Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra0987 psala jsem kamarádce a pokud v portálu není možná rezervace, tak to nelze navštívit zadarmo
Prej na co si dát pozor, jedete na zájezd, ne na kremaci milá paní ![]()
@Petra0987 Staci si je tam „koupit“ za nulu na jejich kase. Tak jsme to udelali my, ackoli az na tu odpoledni dobu. Bez vstupenky se nedostanete pres turnikety do arealu.
@Fee-bee píše: Více
To je mi jasné, že bez vstupenky se tam nedostaneme, ale jde mi vyloženě o tu rezervaci v době kdy je to zdarma. Jestli teda ta rezervace být musí nebo ne. Protože i zde se názory liší. Jedni mi tvrdí, že bez rezervace ani ránu a druzí, že tam byli bez rezervace a v pohodě.
@Siminova44 píše: Více
A kamarádka má nějakou větší zkušenost nebo jak? Protože mi tu paní zas pise, že se tam dostali i bez rezervace. Tak já už jsem zmatená 🤦♀️
@Petra0987 jak říkám, byla jsem tam já, kamarádka po mě. Bez rezervace vás prostě nepustí. Ať jsou názory jakékoliv, tohle je bohužel fakt, který tak je. Nehledě na to, že přes prázdniny jsou prohlídky už od 8-8.15 teď nevím přesně, takže vás tam stejně nepustí ani zadarmo.
@Siminova44 píše: Více
A můžu se ještě zeptat kdy jste tam byla?
@Petra0987 My tam byli bez rezervace, prisli jsme ke kase, rekli, ze chceme po 17. hodine bez pruvodce, dostali jsme zdarma listky a sli do arealu… ![]()
Kamoska byla loni v lete zadara bez rezervace. Jen vystala frontu u pokladny