Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martinik píše:
To já neříkám, že nemá bejt normální, že to chlapovi lichotí, ale u toho by snad mělo zůstat, ne? Proč to manželce říkal, že si ex na ni stěžuje? Když teda pominu to, že ta ženská absolutně postrádá soudnost, že ji vůbec něco takovýho napadne
Asi tak.Je jasné, o co dotyčné jde.
Příspěvek upraven 23.03.19 v 08:42
@nostress píše:
Pokud je to milující chlap, tak jeho chování je stejné celý život.
milující chlap je prostě taková konstanta ![]()
@nostress píše:
Asi tak.Je jasné, o co dotyčné jde. Když by to byla slušná žena, tak by jí ani nenapadlo odtahovat ženatého ex, nebo kohokoliv od manželky. I v případě, že by byla trochu natvrdlá, nejpozději by jí to došlo, když jí napsala jeho manželka
z jeho mobilu.Ale ona naopak, ještě hned na ni žalovala, hrála si na ukřivděnou.
Manžel si to měl vykomunikovat doma se svojí ženou, kde mu mělo být jasné, že už to s exkou vážně hrotí, pokud to musí řešit jeho žena. Místo toho je na manželku naštvaný, a otravné exce se omlouvá za manželku. Neříkám, že bylo správné psát z jeho mobilu, nebo mu blokovat fb. Nebyl to moc šťastný nápad z toho důvodu, že to jenom nahrává exce, která toho může zase využít ve svůj prospěch. Stejně by mě zajímalo, jak to u zakladatelky pokračuje.
Naprosto souhlasím. Zablokovaný Skype je za čárou, ale ta sms jen na hranici. Já to teda nikdy neudělala, ale možná jsem měla. ![]()
@Jana525 píše:
@Martinik taky si to myslim. no panovi to ocividne dela moooc dobre. Pokud necha exku, aby si stezovala na manzelku a jeste ji prikyvuje aomlouva se ji za to, tak si proste svoji zeny nevazi. Muj by byl pysny, ze mi na nem zalezi a ze na nej zarlim. Taky mam radost, kdyz na me ten muj zarli, znamena to proste ze to ve vztahu porad jiskri.
On se ale omlouval, protože se za manželku (resp. její chování) stydí…
@Malaga stydi? Aha, takze mu vice zalezi na tom, jak vypada pred svou byvalou laskou nez, jak se citi jeho soucasna? ![]()
@Jana525 píše:
@Malaga stydi? Aha, takze mu vice zalezi na tom, jak vypada pred svou byvalou laskou nez, jak se citi jeho soucasna?
podle všeho jo ![]()
@Malaga píše:
On se ale omlouval, protože se za manželku (resp. její chování) stydí…
Co udělala manželka, že by se měl za její chování stydět? Kdyby napsala nějakou ošklivou sms, nebo exce zavolala a udělala drama. Ale ona se jí představila a zeptala se jí, jestli něco nepotřebuje.
A ačkoliv exka smskovala v půl deváté večer, evidentně nic urgentního nepotřebovala. Jen slyšet manžela někoho jiného.
Kdopak by se měl stydět? A kdo by se měl omlouvat?
@botl píše:
Co udělala manželka, že by se měl za její chování stydět? Kdyby napsala nějakou ošklivou sms, nebo exce zavolala a udělala drama. Ale ona se jí představila a zeptala se jí, jestli něco nepotřebuje.A ačkoliv exka smskovala v půl deváté večer, evidentně nic urgentního nepotřebovala. Jen slyšet manžela někoho jiného.
Kdopak by se měl stydět? A kdo by se měl omlouvat?
ale já neomlouvám manžela, to si musí porovnat oni dva
…jen si prostě myslím, že se za svou ženu stydí, to je celé…možná se stydí za semetriku, která nectí jeho soukromí
, fakt nevim
@Malaga @Jana525 Nemyslím, že upřednostňuje exku, když se jí omluvil za manželku. Chce to mít zřejmě u obou dobré a netušil, že mu manželka vleze na skype.
@Malaga píše:
ale já neomlouvám manžela, to si musí porovnat oni dva…jen si prostě myslím, že se za svou ženu stydí, to je celé…možná se stydí za semetriku, která nectí jeho soukromí
, fakt nevim
Ano, hlavně mu nechat veškeré soukromí, i když vyjde najevo, že on dělá, co by neměl. Nijak se nebránit, nijak nereagovat.
A být za tu nejčestnějstnější a ctít soukromí svého manžela a jeho milenky.
Všichni mě pak na e-miminu pochválí.
@botl nevím jak to kdo má…já pochvalu na emimi fakt nepotřebuju
…jen si prostě myslím, že mu to před tou paní nebylo příjemné…a může to být vnímáno i tak - jsi jenom kamarádka, manželka nemá pro mě pochopení…no jo chudáčku, nemáš to jednoduchý…tohle bych ti já nikdy neudělala…zakladatelka bude doma nastolovat pořádek a efekt bude ten, že manžel si půjde pro „pochopení“ jinam…anebo nepůjde ![]()
@Malaga píše:
@botl nevím jak to kdo má…já pochvalu na emimi fakt nepotřebuju…jen si prostě myslím, že mu to před tou paní nebylo příjemné…a může to být vnímáno i tak - jsi jenom kamarádka, manželka nemá pro mě pochopení…no jo chudáčku, nemáš to jednoduchý…tohle bych ti já nikdy neudělala…zakladatelka bude doma nastolovat pořádek a efekt bude ten, že manžel si půjde pro „pochopení“ jinam…anebo nepůjde
Nejde o nějakou paní, ale o člověka blízkého, se kterým žil intimně a který se znovu o intimitu pokouší.
Kolik kamarádek tvého manžela mu večer píše, že už jsou doma? Kolika kamarádům to píšeš ty?
Tahle exka se už cítí navíc natolik silná v kramflecích, že si dovolí o manželce mluvit negativně.
Manžel si evidentně pro zážitky k bejvalce už dávno chodí, takže nastolovat teď cokoliv bude těžké.
Nastolovat měla začít dřív, ale to byla ještě děsně čestná, neposlouchala za dveřma a nečetla zprávy na mobilu.
@botl píše:
Nejde o nějakou paní, ale o člověka blízkého, se kterým žil intimně a který se znovu o intimitu pokouší.Kolik kamarádek tvého manžela mu večer píše, že už jsou doma? Kolika kamarádům to píšeš ty?
Tahle exka se už cítí navíc natolik silná v kramflecích, že si dovolí o manželce mluvit negativně.
Manžel si evidentně pro zážitky k bejvalce už dávno chodí, takže nastolovat teď cokoliv bude těžké.
Nastolovat měla začít dřív, ale to byla ještě děsně čestná, neposlouchala za dveřma a nečetla zprávy na mobilu.
A proto mu zakladatelka bude suplovat matku a stavět ho do latě? Bejvalka si to dovolí, protože on jí to dovolí…myslíš si, že si manžel zakladatelky nechá něco zakazovat…to asi ne, že…
@Malaga píše:
A proto mu zakladatelka bude suplovat matku a stavět ho do latě? Bejvalka si to dovolí, protože on jí to dovolí…myslíš si, že si manžel zakladatelky nechá něco zakazovat…to asi ne, že…
Přesně, bohužel základ je v tom, že tam ex si dovolí, co jí dovolí (či uvítá) manžel zakladatelky.
Předpokládala bych, že chlap, který má svou ženu rád, by jí řekl, že fajn - rád s tebou po letech jako s kámoškou pokecám, ale chodit sami do posilky mi přijde nevhodný a taky mi nepiš po večerech, to se prostě nedělá a nehodí, to máme pohodu s manželkou.
A bylo by vymalováno.
@káťa píše:
Přesně, bohužel základ je v tom, že tam ex si dovolí, co jí dovolí (či uvítá) manžel zakladatelky.
Předpokládala bych, že chlap, který má svou ženu rád, by jí řekl, že fajn - rád s tebou po letech jako s kámoškou pokecám, ale chodit sami do posilky mi přijde nevhodný a taky mi nepiš po večerech, to se prostě nedělá a nehodí, to máme pohodu s manželkou.
A bylo by vymalováno.
Přesně tak.