Otěhotnění na dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
932
17.9.12 17:48

Tak já byla nejdřív na dovolené u moře a otěhotněla jsem hned další měsíc doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20522
17.9.12 17:53

Já jsem chtěla otěhotnět, měřila jsem bazální teplotu, snažila se, lítala jsem plánovaně za přítelem do ciziny, aby se zadařilo. Už jsem myslela, že budeme muset řešit pomoc od dr. No a pak jsme jeli koncem srpna na dovolenou, mně zrovna končila MS.. byli jsme tam týden, užívali jsme si :-) přítel pak zase odletěl a já si našla koncem měsíce // na testu, takže jsem si z dovolené dítko přivezla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.9.12 17:56

No na dovolene je vic klid, min stresu a vic sexu, to bude zahada deti pocatych mimo domov:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
17.9.12 18:51

Nám se to podařilo! Snažili jsem se od 2/2011, ale měla jsem náročnou práci, přesčasy, nervy atd., takže jsem fakt byla vyšťavená a nálada večer už nebyla. jeli jsme na 14 dní do Chorvatska (7/2011), ovulace proběhla druhý týden dovolené a já si domů přivezla malého Kryštůfka. Tak říkám, že máme miminko z dovozu :dance: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
209
17.9.12 19:24

Jednoznačně doporučuji!! U obou dětí jsme se snažili cca 8měsíců, a letos jsme odjeli po X letech na dovolenou, tam to stálo za to :mrgreen: a otěhotněla jsem ihned a dokonce rovnou dvojčátka!! Máme rodinnou firmu, takže práce a zodpovědnost za zaměstnance veliká, odpočinek žádný, na dovče naprostá pohoda a bezstarostnost! Po návratu zpět opět nastal stres - dokud jsem nezjistila, že jsem v tom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lacy
17.9.12 19:27
  • Citovat
  • Upravit
2527
17.9.12 19:41

U nás to vyšlo, v Egyptě jsme počali :D klídek, pohodička, čas jen pro sebe, sex třikrát denně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
18.9.12 13:00

Za zkoušku nic nedáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie