Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@H8N2O4S manželoví věřím, ale jí ne. Navíc tohle se prostě nedělá, zvát chlapa do posilky, kde mu bude ukazovat zadnici v legínách.
Nevím, ale pokud chlapovi věřím, tak nebudu dělat hysterku, na nevěru jsou vždycky potřeba dva. Pokud jeden nechce, tak ten druhý ikdyž se rozkrájí, tak nic nenadělá.
Nebo spíš nevěříš sama sobě, máš malé sebevědomí, jinak by tě to tak nevytočilo, já nevím, ale sice bych odvázaná nebyla(zrovna jsem těhotná a tlustá) ale jako zakazováním dosáhneš právě opaku
my bychom se tomu doma ještě zasmáli
A on normalne do te posilovny nechodi? Ted tam chce jit, ze ho vytahla ona? Podle me po nem jasne jede, ale pokud on na to pristupuje, co chces jako delat? Prece ho neprivazes retezem. Nemuzes jit s nima? A nebo vymysli pro sveho chlapa lakavejsi zabavu ![]()
@Jana525 to je myslím dobrý nápad, navrhla bych společnou večeři nebo klidně i tu posilovnu ať kamarádka pozná, že tady šlápla vedle ![]()
Jdi do posilky s nima. A jak budeš našňupnutá, ještě ti to pěkně půjde ![]()
@Elen8 presne, pokud ji nejde o to ho svest, tak preci jako kamaradka rada pozna jeho soucasnou manzelku, ne? ![]()
@Anonymní píše:
@nostress přesně, najednou si vzpomene, že manžel je strašnej kámoš![]()
ale dokud byla s tím svým, tak po něm ani nevzdechla. A nutně ho potřebuje na párové aktivity jako posilovna. Fakt zuřím, a ráda bych tuhle její misi radikálně uťala, absolutně na to nejsem zvědavá.
Je jasné, že po něm normálně vyjela. Pokud máte s manželem kvalitní vztah, tak
s ním v klidu o celé té záležitosti promluv. Normálně mu řekni, že se ti to nelíbí, a že s tím nesouhlasíš. Pokud tě manžel miluje, má k tobě úctu a respekt, tak nebude riskovat rozpad vašeho vztahu kvůli nějaké zoufalce, která honem hledá záplatu za partnera, který jí utekl s jinou.
@Anonymní píše:
@H8N2O4S manželoví věřím, ale jí ne. Navíc tohle se prostě nedělá, zvát chlapa do posilky, kde mu bude ukazovat zadnici v legínách.
@jakanas píše:![]()
jojo nedej bože aby ten tvůj někdy zavítal na bazén, to by mohl vidělt věci…
Z mého pohledu nehledá chlapa, ale hledá nějakou zábavu. Pokud vypadla z dlouhodobého vztahu tak se asi cítí sama. Nebo můžeš jít s nima aby se mohl dívat manžel na tvoji zadnici v legínách:-)
Já si teda myslím, že hledá povyražení, flirt, možná něco víc. Právě proto, že je po rozchodu, hledá někoho kdo by se chytnul a je jasné, že loví nejdříve ve starých vodách. To se ale ovšem nedělá, pokud je ten dotyčná zadaný.
@Lady Bee píše:
Já si teda myslím, že hledá povyražení, flirt, možná něco víc. Právě proto, že je po rozchodu, hledá někoho kdo by se chytnul a je jasné, že loví nejdříve ve starých vodách. To se ale ovšem nedělá, pokud je ten dotyčná zadaný.
Přesně tak. Slušná žena/chlap ví, kde je jeho místo. Ani by mě nenapadlo zvát po deseti letech ženatého chlapa na jakoukoliv párovou aktivitu.Jsou určité věci, které se zkrátka mezi slušnými lidmi nedělají.
No vidíš, mě nedávno pozvala moje prvné holka, se kterou jsem se 13 let neviděl na kafe k ní domů. Bydlí v Praze (320km) od nás a já tam zrovna pracovně jedu.
Týjo… ještě aby mi tak chtěla ukazovat zadnici v logínách… ![]()
@nostress píše:
Přesně tak. Slušná žena/chlap ví, kde je jeho místo. Ani by mě nenapadlo zvát po deseti letech ženatého chlapa na jakoukoliv párovou aktivitu.Jsou určité věci, které se zkrátka mezi slušnými lidmi nedělají.
V sedě u nohy manželky…
Priklanim se k nazoru vyrazit ve trech, klidne at to exka dooredu nevi. Normalne bych ji dala najevo ze to tedy ne
ale beze scen
@jakanas píše:
No vidíš, mě nedávno pozvala moje prvné holka, se kterou jsem se 13 let neviděl na kafe k ní domů. Bydlí v Praze (320km) od nás a já tam zrovna pracovně jedu.
Týjo… ještě aby mi tak chtěla ukazovat zadnici v logínách…
A my s tim jako mame delat co ![]()
@jakanas píše:
V sedě u nohy manželky…
Takhle to máš možná doma ty, to jsem nikde nepsala. Tady jde o princip. Znám
mraky konkrétních případů, kdy to začínalo podobně, a ty konce jsou pak vesměs stejné.