Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Monchichik píše:
@Luboš P a co si tím chtěl říct?
Ze dnesni lide jsou lini, pohodlni. Nepouzivaji vlastni mozek a ocekavaji, ze druhy to bude delat misto nich. Mrkni na ruzne skupiny na fb (dnes se jedna ptala, jak vyuzit 2dl piva).
Proc by premyslela sama, kdyz se najdou druzi.
@Kelsey no mě to právě nijak nepřekvapuje, protože je to stará známá věc
lepší se zeptat na diskuzi než strýčka googla ![]()
Kdyby byly obchody otevřené i na štědrý den večer,tak tam lidi jsou schopni oxidovat
@GabinkaCh píše:
Kdyby byly obchody otevřené i na štědrý den večer,tak tam lidi jsou schopni oxidovat
Furt lepší než pindat na EM…
@GabinkaCh píše:
a proč ne? Nebo si myslíš, že v ČR všichni lidi slaví Vánoce?
@lucenka píše:
a proč ne? Nebo si myslíš, že v ČR všichni lidi slaví Vánoce?
I prodavači chtějí mít vánoce
@ontar píše:
Furt lepší než pindat na EM…
Tak proč tu pindáš? ![]()
@GabinkaCh píše:
to jsou každoroční debaty
jako zaměstnanec z nepřetržitého provozu je moc nechápu. kdyby mi vadilo, že občas musím sloužit i vánoce (silvestra, nový rok, neděle, velikonoce…), jdu pracovat jinam. nebyla bych první ani poslední. nicméně mně vyhovují - stejná práce, víc peněz
i prodavačky si můžou vybrat obchod, který jede od pondělí do pátku, i když uznávám, v takovém případě je potřeba se vyhnout zejména obchodním centrům, potravinám a velkým značkám (Datart, OBI apod.).
@GabinkaCh píše:
@Kaileee píše:proč by zrovna prodavačky měly mít volno a ty důležitější profese ne…
Taky fakt no ![]()
@Kaileee právě proto, že důležité profese prostě mít volno nemůžou, prodavačky klidně kolektivně všechny, bez jídla nikdo pár dní nezhyne ![]()