Otěhotněla v 16

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14008
23.11.19 17:46
@stinga píše:
@_.Emilyyy já si myslím, že to u vás naštěstí ani nepřichází do úvahy :kytka:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.11.19 17:53
@Uslava píše:
Chtěla bych vědět, co byste vy laskavé matky dělaly, kdyby se to stalo vašemu synovi. Taky by byl úchyl???
@Uslava píše:
Chtěla bych vědět, co byste vy laskavé matky dělaly, kdyby se to stalo vašemu synovi. Taky by byl úchyl???

I masový vrah má někde svoji mámu, pro kterou je to její hodný chlapeček. Pořád je to masový vrah. Nebo pedofil, nebo dosaď, co je třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
23.11.19 19:07
@Obeli píše:
To tam spíš dal, aby to nevypadalo, že je manipulátor 😂

Sakra… Takže jsem se vlastně nechala taky zmanipulovat… :zed: ajajaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
23.11.19 19:09
@Nevlastnitata píše:
Znám ze sousedství jednu rodinu kdy si 14letý kluk našel slečnu. No nic divného a pokud by spolu šli na pohár nebo do kina, bylo by to fajn. Jenže asi po měsíci toho jejich „vážného“ vztahu na rodinu chlapce zazvonila matka dívky, že se chce seznámit s rodinou chlapce své dcery, proto je pozvala k nim na návštěvu. Matka chlapce to vyprávěla po celém sídlišti. Mě už přišlo divné to, že k nim jde na návštěvu a vzhledem k věku syna to bere moc vážně. No to jsem ještě nečekal, co se stane po návštěvě. Matka opět vyprávěla po celém sídlišti průběh návštěvy. Jak plánovali svatebních dort a jméno pro dítě. Do kolen jsem šel, když se jedna zvědavá sousedka zeptala, kolik je té slečně let. Matka v klidu odpověděla, že deset. Nezapomněla dodat, že děti řádně poučili, že si mají dávat při sexu pozor. V takovém šoku jsem nikdy v životě nebyl. A to se prosím ani z jedné strany nejednalo o určitou menšinu. Rodiče vůbec nechápali, že je něco špatně, dokonce se divili šetření ze sociálky poté, co je jsme to šli hromadně jako sousedé nahlásit. Jak to dopadlo nevím, odstěhovali se. Ale mě už fakt nic nepřekvapí, zní to jak sci-fi, ale je to reálný příběh.

A pak ses probudil.

• Citovat
  • Upravit
1129
23.11.19 19:14
@Uslava píše:
Jak se to dělá, aby ho sledovala policie? Ty tam máš nějaké kontakty?

No právě, že nijak. Nepíšu, že ho někdo bude sledovat, jen, že by za to stál. Bohužel. Jeden podobný nadšenec do malých holek 14-15, oblboval i mou spolužačku, jako vedoucí oddílu moc dobře věděl, co na holky tohoto věku platí a na co si dávat bacha. Nemám pro podobné individua pochopení. Drnkálista na kytaru zpívající u ohně písně o lásce od Nedvěda. Fuj. Pěkně jsem koukala, jaké zkušenosti má premiantka třídy ze skauta. Nejen jak rozdělat oheň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76926
23.11.19 19:18
@lebambule píše:
A pak ses probudil.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.19 19:25
@stinga píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk:

No když myslíte, brát vám to nebudu ;). Ono kdybych to neslyšel na vlastní uši, tak asi taky nevěřím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76926
23.11.19 19:30

@Nevlastnitata ;) ale no tak, takové blbosti snad fakt nevěříš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.19 19:44

Mít ti jak dokázat, že je to opravdu pravda, tak to udělám. Bohužel nemám jak, to, že tomu nevěříš se ani nedivím, ale takový Andersen opravdu nejsem, abych si to vymýšlel, co bych z toho jako měl? Lidi jsou hold různí, jak jsem psal neslyšet to od té matky, taky tomu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.11.19 19:54
@kenystax píše:
2mesice predtim nez otehotnela nam umrel synovecek ve 3letech.(od jeji sestry dite) narodil se s pulkou srdicka.. a nezvladl to..to nase miminko je soucasti neceho vetsiho.. takze blby komentar si nech..papa

co je na tom blby? Jakou souvislot ma zemrely synovec s faktem, ze jses bezmala pedofil. Pokud ti je 26, mas si hledat partnerku ve svem veku a ne zbouchnout 15 lete decko a pak se divit, ze se nechova rozumne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
23.11.19 22:03
@Kamkam píše:
Sakra… Takže jsem se vlastně nechala taky zmanipulovat… :zed: ajajaj

Určitě né tebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
23.11.19 23:12
@hanka.br. píše:
I masový vrah má někde svoji mámu, pro kterou je to její hodný chlapeček. Pořád je to masový vrah. Nebo pedofil, nebo dosaď, co je třeba.

Jestli nechceš odpovědět na otázku, tak raději neodpovidej vůbec. Děkuji předem

• Citovat
  • Upravit
21
23.11.19 23:23

Já bych teda rekla ze titulovat pana pedofilem je dost na hraně. Myslím ze všechny víme, jak v dnešní době 16ti lety holky umí vypadat vyspěleji než my ve 30 třeba :D… a ať už to bylo jakkoliv, děvče očividně dalo a zbouchnout se nechalo :D nikdy není na vině jen jeden. Nebo některá z Vás otěhotněla a u styku nebyla? ( pro rypalky, samozdrejme nemyslím uměle oplodnění nebo nedej Bože znásilnění, ale to je úplně jiná kapitola) :nevim: Mě ač se to vůbec netýká je z této diskuze dost ouzko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.11.19 23:43

@Skřička on si s ni ale nezacal v 16, ale nekdy v 14. To za prve, za druhe, je mu 25plus, tak co dela s 14 letym deckem? Ti to povim, protoze holky v jeho veku maji vice rozumu a budto ho nechteji nebo on nechce je, protoze takove 14 lete telatko se da tak lehce manipulovat, ze jo? A ze je pan manipulativni, to se da tak trochu poznat z toho, co tady pise.

On zbouchne 15 letou holku a jeste to zvladne podat jako pozitivni udalost, protoze prece meli v rodine umrti synovce a on jim dal zdrave miminko. Padnout na kolena za to a libat mu prsty u nohou!

Jinak, v USA maji proti necemu takovemu zakony. Rika se tomu statutory rape. Do cestiny to ma takove nemastne neslane prelozeni „pohlavni zneuziti“, ale v podstate se jedna o znasilneni. Znasilneni proto, ze 14 lete dite NEMA kapacitu posoudit, jestli chce mit sex s chlapkem o 10 let starsim nebo ne. A to tyhle individua vyuzivaji. A zakony o statutory rape maji prave deti pred sexualnimi predatory alà zakladatel chranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
23.11.19 23:44
@Skřička píše:
Já bych teda rekla ze titulovat pana pedofilem je dost na hraně. Myslím ze všechny víme, jak v dnešní době 16ti lety holky umí vypadat vyspěleji než my ve 30 třeba :D… a ať už to bylo jakkoliv, děvče očividně dalo a zbouchnout se nechalo :D nikdy není na vině jen jeden. Nebo některá z Vás otěhotněla a u styku nebyla? ( pro rypalky, samozdrejme nemyslím uměle oplodnění nebo nedej Bože znásilnění, ale to je úplně jiná kapitola) :nevim: Mě ač se to vůbec netýká je z této diskuze dost ouzko

Tak pedofil neni, mozna hebefil.
A muzu ti rict, ze jako mame sedmnactilete holky je mi z teto diskuze take uzko, jen asi jinak nez tobe. Je mi lito holky, kterou mama nepouci o antine a kterou necha jit v patnacti bydlet k chlapovi. A je mi lito, ze blby naivni tele veri o deset let starsimu chlapovi, ze bude mit rozum.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky