Otravná ex manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
21.9.12 17:23

Být vámi, nechala bych si soudně upravit styk s dětmi. Přesně dané dny a časy a to dodržovala. V ostatních případech bych ex ignorovala jak jen to pujde.
Ad Vašík - to už tady byla jedna celá diskuze. Pokud s ex není domluva, tak je to těžký, ale osobně bych se s ní nebavila, maximálně ji odvětila, ať si jede na výlet se svým tatínkem a že vy jeho rodiče ani jeden nejste.
Ad italština - tak tam bych asi měla záchvat smíchu, případně bych možná byla velkorysá a přispěla jí na polovinu hlídání za děti, když už je máte jen na víkend, tak aby teda mohla „vypadnout“ v týdnu. Vyšlo by to levněji než jezdit na hodinu za dětma.
Ale myslím, že ať vymyslíte cokoli, tak ona si najde další a další způsoby jak vás prudit.

• Citovat
  • Upravit
5473
21.9.12 17:24

Tak to je fakt peklo. Taky mi přijde rozumné, jak píše @Mar__tanka1983 nechat si doplnit soudem přesná pravidla „půjčování“ dětí. Sice je pro děti lepší, když jsou rodiče flexibilní, ale od někoho to zjevně nelze očekávat.

K tomu nevlastnímu sourozenci, napřed jsem chtěla napsat, že byste se mohli občas překonat a vzít ho s ostatníma dětma, ne kvůli té ex- slepici, ale kvůli němu, aby nevnímal rozdíly, ale po tvém dalším příspěvku celkem chápu tvé obavy, kdyby se mu třeba stal nějaký třeba i menší úraz (u dětí to je nakonec celkem normální), jestli je taková hysterka, tak kdoví, co by byla schopná provést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
21.9.12 17:26

Mar_tanka - jee my uz jsme toho zkusili. Policie byla za posledniho pul roku pritomna u kazdeho „predani“, nic neudelali. Ona to vzdy vyuzila ve svuj prospech. Dite proti otci navadi. Na socialce se s muzem nebavi, rekli at se obrati na soud. Byl i u detskeho psychloga aby mu poradil co delat. Na to abychom se s ni soudili nemame penize. Kdyby byly jdem do toho okamzite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
21.9.12 17:26

Ježiš, to sou vztahy tohleto…jako né že bych se viděla s tátovo nové manželky rodičema (takže „vyženění“ prarodiče) každý týden, ale normálně k nim sem tam na zahrádku jedeme (a jezdily sme jako holky), něco se hodí na gril, pokecá se, prostě v klidu, neříkám jim babi, děda, ale normálně spolu vycházíme.
Mě tohle rozdělování na moje tvoje cizí děti přijde hrozný… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
21.9.12 17:28

@veverik to stojí tolika peněz?? já myslela, že podání návrhu na úpravu styku je okolo tisícovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
21.9.12 17:29

@zichisek Jo, tou poslední větou jsi to vystihla. Ji nejde o ty drobnosti, o kterých se musí hádat, jako spíš o potřebu prudit.
O Vašíkovi jsme ji několikrát řekli svoje, akorát ona je jak kolovrátek. Ale to už jsem řešila předtím.
U té italštiny jí to hlídání nabízela její matka, která bydlí ve vedlejším baráku, ale jí šlo opět o princip. Jinak ona stejně nevypadne, protože auto se bojí řídit a veřejnou dopravu nemá ráda, takže stejně bude sedět na prdeli doma.
Brali jsme si děti na každý víkend, ale při těch scénách jsme to zkrouhli na ob víkend. Jinak to prostě už nešlo, hlavně na začátku září, když začala školka a škola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
21.9.12 17:32

@montchitchi a kdy vám dělá scény? Jak přijedete pro děti? Snažila bych se co nejvíce zkrátit shledání s ní, takže přijet, nabhnout, posbírat děti, papáááá a jedeme. Třeba vymyslet nějaký důvod (že ještě musíte pro pečivo, stavit se někde, někdo na vás čeká…)
a u telefonátů bych jí poslala vyloženě někam, že na její výlevy nemáte čas :think:
A dětem se to zkusit nějak vysvětlit aby z toho nebyli smutní, podle situace.

• Citovat
  • Upravit
794
21.9.12 17:33

@Samamama Úprava styku s dětma by měla být zdarma. Teda byla, když to manžel podával před rozvodem.

Bohužel z vlastní zkušenosti můžu říct, že otci prostě na těch všech úřadech a sociálkách apod. prostě nevěří. Nemůže skoro nic, pokud s tím nesouhlasí matka. I třeba vyzvedávání ze školy a školky. A ona má pak prostě další páku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
21.9.12 17:36

Ahoj.
Vůbec Ti nezávidím, s takovou osobou se těžko na něčem domluvíte :cert: Vůbec nevidím důvod, proč byste si měli brát ještě její dítě z dalšího manželství nebo jezdit děti hlídat, že ona chce na italštinu, to si snad dělá srandu, ne 8o Poradila bych asi to samé, co Martanka ;) Pokud není možné se s ní na ničem dohodnout, asi je opravdu nejlepší mít stanovené návštěvy dětí soudem a ty dodržovat. Nám taky manželova bývalá žena nedává na víkend dítě jejího partnera a já jí své dítě taky dávat na hlídání nebudu, považuji to za úplně jasnou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
21.9.12 17:37

@zichisek Scény jsou při vyzvedávání i vracení. Při vyzvedávání pravidelně čekáme, protože děti nejsou nachystané a v tu chvíli se ona už nadechuje. Několikrát jsme ji volali, že za půl hodiny tam budeme, tak ať jsou děti nachystané. Bez účinku. Telefony většinou nezvedáme, takže nám pro změnu posílá smsky. Jinak nechápu její přístup, je vystudovaná psycholožka :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
21.9.12 17:38

@zichisek tak nějak, zní to sice strašlivě, ale rozloučit se u auta, šupnout děti před dveře a vzít čáru :?
u vyzvedávání je to horší, ale tam by to právě chtělo ten přesnej čas a říct podívej se, je osm nula pět, my máme domluvené kino, nestíháme, čapnout děti a tradá…

ale já vim, že se mi to lehko radí, když v té situaci nejsem - jak říkám, stačí mi ty historky od kamaráda a sem nasr… i za něj…doufám, že se do podobné situace nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
21.9.12 17:38

Mar_tanka no podani navrhu mozna jo, ale pravnik. Kazda schuzka 2000, jedno stani u soudu 5000. Ji je jedno, kolikrat k soudu pujde, jeji mut su pravnika plati paušalem, takze predpokladam, zd by se odvolavala do alejuja. Stejne jako pri rozvodu, tak aby muze pripravila o co nejvic penez a mela z toho blazeny pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
21.9.12 17:39

@Kači01 Jo, asi nám nic jiného nezbude. Otázka je, jestli se to pak ještě víc nezhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
21.9.12 17:40

@montchitchi tak asi nemoc z povolání…
hele a zkusili ste na její „výlevy“ nereagovat? jakože stát, koukat, nic neříkat?
Jak se říká, na hádku musejí být dva…
docela by mě zajímalo, jak dlouho by ji bavilo mektat do prázdna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
21.9.12 17:43

@Mar__tanka1983 Vidíš, to nás nenapadlo. Ono to ani není tak hádka, jako scéna z její strany. Ale hrát mrtvého brouka by možná na chvíli zabralo. Občas když už je toho moc, tak se sebereme a jdeme čekat ven. Ale naposled za námi přilezla až ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí