Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medunka23
Pokecat treba na kafi je diametralne neco jinyho nez posilka. Zakladatelku chapu, ani me by se to uprimne nelibilo.
@medunka23
Vidis me by treba vubec nevadilo ze si nekoho dovede. Vic hlav, vic temat, vic srandy… Dospeli lide s vyresenou minulosti nemaj potrebu soukromnicit. To zas muj nazor
@PetaBibi tak mají nějakou svou minulost a já bych si chtěla zavzpomínat a ne se ještě ohlížet na doprovod, no asi to máme každý jinak
@pohledzdruhestrany
Jit ve trech mineno decentne. Ne za kazdou cenu, Netreba hrotit nic ze zadne strany.
Uprimne ale opravdu uprimne tebe by to nechalo chladnou? Me teda ne ![]()
@medunka23
Pak se naskyta otazka vzpominat na co? Ples, romanticke vylety nebo festak s partou…? Nemam zapotrebi nejake veci vytahovat, ex je ex.
Ale je to na kazdem co clovek to original
@PetaBibi píše:
@pohledzdruhestrany
Jit ve trech mineno decentne. Ne za kazdou cenu, Netreba hrotit nic ze zadne strany.
Uprimne ale opravdu uprimne tebe by to nechalo chladnou? Me teda ne
rozdíl je bejt nechladnej a stíhat
@pohledzdruhestrany
Jak jsem psala nejde o stihani muze ale o neduveru te zenske. Taky ne sceny a ne za kazdou cenu. Svet neni cernobily ani bud a nebo… Vidim ze mas proste svoji pravdu takze hezky vecer.
@PetaBibi Tak ono záleží na tom, co kdo chce. Někdo se třeba rád potkává s bývalými, občas si spolu zalaškují a doma pak vykládají, že jde jen o ex, o kamaráda atp. V tom případě je jasné, že bude muset i partnerovi tolerovat schůzky s kámoškama i ex a bude za to "lobbovat.
Nevím, kolik je zakladatelce let, ale pokud neviděla jeden starší film, tak jí doporučuju Čas sluhů.
Prostě takhle to nějaké ženské sdělají.
Takže update: po přečtení debaty jsem muži řekla, že bych preferovala, kdyby posilovnu s touhle dámou vynechal, že by se mu taky nelíbilo, kdybych šla s ex plavat nebo do sauny. Řekl něco víceméně jako „nemáš důvod mi nevěřit, ale stejně jsem s ní nikam nechtěl“.
Večer koukáme na televizi, a v půl deváté sms v jeho telefonu. Normálně mu telefon nekontroluju, ale kouknu, kdo píše (byl zrovna v kuchyni), a "ahoj, teď jsem přišla domů, jak si se dnes měl
" ano, tahle… mu píše TOTO. Jsem zrudla vzteky v ten moment.
Takže jsem porušila všechny zásady důstojný manželky, a normálně jsem jí odpověděla z jeho mobilu: „Ahoj, tady… (ví jméno manželovy ženy, takže věděla, že jsem to já). Ty něco potřebuješ?“ Už neodpověděla. Manžel si toho ani nevšiml, v klidu jsme koukali na bednu a měli pohoda večer ![]()
No a druhý den manžel přijde domů a dělá scénu, že si mu na skypu tahle k..a stezovala NA ME, ze ji odpovidam z jeho mobilu, a jako cococo. Vztekal se, že odpovídám za něj.
Blablabla, nechala jsem ho vyvztekat, řekla jsem, že normálně bych nic takoveho neudelala, ale že ONA překročila meze únosnosti (co mu má kurnik co psát v půl deváty večer, jak se měl), a že když ji do vhodných mezí nepostaví on, že ji tam postavim já, a je mi úplně fuk, co si o tom myslí, že nemám co ztratit. Chvíli čuměl (asi netušil, jak moc mě to žere), pak něco brblal, ale uklidnil se nakonec.
Když usnul, prošla jsem telefon, pokud nemazal sms, což si nemyslím, žádné nepřibyly, poslední byla pořád ta moje.
