Otěhotněla v 16

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5102
23.11.19 11:25
@kenystax píše:
Jsi mimo-delal jsem pro ni to nejlepsi a nikdy by me nenapadlo ze pak otehotni. To je ta navaznost ignorante. Nauc se cist a preber si co znamena „nevedomky“

Už jen to, ze dospělý chlap hobluje v podstatě ještě dítě, svědčí o tom, že jsi na tom mentálně taky někde jinde.. Níž… :poblion:
Tvůj projev zní jak z nějaký sekty.. Takovej Guru Jára…ten taky,, jen'' odhackovaval a ženský si to špatně vyložily.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
23.11.19 11:27
@kenystax píše:
Jsi mimo-delal jsem pro ni to nejlepsi a nikdy by me nenapadlo ze pak otehotni. To je ta navaznost ignorante. Nauc se cist a preber si co znamena „nevedomky“

Ty troliku, já to mám narozdíl od tebe v hlavě srovnané. Kdyby si nechtěl, aby byla těhotná, tak se chraníte kondomem :) a nenechávat to vesmiru, takže povídačku, že si „nevědomky“ připravoval na těhotenství, si nech pro naivní 16náctky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
23.11.19 11:29

@ontarova.stara ano ja to tak chapu a prave mi to prijde jako masakr.. d holkou jeste mlati puberta nechape plne nasledky sveho jednani a pokud nefungují rodice, tak se kuze stat lecos. Ale chlap co se ohani vesmirem a delani dobra to je sileny.

• Citovat
  • Upravit
1147
23.11.19 11:30

Vypadá to, že děvče dostalo rozum. Sice trochu pozdě, ale dostalo. Taky bych se s tebou rozešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
23.11.19 11:30
@Kamkam píše:
Je, píše nevědomky. Tak aspoň tohle mu nechte. :DDo porodu bych na ni nijak netlacila. Pokud po porodu nezmění názor, tak soud a testy otcovství. :nevim: nic víc poradit asi nelze.

To tam spíš dal, aby to nevypadalo, že je manipulátor 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
23.11.19 11:32
@ludmilaadamkova píše:
@ontarova.stara ano ja to tak chapu a prave mi to prijde jako masakr.. d holkou jeste mlati puberta nechape plne nasledky sveho jednani a pokud nefungují rodice, tak se kuze stat lecos. Ale chlap co se ohani vesmirem a delani dobra to je sileny.

Presne tak, tohle je zodpovednost rodicu. Nebudu tvrdit, ze i v normalni rodine nemuze sestnactka otehotnet. Muze a pokud je to s omylem vrstevnikem, mam pro to vetsi pochopeni, nez takhle planovane s dospelym chlapem. Ale neznam rodinu, ktera by nechala decko prakticky na zakladce bydlet s chlapem. To bude nejaka socialne slaba rodina, holka je zblbla a mozna v tom vidi moznost, jak nemuset do skoly ci prace.

• Citovat
  • Upravit
65279
23.11.19 11:35

Chci tě vyvést drobet z omylu. Že bude dítě 100% zdravé nikdy nevíš. Může se toho hodně zvrtnout při porodu, je dost nemoci, co se projeví až později atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.11.19 11:38
@kenystax píše:
Zkusim to naposledy:
byli jsme spolu rok z toho pulroku ve spolecne domacnosti, po rozchodu v kvetnu- dva tydny na to zjistila ze ceka dite, ktere jsme si chteli nechat. Mela tam nejake aferky s klukama na konci naseho vztahu. Kdyz se rozchazela semnou nevedela jeste ze je tehotna. Rozesli jsme se v dobrem. Jeji maminka me milovala zza to jak ji pomaham a hezky se o ni staram. Noaco laska prichazi v kazdem veku nema zadne hranice. To co zustalo z naseho vztahu ted roste v jejim brisku a ja si ji vazim a respektuji jeji odhodlani to miminko nosit. Kde vidite nejake zlo v tomhle jak me tu odsuzujete a neznate muj pribeh ani psychicky stav. Ja vyrustal v uplne rodine a ona ma mamku 2× rozvedenou a s kazdym jine deti.Příspěvek upraven 23.11.19 v 11:30

