Otec žárlí na přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
13.6.15 19:47

@jenika1… říve jsme bydleli sami v nájmu.. protože s mým platem i přítelovým jsme to zvládli.. Pakn začli menší problémy se sousedy a my hledali jiný byt.. táta nám nabidl bydleni a já zjistila že jsem těhotná… nastěhovali jsme se sem a lituju toho.. ted jsem na nemocensky a bojim se že jit nekam sami ze to neutahnem… ale tn teror se taky neda vydrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
13.6.15 19:48

No měli jsme něco podobnýho, vydrželi jsme rok a pak se radši odstěhovali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
13.6.15 19:54

@kikinkaa14 hele, tchánovcům se člověk nezavděčí. Prostě táta zeťáka nemusí, navíc mu oplodnil dceru, aniž by měli na bydlení, tak to víš, že si to někde ventiluje.
Není od něj fér, že do toho zatahuje další lidi ve fabrice, tohle je vaše soukromá věc, ale prostě ho nesnáší a holt si odpouští páru z kotle v rachotě.
Buď ho s tím konfrontuj - řekni hele tati, já chápu, že na Frantu máš svůj názor, ale prosímtě, nezatahuj do toho další lidi, všichni mě pak akorát pomlouvají a cpou se mi do života, a není mi to příjemné. Jsem v 5 měsící a tohle nepotřebuju.
Třeba to zabere, táta tě má rád, a chce pro tebe to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
13.6.15 19:56

@krasnodar… děkuju za radu.. budu muset jit do konfrontace protoze jinak to nevidim.. jeste bychmozna jakztakz vydrzela kdyby to ventiloval doma.. ale ne pred cizima lidma… to je mi vazne dost trapne a ani kolikrat nevim co na to rici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
13.6.15 20:22
@jenika1 píše:
Kde vlastně bydlíte? Nepochopila jsem u jeho, tvých rodičů, každý zvlášť?. Ono je lepší vlastní bydlení, obvzláště, když čekáte dítě. Myslím, že otec snad nežárlí, ale asi se mu prostě nezdá. Pokud nejste finančně sami zajištění, využíváte bydlení otce, tak musíte bohužel držet hubu a krok. Každý je zodpovědný za sebe a na to jste měli myslet než jsi otěhotněla. Řešení je těžké, on je doma, vy ho využíváte. Nebo se postavte na vlastní nohy a máte klid.
:palec: souhlas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria