Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Obnovuji - manžel má nějakou ex z mládí, se kterou jsou „dobří známí“, věděla jsem o ní, nikdy jsem se nestarala o podrobnosti, minulost mě nezajímá. Nikdy jsem ji neviděla.Nicméně se na ni vykašlal její chlap po letech a utekl jí za nějakou Ruskou někam do Petrohradu a na koho si vážená vzpomněla? Ano, na manžela.
A najednou samé SMSky, skype, stašně se hlásí být „kamarádka“
![]()
Manžel je hodnej, tak jí odpoví, řikám si dobře, pokecej si, udělej jí dutou vrbu.
Ale teď přišla s tím, ať s ní jde cvičit do posilovny, tak to jsem se hodně nas..la. Manžel, jak o nic nejde, že je to kamarádka (NENÍ, jednak je to ex, a deset let se neviděli, poslali si max sms k Vánocům či narozkám), a že na tom nic není.
Tak na tohle teda zvědavá nejsem, já zadané chlapy do posilovny teda nezvu, a nezvala jsem ani za svobodna.
Jsem děsně naštvaná, nepotřebuju v životě nějakou rozvrtávačku, co si po deseti letech vzpomene, když se na ni vykašle chlap, že by manžel býval byl dobrej.
Mám chuť jí napsat na rovinu „hele, vím o co ti jde, na mě nic nehraja tohle nezkoušej, mýho chlapa si vyžen z hlavy a zkoušej to jinde“.
Každej jsme zranitelnej, především vůči exáčům, takže fakt bych se jí ráda zbavila![]()
hele a jak víš, o co jí jde, to by snad znamenalo, že máš na ženy nějaký zobecňující/zjednodušující názor? ![]()
Chápu tě. Taky by se mi to nelíbilo. Tady jde hlavně o to, jak se k tomu postaví tvůj manžel. Jedna věc je někomu napsat přání k Vánocům, ale lítat s ní do posilovny, to bych teda netolerovala.
@H8N2O4S to já bych tu fůrii ze sebe klidně udělala
To by byl kravál pánečku ![]()
@jakanas píše:
Ty asi vašemu manželství moc nevěříš, že?
@H8N2O4S manželoví věřím, ale jí ne. Navíc tohle se prostě nedělá, zvát chlapa do posilky, kde mu bude ukazovat zadnici v legínách.
@Anonymní píše:
Našemu ano, ale jí ne. Chlap se na ni vys…l, tak chce rychle náhradu.
ale pokud Tvůj není vůl, tak jí náhradu dělat nebude, ne? Mu asi moc nevěříš.. ![]()
@Anonymní píše:
No právě. Kde byla doteď? Tyhle aktivity rozjela dle tvého příspěvku, až když jí utekl partner. To by mi vadilo. A proč tahá ženatého chlapa na nějaké společné aktivity? Od toho má přeci tvůj manžel tebe, ne?
@Anonymní píše:
Anonymní, to je torchu v rozporu.
Tvůj partner chce do té posilovny jít, nebo ti jen řekl, že ho tam zve? Mimochodem, to že ti to řekl, je podle mě známka toho, že za tím opravdu nehledá nic jiného.
Je to nepříjemné, ale být tebou, zkousnu to v sobě, scénu nedělám. Pokud by se podobná setkání a pozvání měla opakovat, tak pak říct chlapovi, že je ti to nepříjemné.
Ale fakt dobře vím, o čem mluvíš, ten první pocit je hrozný. Když mi partnerka říká, že jí bývalý píše smsky, kde ji pořád oslovuje lásko, kočko, zlatíčko, mazlíčku, taky bych vždycky vyletěl z kůže. Ale pak zvládnu bez komentáře i to, když spolu jdou na kafe. A proč? Protože vím, že mě partnerka miluje a nic zlého by mi schválně neudělala.