Takze vase tvrzeni jak sem se ji snazil udelat dite atd. jaky jsem manipulator atd. ja mam pred svym prahem zameteno. ja v tomhle smyslim pozitivne a posilam lasku diteti a preju si hlavne aby to ex zvladla. Nepotrebuju vase soudy ; ani zadnou porotu. Ptal jsem se pouze na rozhreseni co ocekavat dale kdyz zajem o miminko mame vsichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
23.11.19 11:42
@kenystax píše:
Takze vase tvrzeni jak sem se ji snazil udelat dite atd. jaky jsem manipulator atd. ja mam pred svym prahem zameteno. ja v tomhle smyslim pozitivne a posilam lasku diteti a preju si hlavne aby to ex zvladla. Nepotrebuju vase soudy ; ani zadnou porotu. Ptal jsem se pouze na rozhreseni co ocekavat dale kdyz zajem o miminko mame vsichni

Tak to se musíš zeptat vesmíru, nebo čekat, jak to chce on :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
23.11.19 11:44

Soud - testy otcovstvi - potvrzeni nebo vyvraceni otcovstvi - pokud nebudes otec, tak mas smulu nebudes moct nic pokud ano nasledne soudne reseni pece a alimentu styku s ditetem. Casove i financne narocne. Nijak jinak to resit nejde.

• Citovat
  • Upravit
33770
23.11.19 11:50
@kenystax píše:
Ja sem nechtel aby otehotnela, ale vesmir si to vzdycky sam zaridi. Stalo se to proste.. ma miminko..proc resite ten zacatek ze otehotnela kdyz za chvili rodi!! Prisli o male dite ktere bylo vazne nemocne (v te dobe jsem ji byl velkou oporou) a ma prijit dite ktere je 100% zdrave. A nikdo si uz nevzpomene jak jsem se o byvalou staral jakozto tezkou diabeticku a nevedomky ji po dobu vztahu na tehotenstvi pripravoval.
Ani ona, ani máma.

Melo to tak byt a s tim nikdo nic neudelame je to ve vyssi moci nez v te nasi.
Ale zijeme vsichni jen jednou a o miminko mam zajem i presto jak se chova ke me se snazim pomoct.

Příspěvek upraven 23.11.19 v 11:08

Noa co tedy chceš? Vděk? Nebo otcovská práva? Vždyť ani nevíš, jestli je to dítě tvoje :nevim: Ona o tebe nemá zájem, to se prostě někdy stane, neuděláš s tím nic. Až porodí, tak se udělají testy DNA a dál se uvidí. Ve svém věku bys ale už mohl mít rozum a nesvádět otěhotnění na vesmír. Malinko na mě působíš, jako kdybys byl z nějaké sekty, fakt že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
23.11.19 11:51

Když pominu ten věkový rozdíl(mě bylo 17 a mému manželovi 25, když jsme spolu začali), když pominu to, že spolu žili(já se k němu nastěhovala po 18. narozeninách), tak sakra kdyby mě zbouchnul, tak ho přetrhnu.
Nicméně ty píšeš, že jí je 16, je těhotná tzn 16-8 měsíců je 15 let a 4 měsíce a rok jste spolu chodili a půl roku žili z toho mi vychází, že jste spolu začali žít, když jí ještě nebylo 15 :-O ty vole…si hustej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
23.11.19 11:52

Boze, zase nejakej sektarskej manipulator… je mlada, ale ma nejspis vic rozumu nez ty. Nebo to jednoduse neni tvoje a kdo by se s tebou o tom chtel dohadovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
23.11.19 11:53
@arinecka píše:
Noa co tedy chceš? Vděk? Nebo otcovská práva? Vždyť ani nevíš, jestli je to dítě tvoje :nevim: Ona o tebe nemá zájem, to se prostě někdy stane, neuděláš s tím nic. Až porodí, tak se udělají testy DNA a dál se uvidí. Ve svém věku bys ale už mohl mít rozum a nesvádět otěhotnění na vesmír. Malinko na mě působíš, jako kdybys byl z nějaké sekty, fakt že jo.

Malinko? Hodne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
23.11.19 11:54
@hanka.br. píše:
Já se tě nechci dotknout ani tě podezírat z trolení, ale na 26 let mi tvůj projev přijde malinko slaboduchý. Kdyby mi 26 letý dospělý muž zbouchnul dceru pomalu v patnácti a pak si hrál na vzor zodpovědnosti, asi bych ho hnala klackem.

Důvod?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí