Otěhotnění v posledním ročníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.3.15 09:31

@kitty77

A jak si zvládala ten poslední ročník? Já mám strach, abych mimi stresem nějak neovlivnila :|

• Citovat
  • Upravit
66845
3.3.15 09:33
@Anonymní píše:
@anairda
Protože bych musela po škole nejdřív odpracovat min. 9 měsíců abych mohla mateřskou dostat.

To není pravda, po škole stačí nastoupit třeba jen na měsíc. Do těch 270 dní pojištění se počítá i doba úspěšně ukončeného studia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
3.3.15 09:34
@Anonymní píše:
Tento rok končím VOŠ a teď jsem zjistila, že jsem těhotná. Už mi bude 27 a takhle jsme to s přítelem plánovali. Teď ale nevím jak postupovat. V práci mě jako těhotnou nikde nevezmou. Mám se tedy po škole někde hlásit? A co pak?
Máte někdo osobní zkušenost?

Měla jsem to podobně. Musíš se nahlásit na pracák hned jak skončíš. Řekni jim tam, že jsi těhotná. A máš něco odpracováno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
3.3.15 10:56
@Anonymní píše:
@kitty77A jak si zvládala ten poslední ročník? Já mám strach, abych mimi stresem nějak neovlivnila :|

Studovala jsem sportovní školu, 2 měsíce jsem trpěla nehoráznými nevolnostmi tak to bylo náročné :zed: ale od 4m mi začalo být dobře tak jsem vše co jsem měla ve sportovních předmětech jsem dohnala. Učení mě nestresovalo já jsem naštěstí nestresovací typ tak to bylo v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 11:17

@kitty77

Tak to jsi šikovná. Já jsem zrovna dost stresor :lol:

• Citovat
  • Upravit
20885
3.3.15 12:50

@Vermion @fidorka56 Vaše soukromé spory prosím netahejte do diskuze, jen znehodnocují téma.

Děkuji,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
3.3.15 12:52

@admin Já? Já jsem si nezačala, na tuto uživatelku jsem narazila až dnes v této diskuzi…a ona se do mě a mých názorů začala navážet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
3.3.15 12:58

Jste dospělé ženy, nemáte jistě zapotřebí se tu hádat a ztrácet tím čas a energii.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
9.3.15 19:04

Ahoj chtela bych se zeptat na osobni zkusenosti s otehotnenim hlavne priznaky?
Minule mesicky jsem mela jeden den a pak sem je mela znovu o 3 dny pozdeji ale nebyli tak silne a nebolelo me bricho.
a ted uz mam tyden zpozdeni a obcas me zacne v brise pichat nebo mam krece jako kdybych mela dostat menzes. Delala sem si minuli tyden 2 testy ktere byli negativni
ted momentalne se k doktorce nedostanu :(
Dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
9.3.15 19:09

Udělej si test ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
9.3.15 19:21

Jo jo rano ho zkusim udelat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
9.3.15 19:39

dotaz

Meli ste nekdo podobne priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová