Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale na mě si nepřijdou. ![]()
tak to se musím smát, Ty jsi nějaká ale chytrá ne ![]()
@Ladulaf píše:
Ale na mě si nepřijdou.tak to se musím smát, Ty jsi nějaká ale chytrá ne
Jj.
Ty ale asi moc ne, když se 6 let „snažíš“, ale nenapadne tě zajít aspoň na prevenci k Dr.
@kessi22 píše:
Tady to bude ještě zajímavý![]()
Vůbec ne. Za chvíli to nevydrží a prokecne se. Nebo bude dál útočit a pak je jen krátká cesta k blokaci.
Kdyby fakt měla problém, tak to rozvede, něco k tomu dodá, nebo aspoň vysvětlí, proč by nechodila k Dr.
@Litta píše:
Vůbec ne. Za chvíli to nevydrží a prokecne se. Nebo bude dál útočit a pak je jen krátká cesta k blokaci.
Kdyby fakt měla problém, tak to rozvede, něco k tomu dodá, nebo aspoň vysvětlí, proč by nechodila k Dr. A proč se 25letý partner po snažení od 19 let ještě nediví, že to nejde.
Ty jo, ale že to ty lidi baví ![]()
Jo, už vidím někoho, kdo se 6 let snaží o dítě a nebyl na gyndě. Nejen podezřelá, ale přímo provokativně ulhaná. Tak to působí na mě.
Pokud se pletu, stejně nemám vyleštěnou kouli, abych mohla vyvěštit, jestli to souvisí s potratem v 15 letech. Takže jediná relevantní rada je, běž na gyndu.@Litta píše:
Nováček, atraktivní témata (potrat, nechodím na gynekologii, neberu antikoncepci - proč taky při snažení?, snažení 6 let). Po takové době bys nepsala „nějak to nejde“ a už vůbec to neřešila v dnešní době na emiminu, ale s lékařem.
Jsi prostě divná.Takže podezřelá.
@terinka4444 Jdi leštit, ještě tu dnes bude jistě spousta odpoledních dušíků. ![]()
@Litta píše:
@terinka4444 Jdi leštit, ještě tu dnes bude jistě spousta odpoledních dušíků.
@Krasavicaa píše:
Koupíš novou
@terinka4444 píše:
Asi budu muset, minimálně ve čtvrtině diskuzí tady se bez koule prostě neobejdu
A vem jednu do zásoby. Pro případ, že by ti ji děti zase zašantročily ![]()
@terinka4444 jo, když si čtu občas ty dotazy, taky mám ten pocit, že tázající si myslí, že tu ženský věští z koulí ![]()
Mě nejde do hlavy, že si takovou dobu nebyla u gynekologa. V první řadě mazej tam, tady moc rád nedostanes. I po dvou interupcich se dá otěhotnět přirozenou cestou, ale nejsme tu vedmy
.
Hodně štěstí.
@Ladulaf třeba nemůžeš otěhotnět, protože máš karcinom děložního čípku a umíráš. Kdybys chodila na gyndu, měla bys zaprvý jistotu, že ho nemáš, zadruhý bys to dávno řekla doktorovi, který by začal zjišťovat, zda funguje ovulace, poslal partnera na spermiogram, jestli není chyba u něj, mohl by ti napsat hormony na povzbuzení ovulace, další na udržení případného embrya…
Nahlaš se na gyndu, zajdi si na prohlídku, řekni to doktorovi a začne se to trochu hýbat.