Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@free333 píše:
A je tady ještě jedna věc…Zakladatel ani jednou neodpověděl na otázky, jestli ho rajcujou nezletilá děvčata…
Takže se neví, jak to má se sexuální orientací, jestli ho sexuálně přitahují nezletilé ze základky anebo i mladší…
Fakt bys takovému chlapovi chtěla svěřovat svoji vnučku?
Docela mě překvapuješ…
Já myslím, že až tak daleko bych nezacházela ani ve své divoké fantazii. To bych takhle musela myslet, že každý druhý chlap je pedofil a to fakt nechci. Mám v živé paměti, když jsem byla v tomhle věku a co chlapi dělali, říkali, navrhovali a bylo jedno, kolik jim bylo a kolik bylo mě. Jen kdybych byla trochu tupější a měla to doma horší, mohla jsem dopadnout jako zde popisovaná dívčina. To je hned. Tohle už je za čarou a toho se já účastnit fakt nebudu.
@free333 jestli je zakladatel otcem dítěte, tak na styk s dítětem má právo, je jedno, jestli někdo tady odtud by mu svěřil vnučku nebo ne
@Uslava píše:
Přečti si to laskavě ještě jednou, ano?
Co je špatně na tom, že se zakladatel chce postarat o matku svého dítěte i o dítě samé?
Píšu o starání se už POTOM, co otěhotněla. Nic nepíšu jestli se mi libí a nebo nelíbí ŽE otěhotněla. Je to srozumitelné? Samozřejmě že se mi nelíbí, že by mi dcera otěhotněla v tomhle věku a nebo syn zbouchnul patnáctku. Už chápeš? Ale už se dítě klube na svět. Už ho nikdo kecama zpátky nestrčí.![]()
Tak jestli je to vubec vhodný, aby se takovy chlap staral o deti..
@_.Emilyyy pokud je otec, tak na to má právo, ať se nám to líbí nebo nelíbí
@stinga píše:
@_.Emilyyy no víš, ty o tom uvažuješ optikou své sociální bubliny, ale diskuse je o úplně jiné sociální bublině, ty bys těžko 15letou dceru nechala žít s divným 25letým chlapem, a taky tam psal něco o tom, jak se před tím opíjela, střídala kluky
otázka je také proč holka nešla na potrat? což jako odpověď by mohlo být to, že je z komunity, kde se od 15 už dávno zvesela rodí
No je pravda, ze ja to beru, tak ze mam 16-tiletou dcerku..A prave tuto situaci si nedokazu predstavit..
@_.Emilyyy já si myslím, že to u vás naštěstí ani nepřichází do úvahy ![]()
Je to mazec, jak každý dokážete odsoudit jen to ze ji zbouch v 16ti. K tomu zbouchnuti musí byt vždycky 2, ne? Zodpovědná holka by taky mohla myslet na ochranu, a nebo ochrana nevyšla, nuž.. to už je teď stejně jedno. Ale neházejte všechny do jednoho pytle, Já jsem třeba taky rodila v 17ti, a vždycky od te doby stala jen a pouze na svých nohou. A jsem horší matka? Špatná matka? Holce je 10 let, je premiantka třídy, má samé jednicky, hraje na kytaru, tancuje. Nemyslím ze ji něco chybí nebo ze něco nema proto ze její matce bylo 17 když porodila.
Také mám šestnáctiletý dceru a takového prasaka bych si pro ni nepředstavovala
@_.Emilyyy píše:
Tak jestli je to vubec vhodný, aby se takovy chlap staral o deti..
Ty ho znáš? Jak víš, že se nemůže starat o dítě? Pokud není někdo odsouzen, je nevinný. Už jsi ho odsoudila a je vinen? Čím?
@g.sandova píše:
Také mám šestnáctiletý dceru a takového prasaka bych si pro ni nepředstavovala
no já už jsem na toto odpovídala Emilly - ono tento příběh bude úplně z jiné sociální skupiny, než jsi ty, Emilly, a většina lidí, co sem píše
Znám ze sousedství jednu rodinu kdy si 14letý kluk našel slečnu. No nic divného a pokud by spolu šli na pohár nebo do kina, bylo by to fajn. Jenže asi po měsíci toho jejich „vážného“ vztahu na rodinu chlapce zazvonila matka dívky, že se chce seznámit s rodinou chlapce své dcery, proto je pozvala k nim na návštěvu. Matka chlapce to vyprávěla po celém sídlišti. Mě už přišlo divné to, že k nim jde na návštěvu a vzhledem k věku syna to bere moc vážně. No to jsem ještě nečekal, co se stane po návštěvě. Matka opět vyprávěla po celém sídlišti průběh návštěvy. Jak plánovali svatebních dort a jméno pro dítě. Do kolen jsem šel, když se jedna zvědavá sousedka zeptala, kolik je té slečně let. Matka v klidu odpověděla, že deset. Nezapomněla dodat, že děti řádně poučili, že si mají dávat při sexu pozor. V takovém šoku jsem nikdy v životě nebyl. A to se prosím ani z jedné strany nejednalo o určitou menšinu. Rodiče vůbec nechápali, že je něco špatně, dokonce se divili šetření ze sociálky poté, co je jsme to šli hromadně jako sousedé nahlásit. Jak to dopadlo nevím, odstěhovali se. Ale mě už fakt nic nepřekvapí, zní to jak sci-fi, ale je to reálný příběh.
@Uslava píše:
Ty ho znáš? Jak víš, že se nemůže starat o dítě? Pokud není někdo odsouzen, je nevinný. Už jsi ho odsoudila a je vinen? Čím?
Tak me by se teda nelíbilo, aby se o me dite staral úchylny a divny chlap..
Příspěvek upraven 23.11.19 v 18:29