Otěhotněla v 16

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33760
23.11.19 11:54
@mroe píše:
Malinko? Hodne!

Tak jsem nechtěla být zas tolik drsná, aby mě vesmír nepotrestal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
23.11.19 12:08

Nikdy není 100% jistota, že dítě bude zdravé. Kór, když má matku diabetičku a otce magora. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.11.19 12:15
@Uslava píše:
Důvod?

Zkažené celé odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.11.19 12:19

Rodice ditete by meli byt natolik rozumni, byť nesezdany par, aby jako prvni snaha byla mimosoudni doMluvou. V nejvyssim zajmu ditete je vyrustat v atmosfere lasky, stesti a porozumneni aby pravidelne zazivalo okamziky kdy jejich rodice jsou spolu a nekonfliktni.
Toto pravo zanika pokud se rodice perou o dite a resi si to soudnimy spory.
Vsichni co tu mluvite takove sracky o sekte atd. ale pritom zapominate ze jedine to dite bude odnaset jeji nespolupraci, ignoraci. Ja jsem delal vse pro ex a nadale budu delat vse pro tu malou co cekame i pres jeji nezajem vuci me s tim bojuji kazdy den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
23.11.19 12:36
@kenystax píše:
Jsi mimo-delal jsem pro ni to nejlepsi a nikdy by me nenapadlo ze pak otehotni. To je ta navaznost ignorante. Nauc se cist a preber si co znamena „nevedomky“

Takže jste spolu nesouložili bez ochrany? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33760
23.11.19 12:39
@kenystax píše:
Rodice ditete by meli byt natolik rozumni, byť nesezdany par, aby jako prvni snaha byla mimosoudni doMluvou. V nejvyssim zajmu ditete je vyrustat v atmosfere lasky, stesti a porozumneni aby pravidelne zazivalo okamziky kdy jejich rodice jsou spolu a nekonfliktni.
Toto pravo zanika pokud se rodice perou o dite a resi si to soudnimy spory.
Vsichni co tu mluvite takove sracky o sekte atd. ale pritom zapominate ze jedine to dite bude odnaset jeji nespolupraci, ignoraci. Ja jsem delal vse pro ex a nadale budu delat vse pro tu malou co cekame i pres jeji nezajem vuci me s tim bojuji kazdy den

No a kdo za to může? Ona si ho sama neudělala, ona je ještě dítě, má právo na to být ještě střelená. Ty jsi dospělý chlap, měl jsi mít rozum. Na to už je tedˇpozdě, tak tady nenadávej nám, my za to nemůžeme. Nějak nerozumím tomu, že bylo vše sluncem zalité a najednou s tebou nechce mít nic společného? Proč? Nějaký důvod mít musí, ten nám ale nenapíšeš vidˇ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.11.19 12:44

Ona vi, ze mam zajem. Ona vi ze se trapim, trpim uzkostmi a porad zazivam silnou masaž psychiky pod neustalym tlakem a stresem co bude s malou. Uz je to 8 mesicu co se nebavime ale cekame spolu dite. Takovy šok rozejit se v tehotenstvi a vymazat me ze zivota by ani ten diabetik nerozchodil. Jsem z modelu uplne rodiny a nasi se dokazali vzdy dohodnout, proto to vbc nechapu jak mi muze takhle odepirat a zatajovat info o miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
23.11.19 12:45

@kenystax kolik jsi mel vztahu pred ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
23.11.19 12:49

@kenystax proboha je jí 16. Je to ještě dítě, tele, sama má teď dost problémů sama se sebou. Chápu, že se nechce bavit s takovým psychopatem. Až se malé narodí, dej návrh k soudu na určení otcovství, nech udělat testy otcovství a pak bojuj o svá práva a práva dítěte, pokud bude tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
23.11.19 12:51
@kenystax píše:
Ona vi, ze mam zajem. Ona vi ze se trapim, trpim uzkostmi a porad zazivam silnou masaž psychiky pod neustalym tlakem a stresem co bude s malou. Uz je to 8 mesicu co se nebavime ale cekame spolu dite. Takovy šok rozejit se v tehotenstvi a vymazat me ze zivota by ani ten diabetik nerozchodil. Jsem z modelu uplne rodiny a nasi se dokazali vzdy dohodnout, proto to vbc nechapu jak mi muze takhle odepirat a zatajovat info o miminku.

tak to si měl ale zbouchnout dospělou ženskou a ne nedospělou patnáctku, která je sama ještě dítě a neví co chce :think: to je tak, když lovíš matky svých dětí před základkou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.11.19 12:55
@arinecka píše:
No a kdo za to může? Ona si ho sama neudělala, ona je ještě dítě, má právo na to být ještě střelená. Ty jsi dospělý chlap, měl jsi mít rozum. Na to už je tedˇpozdě, tak tady nenadávej nám, my za to nemůžeme. Nějak nerozumím tomu, že bylo vše sluncem zalité a najednou s tebou nechce mít nic společného? Proč? Nějaký důvod mít musí, ten nám ale nenapíšeš vidˇ?