Takže jsem nahodila jeho skype na jeho noťasu a přečetla si tu konverzaci s tou k…ou. Kromě toho, že se cítí ublíženě a vysvětluje mu, že JÁ mám nějaký vážný problém (ano, tuhle k…u), a manžel se jí za mě omlouvá (to mě slušně na…al), tak opět rozebírá sebe, nuda nuda, šeď šeď. Ona mele, manžel tam píše samý hm, aha, smajlíky. Jenže pak, jak asi byla vytočená, se zase vrátila k tomu, jak je to strašné, že jsem jí napsala z jeho mobilu, jak je to porušení jeho soukromí a teda co to máme za tragické manželství, že se k něčemu takovému snižuji (=jsi strašný chudáček, co má doma fúrii), takže jsem to ani nedočetla a dala jsem bloknout kontakt. Tím se odstranila ze seznamu lidí a nemůže mu psát (muž jich má strašně moc, nijak viditelně tam nechybí).
Udělala jsem to s ledovým klidem a bez nejmenší výčitky. Je jasná, přišla lovit, a nešla na to vůbec špatně. Sorry, táhni.
Manžel nic nepoznal, a jsem si skoro jistá, že ani nepozná. Napsat mu na mobil si mu netroufne, neví, kdo ho má v ruce, na skypu je bloknutá, má možná jeho email, ale co by mu psala - „neozýváš se mi na skype?!“.
Jenže teď mě hryže svědomí, že jsem udělala něco, o čem neví. Na jednu stranu to bylo pro dobro jeho, mé a především naše, a vůbec toho nelituju, na druhou stranu bych k němu chtěla být upřímná a nedělat nic za jeho zády. Nikdy jsem nic takového nedělala.
Možnost jedna: zase ji potichu odblokuju (=bude se nám s…át do manželství)
Možnost dva: nechám to být, myslím, že pokud zmizí muži z okruhu, ani po ní nevzdechne a ani si nevšimne, že na skype zmlkla. A pokud všimne taky dobré vědět?
Ale nevím, jsem z toho akorát unavená, a nechci mít ve vztahu tajnosti. ![]()
Tak to jsem zvědavá na reakci manžela…nemyslíš si, že se to nedozví, že ne?
Hmmm, jseš hustá.
Nedivím se ti, chápu tě velmi dobře. Ovšem je jasné, že ta prudička mu to napráší. Tady jde o to, jak to vezme tvůj manžel. Pomůže jedině v klidu si o tom všem promluvit.
@Anonymní píše:
Takže update: po přečtení debaty jsem muži řekla, že bych preferovala, kdyby posilovnu s touhle dámou vynechal, že by se mu taky nelíbilo, kdybych šla s ex plavat nebo do sauny. Řekl něco víceméně jako „nemáš důvod mi nevěřit, ale stejně jsem s ní nikam nechtěl“.Večer koukáme na televizi, a v půl deváté sms v jeho telefonu. Normálně mu telefon nekontroluju, ale kouknu, kdo píše (byl zrovna v kuchyni), a "ahoj, teď jsem přišla domů, jak si se dnes měl
" ano, tahle… mu píše TOTO. Jsem zrudla vzteky v ten moment.
Takže jsem porušila všechny zásady důstojný manželky, a normálně jsem jí odpověděla z jeho mobilu: „Ahoj, tady… (ví jméno manželovy ženy, takže věděla, že jsem to já). Ty něco potřebuješ?“ Už neodpověděla. Manžel si toho ani nevšiml, v klidu jsme koukali na bednu a měli pohoda večer
No a druhý den manžel přijde domů a dělá scénu, že si mu na skypu tahle k..a stezovala NA ME, ze ji odpovidam z jeho mobilu, a jako cococo. Vztekal se, že odpovídám za něj.
Blablabla, nechala jsem ho vyvztekat, řekla jsem, že normálně bych nic takoveho neudelala, ale že ONA překročila meze únosnosti (co mu má kurnik co psát v půl deváty večer, jak se měl), a že když ji do vhodných mezí nepostaví on, že ji tam postavim já, a je mi úplně fuk, co si o tom myslí, že nemám co ztratit. Chvíli čuměl (asi netušil, jak moc mě to žere), pak něco brblal, ale uklidnil se nakonec.Když usnul, prošla jsem telefon, pokud nemazal sms, což si nemyslím, žádné nepřibyly, poslední byla pořád ta moje.
