, kdyz te nekdo proti tve vuli v noci ostriha s tim, kdyz si to nekdo (byt dite) preje. Ze se mel s matkou poradit nikdo nerozporuje, ale delat z toho treti svetovou s psychickou ujmou je hodne nafouknute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí