Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@anairda
Protože bych musela po škole nejdřív odpracovat min. 9 měsíců abych mohla mateřskou dostat.To není pravda, po škole stačí nastoupit třeba jen na měsíc. Do těch 270 dní pojištění se počítá i doba úspěšně ukončeného studia.
@Anonymní píše:
Tento rok končím VOŠ a teď jsem zjistila, že jsem těhotná. Už mi bude 27 a takhle jsme to s přítelem plánovali. Teď ale nevím jak postupovat. V práci mě jako těhotnou nikde nevezmou. Mám se tedy po škole někde hlásit? A co pak?
Máte někdo osobní zkušenost?
Měla jsem to podobně. Musíš se nahlásit na pracák hned jak skončíš. Řekni jim tam, že jsi těhotná. A máš něco odpracováno?
@Anonymní píše:
@kitty77A jak si zvládala ten poslední ročník? Já mám strach, abych mimi stresem nějak neovlivnila
Studovala jsem sportovní školu, 2 měsíce jsem trpěla nehoráznými nevolnostmi tak to bylo náročné
ale od 4m mi začalo být dobře tak jsem vše co jsem měla ve sportovních předmětech jsem dohnala. Učení mě nestresovalo já jsem naštěstí nestresovací typ tak to bylo v pohodě ![]()
@Vermion @fidorka56 Vaše soukromé spory prosím netahejte do diskuze, jen znehodnocují téma.
Děkuji,
Monika
@admin Já? Já jsem si nezačala, na tuto uživatelku jsem narazila až dnes v této diskuzi…a ona se do mě a mých názorů začala navážet…
Jste dospělé ženy, nemáte jistě zapotřebí se tu hádat a ztrácet tím čas a energii.
Monika
Ahoj chtela bych se zeptat na osobni zkusenosti s otehotnenim hlavne priznaky?
Minule mesicky jsem mela jeden den a pak sem je mela znovu o 3 dny pozdeji ale nebyli tak silne a nebolelo me bricho.
a ted uz mam tyden zpozdeni a obcas me zacne v brise pichat nebo mam krece jako kdybych mela dostat menzes. Delala sem si minuli tyden 2 testy ktere byli negativni
ted momentalne se k doktorce nedostanu ![]()
Dekuji za rady
@kitty77
A jak si zvládala ten poslední ročník? Já mám strach, abych mimi stresem nějak neovlivnila