Takže jsem nahodila jeho skype na jeho noťasu a přečetla si tu konverzaci s tou k…ou. Kromě toho, že se cítí ublíženě a vysvětluje mu, že JÁ mám nějaký vážný problém (ano, tuhle k…u), a manžel se jí za mě omlouvá (to mě slušně na…al), tak opět rozebírá sebe, nuda nuda, šeď šeď. Ona mele, manžel tam píše samý hm, aha, smajlíky. Jenže pak, jak asi byla vytočená, se zase vrátila k tomu, jak je to strašné, že jsem jí napsala z jeho mobilu, jak je to porušení jeho soukromí a teda co to máme za tragické manželství, že se k něčemu takovému snižuji (=jsi strašný chudáček, co má doma fúrii), takže jsem to ani nedočetla a dala jsem bloknout kontakt. Tím se odstranila ze seznamu lidí a nemůže mu psát (muž jich má strašně moc, nijak viditelně tam nechybí).
Udělala jsem to s ledovým klidem a bez nejmenší výčitky. Je jasná, přišla lovit, a nešla na to vůbec špatně. Sorry, táhni.
Manžel nic nepoznal, a jsem si skoro jistá, že ani nepozná. Napsat mu na mobil si mu netroufne, neví, kdo ho má v ruce, na skypu je bloknutá, má možná jeho email, ale co by mu psala - „neozýváš se mi na skype?!“.
Jenže teď mě hryže svědomí, že jsem udělala něco, o čem neví. Na jednu stranu to bylo pro dobro jeho, mé a především naše, a vůbec toho nelituju, na druhou stranu bych k němu chtěla být upřímná a nedělat nic za jeho zády. Nikdy jsem nic takového nedělala.
Možnost jedna: zase ji potichu odblokuju (=bude se nám s…át do manželství)
Možnost dva: nechám to být, myslím, že pokud zmizí muži z okruhu, ani po ní nevzdechne a ani si nevšimne, že na skype zmlkla. A pokud všimne taky dobré vědět?
Ale nevím, jsem z toho akorát unavená, a nechci mít ve vztahu tajnosti.
Ty jo
tak exka je jasna, proste po nem jede a to dost tvrde. Ja nechapu, jak se nejaka zenska k tomuhle muze snizit. Proti takovym se musi zakrocit hned, to proste clovek nema, co ztratit. Ale tehle se zbavit asi nebude jen tak.
No, asi v zájmu zachování vašeho klidného manželství bych mu udělala dobrý oběd a přiznala se mu že mu takhle lezeš do skypu a cos udělala, ta důvěra tam dle mého nebude taková jako dřív a věř, že před tebou teď bude všechno schovávat, ale bude to lepší, než když na to přijde náhodou. Tak jako tak jsis pěkně zavařila
Zakladatelko
fandim
memu
tez takto zacla vypisovat pipka
rano v 7 nul nul Dobre rano Pepicku
(jmeno vymyslene
) na obed dobrou chut nejmilejsi Pepicku
vecer v 19nul nul jak si prozil den Pepicku
a v noci dobrou noc
Co mu ma co vypisovat a pritom vedela ze sme furt spolem
vklidu jsem ji odepsala
zda ji bavi memu vypisovat…odpovedela mi, ze ji to bavi
Jen pockej
vecer sup do knajpy a ta pipka nestihala vypit piwo
a to jsem se na nu jen podivala
a byl klid
ta to zkousi na vsecky bez rozdilu fuj teda bacilonosicka
jak nekdo muze jit pres mrtvole nechapu
![]()
Anonymní, nepochybuji, že ti dotyčná chce manžela přebrat. Nechápu, že jsou nějaký ženský tak zoufale vlezlý, fuj. U té sms bych to udělala tak, že bych manželovi řekla, že jsem sms četla a že pokud tě nechce ranit, měl by ji odpálkovat. A třeba byste jí napsali spolu. Teď bych jí zase odblokovala na skypu a s manželem hodila řeč o tom, že dotyčná po něm jde a ty nesouhlasíš s tím, aby se s ní scházel. Pokud si manžel nehlídá skype a mobil, budeš mít přehled, co se děje nebo neděje a podle toho můžeš jednat.