Toto by mi vadilo, ale záleží hlavně na tom jak se k tomu postaví tvůj chlap. Na ní vůbec nezáleží defakto. Pokud má manžel potřebu stýkat se svou ex a chodit s ní do posilovny apod.
tak promiň, ale to mi v pohodě nepřijde hlavě ze strany manžela
. Řešila jsem něco podobného nedávno, najednou se ozvala jedna ženská, nebudu dále popisovat a měla zájem se s mým chlapem sejít hrozně. Odmítl, nemá důvod
Proč by chodil někam s nějakou holkou se kterou kdysi něco měl a už je to asi milion let zpátky ![]()
@nostress přesně, najednou si vzpomene, že manžel je strašnej kámoš
ale dokud byla s tím svým, tak po něm ani nevzdechla. A nutně ho potřebuje na párové aktivity jako posilovna. Fakt zuřím, a ráda bych tuhle její misi radikálně uťala, absolutně na to nejsem zvědavá.
@martina.se vůl není, ale zamilovanej do ní byl (dávno přede mnou). Je to dávno za ním, ale co já vím, co ona na něj umí vytasit, že ani nebude vědět, kterej vlak ho přejel. Taky bych to na pár ex uměla…
@Anonymní píše:
@nostress přesně, najednou si vzpomene, že manžel je strašnej kámoš![]()
ale dokud byla s tím svým, tak po něm ani nevzdechla. A nutně ho potřebuje na párové aktivity jako posilovna. Fakt zuřím, a ráda bych tuhle její misi radikálně uťala, absolutně na to nejsem zvědavá.
a jak se k tomu staví Tvůj chlap?
@Anonymní píše:
Obnovuji - manžel má nějakou ex z mládí, se kterou jsou „dobří známí“, věděla jsem o ní, nikdy jsem se nestarala o podrobnosti, minulost mě nezajímá. Nikdy jsem ji neviděla.Nicméně se na ni vykašlal její chlap po letech a utekl jí za nějakou Ruskou někam do Petrohradu a na koho si vážená vzpomněla? Ano, na manžela.
A najednou samé SMSky, skype, stašně se hlásí být „kamarádka“
![]()
Manžel je hodnej, tak jí odpoví, řikám si dobře, pokecej si, udělej jí dutou vrbu.
Ale teď přišla s tím, ať s ní jde cvičit do posilovny, tak to jsem se hodně nas..la. Manžel, jak o nic nejde, že je to kamarádka (NENÍ, jednak je to ex, a deset let se neviděli, poslali si max sms k Vánocům či narozkám), a že na tom nic není.
Tak na tohle teda zvědavá nejsem, já zadané chlapy do posilovny teda nezvu, a nezvala jsem ani za svobodna.
Jsem děsně naštvaná, nepotřebuju v životě nějakou rozvrtávačku, co si po deseti letech vzpomene, když se na ni vykašle chlap, že by manžel býval byl dobrej.
Mám chuť jí napsat na rovinu „hele, vím o co ti jde, na mě nic nehraj a tohle nezkoušej, mýho chlapa si vyžen z hlavy a zkoušej to jinde“.
Každej jsme zranitelnej, především vůči exáčům, takže fakt bych se jí ráda zbavila![]()
Nedivim se, ze te to stve. Sice jsem taky v pozici exky, ale toto je uz pres caru. Normalne po tvem muzi vystartovala…ted je to hlavne na tvem chlapovi!
Vadilo by mi to a hodně. Po letech se ozve a zároveň náhodou po rozchodu, začne vypisovat sms a zvát na společně aktivity. To určitě ![]()
Já jsem jednou taky udělala doma scénu, byla jsem za žárlivku co přehání, zpětně jsem se dozvěděla, že ona prý čerstvě vdaná ženská, co má tak určitě potřebu lovit někde jinde, se po krátkém manželství rozvádí (což můj manžel nevěděl) a zároveň náááhodou měla strašnou potřebu vědět jak se má, co dělá její dávný kamarád se kterým se x let neviděla ![]()
A. Dáša