Chtela jineho, mladsiho. Chtela mit prazdniny kdy bude volna. Co ja vim? Rekla mi ze me uz nemiluje..( a pak zjistila o 2 tydny ze ke v tom) ja sem ji jenom chranil, protoze predemnou mela same ulety a porad pila alkohol. Ja sem byl jeji prvni vazny vztah a zmenil jsem ji tim zivot k lepsimu i jeji mamka byla stastna za to. Chodila poctive do skoly atd. Prestala byt problemova.. Nikdy by me nenapadlo, ze otehotni! Ja sem byl vuci ex zodpovedny ze by jste to nepochopily co jsem delal pro holku o 10 let mladsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
23.11.19 12:55
@kenystax píše:
Zkusim to naposledy:
byli jsme spolu rok z toho pulroku ve spolecne domacnosti, po rozchodu v kvetnu- dva tydny na to zjistila ze ceka dite, ktere jsme si chteli nechat. Mela tam nejake aferky s klukama na konci naseho vztahu. Kdyz se rozchazela semnou nevedela jeste ze je tehotna. Rozesli jsme se v dobrem. Jeji maminka me milovala zza to jak ji pomaham a hezky se o ni staram. Noaco laska prichazi v kazdem veku nema zadne hranice. To co zustalo z naseho vztahu ted roste v jejim brisku a ja si ji vazim a respektuji jeji odhodlani to miminko nosit. Kde vidite nejake zlo v tomhle jak me tu odsuzujete a neznate muj pribeh ani psychicky stav. Ja vyrustal v uplne rodine a ona ma mamku 2× rozvedenou a s kazdym jine deti.Příspěvek upraven 23.11.19 v 11:30

Chápeš, že 15ti letá holka nemá co žít ve společné domácnosti o deset let starším chlapem, který jí udělá dítě, přitom ani neví jestli je jeho, protože je slečna asi dosti družná a ještě napíšeš, že tě její máma milovala, že si se o ní staral. Neměli by se spíše starat rodiče? A o to více, jestli má cukrovku. Opravdu ti na tom nepřijde něco divného? Kdyby jsi byl normální, nezačal bys chodit s puberťačkou z devátý třídy a ještě si jí nastěhovat domu a udělat jí dítě. A to, že to vůbec ty rodiče dovolí, raději nechám bez komentáře. U nás by si měl se mnou, ale hlavně s budoucím dědečkem sakra velký problém.

• Citovat
  • Upravit
3248
23.11.19 12:57
@kenystax píše:

A proč si myslíš, že Tvůj zájem je větší právo, než její případný nezájem…Ona o Tebe mit zájem nemusí a pokud bez Tebe zvládla celé těhotenství, tak nejspíš ani nemá…
Má matku, která ji s případným dítětem může pomoci, když vychovala i ji, takže stres z toho, co bude s malou, mít nemusíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
23.11.19 12:58
@kenystax píše:
Chtela jineho, mladsiho. Chtela mit prazdniny kdy bude volna. Co ja vim? Rekla mi ze me uz nemiluje..( a pak zjistila o 2 tydny ze ke v tom) ja sem ji jenom chranil, protoze predemnou mela same ulety a porad pila alkohol. Ja sem byl jeji prvni vazny vztah a zmenil jsem ji tim zivot k lepsimu i jeji mamka byla stastna za to. Chodila poctive do skoly atd. Prestala byt problemova.. Nikdy by me nenapadlo, ze otehotni! Ja sem byl vuci ex zodpovedny ze by jste to nepochopily co jsem delal pro holku o 10 let mladsi.

kecy, zbouchnul jsi děcko a zničil jsi ji dospívání a nadosmrti ovlivnil její život. Co je na tom zodpovědného? ve 26 ses zachoval jako nezodpovědnej rozmazlenej poboš, co myslí jen na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
23.11.19 13:01
@kenystax píše:

Mamka holky te mela rada, to verim. Protoze sama je nezodpovedna a prehodila starosti, ktere mela resit ona, na tebe. A stejne tak by mela rada kohokoliv jineho, kdo by se o dceru misto ni staral. Protoze normalni rodic nenecha patnactilete dite bydlet so deset let starsim chlapem. O tom dalsim nemluve.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky