Otravná ex manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
9.5.16 17:49

@Diamonde33 ano byla, ale už není. Nedala bych jí nic. Že nevyjde s penězi je její problém, má si je umět rozpočítat, aby vyšla nebo si najít lepší práci či v nejnutnějším případě žádat o dávky a přitom si ten lepší příjem hledat. A proč se bojí? Člověk, který si chce něco udělat tak jde a udělá to a ne, že bude vyhrožovat. Je to od ní hnusná citovka a tvůj přítel by se měl sebrat a jít to nahlásit na policii s tím, že mu toto říká a že si nemůže být jistý zda to nemyslí vážně, navíc je to vydírání takže tam už by s tím něco udělali. A to vím z vlastní zkušenosti. Kdysy ještě před manželem jsem měla štěstí na solidního psychopata. Taky vyhrožoval, že si něco udělá a to vždy když nebylo po jeho. Jednou se šel přímo přede mnou postavit doprostřed silnice a zrovna jeli auta. No tak jsem se otočila a šla dál a nechala ho tam. Viděl, že nic to se mnou nedělá tak to jsi měla vidět jak z té silnice upaloval a jednou když jsem našla ve schránce dopis na rozloučenou s fotkou jak si rozdrápal ruce tak okamžitě s tím na policii, oni to založili, sepsali a ihned za ním jeli. Je to přes 5 let a je živý a zdravý. A nebo bych to udělala sama za přítele jakože v dobrém úmyslu, že mám o ní strach a ona by si to pak už rozmyslela to se neboj. Prostě se už šprajcni a řekni si svoje. Jde to i v klidu, nemusíš na přítele třeba křičet, ale jak se říká jasně, stručně, výstižně ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.5.16 18:04

@pohledzdruhestrany nene já jsem milá a hodná :mrgreen: prostě stalo se, slušně jsem řekla, že si to nepřeji a dále není problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.16 18:05

Pohledzdruhestrany…moje sebevědomí je naprosto v pořádku. :D :lol: není přehnaně vysoké ani nízké. Obavy související s věkem doprovází myslím každou z nás. Nemám dokonalou postavu, vlasy, ale mám se ráda taková jaká jsem- každým dnem víc a víc :)Chování jeho ex neschvaluji a nikdy nebudu. Jak už jsem psala. To že má někdo status " ex manželka" jí nedává právo chovat se jako arogantní, povýšená psychopatka, která bere ohledy pouze sama na sebe a která má potřebu netvořit pouze ničit. Dál to rozvíjet nebudu. Na internetu koluje x článků o podobných praktikách ex manželek či expřítelkyň tak počítám, že nejsem sama :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
9.5.16 18:11
@Diamonde33 píše:
Pohledzdruhestrany…moje sebevědomí je naprosto v pořádku. :D :lol: není přehnaně vysoké ani nízké. Obavy související s věkem doprovází myslím každou z nás. Nemám dokonalou postavu, vlasy, ale mám se ráda taková jaká jsem- každým dnem víc a víc :)Chování jeho ex neschvaluji a nikdy nebudu. Jak už jsem psala. To že má někdo status " ex manželka" jí nedává právo chovat se jako arogantní, povýšená psychopatka, která bere ohledy pouze sama na sebe a která má potřebu netvořit pouze ničit. Dál to rozvíjet nebudu. Na internetu koluje x článků o podobných praktikách ex manželek či expřítelkyň tak počítám, že nejsem sama :pankac: :pankac: :pankac:

jo žena ženě vlkem.. miluju ženskou sounáležitost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
9.5.16 20:45

@Diamonde33 on je JINAK muž tvého života? Jako když odhlédneš od svých tří životních snů?? Moc nechápu, co myslíš tím „jinak“… Asi, že je ti s ním dobře? A to tajné smskování, o kterém jsi psala, to probíhá jednostranně? A ano, exmanželka jistě nemá právo chovat se arogantně, povýšeně a manipulativně, ale ona se tak CHOVÁ a tvůj partner s tím zřejmě nedokáže pracovat, tak je potřeba se podle toho zařídit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.5.16 06:06
@Diamonde33 píše:
Pohledzdruhestrany…moje sebevědomí je naprosto v pořádku. :D :lol: není přehnaně vysoké ani nízké. Obavy související s věkem doprovází myslím každou z nás. Nemám dokonalou postavu, vlasy, ale mám se ráda taková jaká jsem- každým dnem víc a víc :)Chování jeho ex neschvaluji a nikdy nebudu. Jak už jsem psala. To že má někdo status " ex manželka" jí nedává právo chovat se jako arogantní, povýšená psychopatka, která bere ohledy pouze sama na sebe a která má potřebu netvořit pouze ničit. Dál to rozvíjet nebudu. Na internetu koluje x článků o podobných praktikách ex manželek či expřítelkyň tak počítám, že nejsem sama :pankac: :pankac: :pankac:

Podle mě to celé není o ex, ale o tvém partnerovi. Kdyby mu její pozornost, náklonost, smskování a kafíčkování byly opravdu nepříjemné, tak by jí to dal rázně najevo a bylo by. Ženská by dlouhodobě marně nebojovala o chlapa, který by jí dal jasně najevo nezájem.

• Citovat
  • Upravit
14642
10.5.16 14:20

.

Příspěvek upraven 23.03.19 v 08:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 19:02

Máte pravdu holky! :roll: :roll:

• načítám...