Otcovství - jak to je?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.10.13 11:14
@quinny píše:
@Bábi Zlopočasná pokud mu pujde o dite, tak mu to asi bude jedno ne :think:

Neverim ze by vazne slo chlapovi o dieta z uletu. Leda by nebol schopny mat dieta v normalnej rodine. Skor mu pojde o trapenie matky. A tam uz rozhoduje, kolko ta sranda bude stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.10.13 11:17
@Bábi Zlopočasná píše:
Neverim ze by vazne slo chlapovi o dieta z uletu. Leda by nebol schopny mat dieta v normalnej rodine. Skor mu pojde o trapenie matky. A tam uz rozhoduje, kolko ta sranda bude stat.

pravdepodobne to bude jak pises, ale nikdy nevis co se v zivote stane. Muze to byt taky jedina jeho sance jak mit dite a pak by to mohl byt i docela boj. Nicmene pravo je dane, zalezi na nem jak se k tomu postavi a jake ma zivotni priority. Me by vadilo, ze mi mozna nekde chodi vlastni krev bez ohledu na o ze z uletu, ale nejsem chlap tak se mi to jen tak nestane ze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
14.10.13 11:45

Jak tu plno zenskych zminovalo, to placeni bylo mysleno tak, ze si to kvuli tomu treba rozmysli. Bohuzel u nas v zakone to ale nejde osetrit nijak a kdyz si nahodou vzpomene, bude nasledovat to, co je tu zmineno… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
14.10.13 11:48

A nechci strasit, ale z blizkeho okoli mam podobny pripad, ale po narozeni miminka se pritel otocil o 180 stupnu, zacal dite odmitat, proste to neunesl ( ona realita je pak jina) a jak je dnes matce dobrej biologicky otec z uletu… S pritelem se rozesli po 3.mesici male…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.2.15 14:24

Dobrý den, přítel má 3.měs. dítě s býv. přítelkyní, nic po něm nechtěla, tvrdila že dítě není jeho, neudala ho do RL..nyní zjistila, že jsem těhotná já a chce peníze..přítel tedy souhlasil, že dítě uzná, bude platit a chce ho vídat. S tím ona ovšem nesouhlasí..přítel se naštval a řekl ať si ho tedá nechá, ale já mám strach, že se ozve třeba za rok a bude chtít vše zpětně doplatit. Prosím o radu, je nějaká lhůta do kdy může žádat, nebo stačí si od ní nechat podepsat papír, že nic chtít nebude, nebo jak postupovat? Děkuji za radu D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí