Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kenystax píše:
Jsi mimo-delal jsem pro ni to nejlepsi a nikdy by me nenapadlo ze pak otehotni. To je ta navaznost ignorante. Nauc se cist a preber si co znamena „nevedomky“
Už jen to, ze dospělý chlap hobluje v podstatě ještě dítě, svědčí o tom, že jsi na tom mentálně taky někde jinde.. Níž… ![]()
Tvůj projev zní jak z nějaký sekty.. Takovej Guru Jára…ten taky,, jen'' odhackovaval a ženský si to špatně vyložily..
![]()
@kenystax píše:
Jsi mimo-delal jsem pro ni to nejlepsi a nikdy by me nenapadlo ze pak otehotni. To je ta navaznost ignorante. Nauc se cist a preber si co znamena „nevedomky“
Ty troliku, já to mám narozdíl od tebe v hlavě srovnané. Kdyby si nechtěl, aby byla těhotná, tak se chraníte kondomem
a nenechávat to vesmiru, takže povídačku, že si „nevědomky“ připravoval na těhotenství, si nech pro naivní 16náctky.
@ontarova.stara ano ja to tak chapu a prave mi to prijde jako masakr.. d holkou jeste mlati puberta nechape plne nasledky sveho jednani a pokud nefungují rodice, tak se kuze stat lecos. Ale chlap co se ohani vesmirem a delani dobra to je sileny.
Vypadá to, že děvče dostalo rozum. Sice trochu pozdě, ale dostalo. Taky bych se s tebou rozešla…
@Kamkam píše:
Je, píše nevědomky. Tak aspoň tohle mu nechte.Do porodu bych na ni nijak netlacila. Pokud po porodu nezmění názor, tak soud a testy otcovství.
nic víc poradit asi nelze.
To tam spíš dal, aby to nevypadalo, že je manipulátor 😂
@ludmilaadamkova píše:
@ontarova.stara ano ja to tak chapu a prave mi to prijde jako masakr.. d holkou jeste mlati puberta nechape plne nasledky sveho jednani a pokud nefungují rodice, tak se kuze stat lecos. Ale chlap co se ohani vesmirem a delani dobra to je sileny.
Presne tak, tohle je zodpovednost rodicu. Nebudu tvrdit, ze i v normalni rodine nemuze sestnactka otehotnet. Muze a pokud je to s omylem vrstevnikem, mam pro to vetsi pochopeni, nez takhle planovane s dospelym chlapem. Ale neznam rodinu, ktera by nechala decko prakticky na zakladce bydlet s chlapem. To bude nejaka socialne slaba rodina, holka je zblbla a mozna v tom vidi moznost, jak nemuset do skoly ci prace.
Chci tě vyvést drobet z omylu. Že bude dítě 100% zdravé nikdy nevíš. Může se toho hodně zvrtnout při porodu, je dost nemoci, co se projeví až později atd.
@kenystax píše:
Zkusim to naposledy:
byli jsme spolu rok z toho pulroku ve spolecne domacnosti, po rozchodu v kvetnu- dva tydny na to zjistila ze ceka dite, ktere jsme si chteli nechat. Mela tam nejake aferky s klukama na konci naseho vztahu. Kdyz se rozchazela semnou nevedela jeste ze je tehotna. Rozesli jsme se v dobrem. Jeji maminka me milovala zza to jak ji pomaham a hezky se o ni staram. Noaco laska prichazi v kazdem veku nema zadne hranice. To co zustalo z naseho vztahu ted roste v jejim brisku a ja si ji vazim a respektuji jeji odhodlani to miminko nosit. Kde vidite nejake zlo v tomhle jak me tu odsuzujete a neznate muj pribeh ani psychicky stav. Ja vyrustal v uplne rodine a ona ma mamku 2× rozvedenou a s kazdym jine deti.Příspěvek upraven 23.11.19 v 11:30
Takze vase tvrzeni jak sem se ji snazil udelat dite atd. jaky jsem manipulator atd. ja mam pred svym prahem zameteno. ja v tomhle smyslim pozitivne a posilam lasku diteti a preju si hlavne aby to ex zvladla. Nepotrebuju vase soudy ; ani zadnou porotu. Ptal jsem se pouze na rozhreseni co ocekavat dale kdyz zajem o miminko mame vsichni
@kenystax píše:
Takze vase tvrzeni jak sem se ji snazil udelat dite atd. jaky jsem manipulator atd. ja mam pred svym prahem zameteno. ja v tomhle smyslim pozitivne a posilam lasku diteti a preju si hlavne aby to ex zvladla. Nepotrebuju vase soudy ; ani zadnou porotu. Ptal jsem se pouze na rozhreseni co ocekavat dale kdyz zajem o miminko mame vsichni
Tak to se musíš zeptat vesmíru, nebo čekat, jak to chce on ![]()
Soud - testy otcovstvi - potvrzeni nebo vyvraceni otcovstvi - pokud nebudes otec, tak mas smulu nebudes moct nic pokud ano nasledne soudne reseni pece a alimentu styku s ditetem. Casove i financne narocne. Nijak jinak to resit nejde.
@kenystax píše:
Ja sem nechtel aby otehotnela, ale vesmir si to vzdycky sam zaridi. Stalo se to proste.. ma miminko..proc resite ten zacatek ze otehotnela kdyz za chvili rodi!! Prisli o male dite ktere bylo vazne nemocne (v te dobe jsem ji byl velkou oporou) a ma prijit dite ktere je 100% zdrave. A nikdo si uz nevzpomene jak jsem se o byvalou staral jakozto tezkou diabeticku a nevedomky ji po dobu vztahu na tehotenstvi pripravoval.
Ani ona, ani máma.Melo to tak byt a s tim nikdo nic neudelame je to ve vyssi moci nez v te nasi.
Příspěvek upraven 23.11.19 v 11:08
Ale zijeme vsichni jen jednou a o miminko mam zajem i presto jak se chova ke me se snazim pomoct.
Noa co tedy chceš? Vděk? Nebo otcovská práva? Vždyť ani nevíš, jestli je to dítě tvoje
Ona o tebe nemá zájem, to se prostě někdy stane, neuděláš s tím nic. Až porodí, tak se udělají testy DNA a dál se uvidí. Ve svém věku bys ale už mohl mít rozum a nesvádět otěhotnění na vesmír. Malinko na mě působíš, jako kdybys byl z nějaké sekty, fakt že jo.
Když pominu ten věkový rozdíl(mě bylo 17 a mému manželovi 25, když jsme spolu začali), když pominu to, že spolu žili(já se k němu nastěhovala po 18. narozeninách), tak sakra kdyby mě zbouchnul, tak ho přetrhnu.
Nicméně ty píšeš, že jí je 16, je těhotná tzn 16-8 měsíců je 15 let a 4 měsíce a rok jste spolu chodili a půl roku žili z toho mi vychází, že jste spolu začali žít, když jí ještě nebylo 15
ty vole…si hustej.
Boze, zase nejakej sektarskej manipulator… je mlada, ale ma nejspis vic rozumu nez ty. Nebo to jednoduse neni tvoje a kdo by se s tebou o tom chtel dohadovat…
@arinecka píše:
Noa co tedy chceš? Vděk? Nebo otcovská práva? Vždyť ani nevíš, jestli je to dítě tvojeOna o tebe nemá zájem, to se prostě někdy stane, neuděláš s tím nic. Až porodí, tak se udělají testy DNA a dál se uvidí. Ve svém věku bys ale už mohl mít rozum a nesvádět otěhotnění na vesmír. Malinko na mě působíš, jako kdybys byl z nějaké sekty, fakt že jo.
Malinko? Hodne!
@hanka.br. píše:
Já se tě nechci dotknout ani tě podezírat z trolení, ale na 26 let mi tvůj projev přijde malinko slaboduchý. Kdyby mi 26 letý dospělý muž zbouchnul dceru pomalu v patnácti a pak si hrál na vzor zodpovědnosti, asi bych ho hnala klackem.
Důvod?