Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj pánové, mám otázku. Je pro muže před 40 kou sex 5 týdne hodně???Baví vás to ještě?🤣Zda mám u manžela ubrat, aby ho to pak ještě bavilo 🤣 🤣
Záleží jak vypadá ta žena. U některých i dvakrát denně, u některých je i jednou za týden moc ![]()
Tak zalezi asi taky na muzi ne? Pro nekoho je jednou denne malo, pro jineho jednou za mesic moc. Zalezi jaky je ten tvuj. Ale pocitej s tim, ze u muzu libido klesa umerne s prirozenym poklesem testosteronu a to je zalezitost veku, ale rovnez znacne idividualni.
@Anonymní píše:
Ahoj pánové, mám otázku. Je pro muže před 40 kou sex 5 týdne hodně???Baví vás to ještě?🤣Zda mám u manžela ubrat, aby ho to pak ještě bavilo 🤣 🤣
To jsou teda otázky v době výkonných vibrátorů
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Záleží jak vypadá ta žena. U některých i dvakrát denně, u některých je i jednou za týden moc
Jo. Ta, která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží ![]()
Ahoj bavi mě to stále i v mých letech. Denně. Člověk se musí udržovat… Je to přeci sval… A když je i kam… Tak je to super stále.
@Mango_Lassi píše:
To jsou teda otázky v době výkonných vibrátorů![]()
@Mango_Lassi
Nic nrubirej na frekvenci!!!
@Mazliceksamdoma píše:
@Mango_Lassi
Nic nrubirej na frekvenci!!!
My přidáme jen na rychlosti ![]()
@Anonymní píše:
To je ryze individuální věc.
Tady možná zjistíš nějaký průměr emimina. Ale ten vůbec nemusí souviset s tím, jak je nastavený tvůj muž.
Za mě. Nevím. Rád bych to jednou zjistil. ![]()
To, že existuje poměrně významné množství žen, co chtějí sex poměrně částo je asi nejdůležitější, co jsem na emiminu zjistil.
Do té doby jsem si myslel že jsou to spíš velké výjimky.
Je to tezce inidivindi. Muzovi bude 50 a mohl by 3× denne, kdybych spolupracovala ![]()
@Anonymní píše:
Je to tezce inidivindi. Muzovi bude 50 a mohl by 3× denne, kdybych spolupracovala
A proč nespolupracujes??? To přeci nemůže být tak těžké ne??? ![]()
@Mazliceksamdoma píše:
A proč nespolupracujes??? To přeci nemůže být tak těžké ne???
Mít sex, když nechceš? To je podle mě dost těžké
@pouzitychlap píše:
Mít sex, když nechceš? To je podle mě dost těžké
Navíc kdo ví jestli by chtěl sex několikrát denně, kdyby se mu to splnilo.. ![]()
Někteří by toho chtěli.. A v realitě jsou unavení. ![]()