Otravná ex manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
22.9.12 10:06
@PaníBovaryová píše:
@montchitchi No pro mě by byl už vrchol to, že chce, abych na víkend vzala i cizí dítě z nového manželství. Copak jsem její hlíádací služba, aby ona si mohla užít víkend?? :cert:

tak já mám opačný názor i zkušenost, můj dnes už bývalý manžel měl syna a ten měl dalšího sourozence, když k nám jel na víkend jeho syn, bral s sebou i svého brášku i když to pro nás bylo cizí dítě. Že si bude jeho ex užívat mi bylo jedno, ale kluci byli rádi, že jsou spolu a nikdo je nerozděluje, možná to chce občas se vykašlat na své emoce a zkusit vnímat co chtějí a jak to vnímají děti, pro ně to asi taky není jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21363
22.9.12 10:46
@evinka001 píše:
tak já mám opačný názor i zkušenost, můj dnes už bývalý manžel měl syna a ten měl dalšího sourozence, když k nám jel na víkend jeho syn, bral s sebou i svého brášku i když to pro nás bylo cizí dítě. Že si bude jeho ex užívat mi bylo jedno, ale kluci byli rádi, že jsou spolu a nikdo je nerozděluje, možná to chce občas se vykašlat na své emoce a zkusit vnímat co chtějí a jak to vnímají děti, pro ně to asi taky není jednoduché.

Já nejsem tak obětavá a nerada se starám o cizí děti, nechtěla bych to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
22.9.12 11:18
@evinka001 píše:

Já bych to taky nechtěla, o mé dítě se taky nikdo starat nebude. Ale jsi dobrá, já bych to nedala, my budeme mít problém v bytě 2+1 už tak, až se narodí naše dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
22.9.12 19:06
@evinka001 píše:

Tak to jsi fakt dobrá. Já bych už čtvrté dítě ve 3+1 nezvládla, navíc je to batole, a o to je jiná péče než o starší dítě. Navíc ona naše dítě označuje za parchanta, tak proč bych měla hlídat to její? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
22.9.12 19:13

@montchitchi
Vůbec nemáš žádnou povinnost, její dítě je její starost ;) Nemůžu pochopit, jak ji to vůbec mohlo napadnout :cert: Myslím, že tři děti už dají dost práce, natož si brát cizí čtvrté, je to nesmysl. Vaše dcera je taky sourozenec manželových dětí s ex a nedáváte ji tam na hlídání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21363
23.9.12 11:57
@montchitchi píše:
Navíc ona naše dítě označuje za parchanta, tak proč bych měla hlídat to její? 8o

no tak to je taky vrchol, manžel by jí to měl rázně zatrhnout a ne jí vycházet vstříc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21363
23.9.12 12:02
@Kači01 píše:
@montchitchi
Vůbec nemáš žádnou povinnost, její dítě je její starost ;) Nemůžu pochopit, jak ji to vůbec mohlo napadnout :cert:

Napadnout jí to mohlo pouze tehdy, když jí k tomu dali podnět :cert: když člověk podá svini prst, ukousne mu ruku :x

@Kači01 píše:
@montchitchi
Vaše dcera je taky sourozenec manželových dětí s ex a nedáváte ji tam na hlídání ;)

To je výborný nápad jak ji odpálkovat, až budeš dělat scény, řekněte jí, že příští víkend dáváte vaši dceru na hlídání k ní a zase vy si vyrazíte bez dětí. Když se podílet, tak se podílet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
23.9.12 14:40
@PaníBovaryová píše:
no tak to je taky vrchol, manžel by jí to měl rázně zatrhnout a ne jí vycházet vstříc

Jo jo, vždyť taky kvůli tomu byl oheň na střeše. To jsem poprvé slyšela mluvit svého manžela na někoho sprostě. Dneska jsme byli vracet děti a víš co, štve mě to, to nepopírám - koho by taky ne. Ale ona asi bude hodně nešťastná, když do toho tahá i své vlastní děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
3.7.14 13:47
@montchitchi píše:
Ahoj holky, tohle téma teda spíše zakládám pro vylití srdíčka; vím, že vyřešit to nejde.
Veřejně se i tím nadpisem přiznávám, že fakt nemám ráda manželovu ex. A není v tom teda zášť ani něco podobného - nemám ji ráda, protože je děsně otravná. A otravuje tím i jejich děti.
Neustále řeší prkotiny, ty následně chce velmi důkladně řešit s námi. Když není žádná prkotina na obzoru, to nevadí, však ona nějaký ten problém vymyslí.
První příklad: Máme děti vrátit ve 3 odpoledne, ráno v 8 zavolá, že je musíme vrátit nejpozději do 10. Za pět 10 jsme byli u nich doma, ona začala hysterčit, že jí to mezitím přestalo vyhovovat a že musí pryč a musí ještě uklidit a bůhví co. A že si máme děti opět odvézt a přijet s nimi v ty tři. To odmítneme, je to autem 45 min jízdy. Následuje další scéna s výčitkami a výhrůžkami.
Druhý příklad: už víc jak půl roku trvající scény, proč nemůžeme na víkend k nám vzít i její dítě z nového manželství. Že jsme sobečtí a chceme se jí mstít. Následuje scéna s výčitkami a výhrůžkami.
Třetí příklad: oznámí, že chce chodit na italštinu a máme si přijet pohlídat děti vždy v úterý a čtvrtek mezi 17:00 a 17:45. Řekneme, že ne. Následuje scéna a výčitky.
Normálně bych nad tím mávla rukou, ale všechno se to odehrává před dětmi. Nejsou to mimina, vnímají hodně bystře. A pak si na víkend odvážíme děti, co v autě brečí, že chudák maminka.
Jak už ji konečně máme poslat do p…le? Hlavně když má manžel strach ji něco vyčíst, protože ona pak vyhrožuje dětmi.

