Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@OpenHearted píše:
Jo, ale přeci nemůžeš vztah založit na lži.
Samozřejmě že ne. I když to lidi dělají a je to běžné. Ale když budu o sobě říkat pravdu, spíš se najdou důvody, proč nejsem pro někoho dost dobrý nebo jak se tu píše, kompatibilní. Což je mně jedno, ale mnoha jiným, kteří ten vztah potřebují, ne.
@LOBODLAK píše:
Samozřejmě že ne. I když to lidi dělají a je to běžné. Ale když budu o sobě říkat pravdu, spíš se najdou důvody, proč nejsem pro někoho dost dobrý nebo jak se tu píše, kompatibilní. Což je mně jedno, ale mnoha jiným, kteří ten vztah potřebují, ne.
Teď ti nerozumím.. Ty teda zakládáš vztah na lži, nebo ne?
@OpenHearted píše:
Teď ti nerozumím.. Ty teda zakládáš vztah na lži, nebo ne?
Žádný nemám a ne, nezakládám. Nemám problém říct, že jsem takový a makový. Naopak, vybleju na sebe všechno, aby bylo jasno, co jsem zač (dvakrát trestán za potulku apod.). Ale pro někoho z toho něco bude divné, nedostačující, takže to někoho prostě odradí. Vždyť většina lidí o sobě neříká pravdu a zamlčuje spoustu věcí. Dokonce bych řekl, že tak maximálně jeden z milionu nemá problém o sobě říct cokoliv. Čím méně toho o sobě řekneš, tím větší šanci, že někoho k sobě najdeš, máš.
Baví mě jezdit na kole a občas si zajdu do kina. Málokoho to odradí a dost lidí má koníčky podobné. Když přidám, že málokdy nebo vůbec chodím do restaurací a mezi lidi, už to pro někoho bude problém. Když přidám další méně obvyklou věc, zase to sníží počet těch, pro které bych byl zajímavý. Čím víc toho o druhém víš, tím vyšší pravděpodobnost, že se najde něco, co ti nevyhovuje.
@Hok88 píše:
@Cizinka 999 ale to je jiná kapitola
No právě, kdybys třeba měl každý den sex, tak by jsi třeba ani na to takovou chuť každý den neměl.
@Cizinka 999 píše:
No právě, kdybys třeba měl každý den sex, tak by jsi třeba ani na to takovou chuť každý den neměl.
Záleží na tom, jaký by ten sex s tou dotyčnou byl. ![]()
Nebo naopak s ním. ![]()
K @Černá Madonna když bude žena jako prkno tak to jé špatné.