ahoj upřímně tě lituji máme s manželem doma podobnou situaci už 5.let.nepomohlo ani vyplacení z rodinného domu. spíš je to ještě horší. mám roční miminko a ex své děti štve proti našemu. že je malý okrádá a majetek, hračky, o tátu a že to vlastně není jejich brácha. ty děti jsou malé takže poslouchají mámu a jen ubližují a dělají naschváli, jsem z toho zoufalá, manžel je má rád ale když přijedou straní se jich. s ex není řeč vyleje si zlost na dětech. sebere oblíbený hračky, dárky od nás, zakáže kamarády a štve proti nám a rodině.
Docelá ráda bych věděla kdy to skončí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
3.7.14 20:07

@lcj3232

manžel je má rád ale když přijedou straní se jich.

Takhle může mít rád i sousedovic děti. To není žádná otcovská láska. To si vyříkejte a ať jim toho tátu začne laskavě dělat. Musí mít u nich autoritu a ne zalézat před problémy pod stůl. Jak typické…

• Citovat
  • Upravit
434
4.7.14 07:21
@Kobliha51 píše:
@lcj3232
Když ono je to těžké,bejvalka nám je dlouho nedávala,údajně kvůli nemocem a štve je proti němu,říká jim ze on není táta ze s nimi nebydlí tak je mu to líto.a za vše co udělá dostane setrvání tak radši nedělá nic.jsem s toho už docela nešťastná.porad nějaký dohady.říkala jsem ze jsou to jeho děti ať se jim více veblnuje ale už si s nimi nemá co říct.
manžel je má rád ale když přijedou straní se jich.Takhle může mít rád i sousedovic děti. To není žádná otcovská láska. To si vyříkejte a ať jim toho tátu začne laskavě dělat. Musí mít u nich autoritu a ne zalézat před problémy pod stůl. Jak typické…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cery
19.12.14 00:53

Mne stači ze muj muz měl s Ex Psa ktereho ted mame u sebe a i po 4 letech neni klid aby ex nenapsala copak dela jejich miminko a ze meho muze ma pořád ráda a vždycky mit bude. Samozřejme muži to lichotí a píše ja tebe taky… ještě že neměli deti.

• Citovat
  • Upravit
1142
19.12.14 08:47

@evinka001 rozumný pohled na věc… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.16 15:18

Obnovuji - manžel má nějakou ex z mládí, se kterou jsou „dobří známí“, věděla jsem o ní, nikdy jsem se nestarala o podrobnosti, minulost mě nezajímá. Nikdy jsem ji neviděla.

Nicméně se na ni vykašlal její chlap po letech a utekl jí za nějakou Ruskou někam do Petrohradu a na koho si vážená vzpomněla? Ano, na manžela.

A najednou samé SMSky, skype, stašně se hlásí být „kamarádka“ :roll: :roll: Manžel je hodnej, tak jí odpoví, řikám si dobře, pokecej si, udělej jí dutou vrbu.

Ale teď přišla s tím, ať s ní jde cvičit do posilovny, tak to jsem se hodně nas..la. Manžel, jak o nic nejde, že je to kamarádka (NENÍ, jednak je to ex, a deset let se neviděli, poslali si max sms k Vánocům či narozkám), a že na tom nic není.

Tak na tohle teda zvědavá nejsem, já zadané chlapy do posilovny teda nezvu, a nezvala jsem ani za svobodna.

Jsem děsně naštvaná, nepotřebuju v životě nějakou rozvrtávačku, co si po deseti letech vzpomene, když se na ni vykašle chlap, že by manžel býval byl dobrej.

Mám chuť jí napsat na rovinu „hele, vím o co ti jde, na mě nic nehraj a tohle nezkoušej, mýho chlapa si vyžen z hlavy a zkoušej to jinde“.

Každej jsme zranitelnej, především vůči exáčům, takže fakt bych se jí ráda zbavila :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
1017
5.5.16 15:21
@Anonymní píše:
Obnovuji - manžel má nějakou ex z mládí, se kterou jsou „dobří známí“, věděla jsem o ní, nikdy jsem se nestarala o podrobnosti, minulost mě nezajímá. Nikdy jsem ji neviděla.

Nicméně se na ni vykašlal její chlap po letech a utekl jí za nějakou Ruskou někam do Petrohradu a na koho si vážená vzpomněla? Ano, na manžela.

A najednou samé SMSky, skype, stašně se hlásí být „kamarádka“ :roll: :roll: Manžel je hodnej, tak jí odpoví, řikám si dobře, pokecej si, udělej jí dutou vrbu.

Ale teď přišla s tím, ať s ní jde cvičit do posilovny, tak to jsem se hodně nas..la. Manžel, jak o nic nejde, že je to kamarádka (NENÍ, jednak je to ex, a deset let se neviděli, poslali si max sms k Vánocům či narozkám), a že na tom nic není.

Tak na tohle teda zvědavá nejsem, já zadané chlapy do posilovny teda nezvu, a nezvala jsem ani za svobodna.

Jsem děsně naštvaná, nepotřebuju v životě nějakou rozvrtávačku, co si po deseti letech vzpomene, když se na ni vykašle chlap, že by manžel býval byl dobrej.

Mám chuť jí napsat na rovinu „hele, vím o co ti jde, na mě nic nehraj a tohle nezkoušej, mýho chlapa si vyžen z hlavy a zkoušej to jinde“.

Každej jsme zranitelnej, především vůči exáčům, takže fakt bych se jí ráda zbavila :cert: :cert:

Věříš manželovi? Pokud ano, nedělala bych ze sebe fúrii a vůbec bych ji nepsala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí