Ověřený domácí koktejl na hubnutí – máte tipy?

866
27.1.26 13:01

Ověřený domácí koktejl na hubnutí

Dobrý den dámy. Prosím, nějaký recept na koktejl, co mne zasytí a pomůže zhubnout? Místo odpolední svačiny, děkuji :) Nechci kupovat hotové umělé směsi, raději si vytvořím doma a třeba pomůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5245
27.1.26 13:29

Zadny domaci koktejl na hubnuti neexistuje :nevim: Ale vanicku nizkotucneho tvarohu muzes rozmixovat treba s vodou (nebo ji ani mixovat nemusis) a dochutit tak, jak ti to pasuje do denniho prijmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.26 13:33
@Zita Aussig píše: Více

Zrovna nedávno se mi povedl vyrobit mimoplán domácí „koktejl“. Vypila jsem šťávu z kysaného zelí, a pak jsem měla kefír. Téměř dva dny jsem strávila na wc. Důkladně mě to pročistilo, a zhubla jsem cca dvě kila. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4100
27.1.26 13:33

Voda :lol: :lol: :lol:

Promin, ze si delam srandu -zadny koltejl na hubnuti neni. Zalezi na slozeni tveho jidelnicku po cely den a mnozstvi kalorii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6105
27.1.26 13:35

Kefír a kefír a kefír…:
Z toho se tak ze. ereš, že i zhubneš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
27.1.26 13:43

:mrgreen: :mrgreen: děvčata, jste skvělé! jojo, já myslela něco, co mně zaplácne, abych neměla chuť hodně svačit :think: S tím zelím to je zajímavý nápad :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106883
27.1.26 14:03
@Zita Aussig píše: Více

Já tu stavu mám ráda a nic mi nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24987
27.1.26 14:11

@Venetia :potlesk: zrovna jsem si ji přes oběd koupila v Bille, má to hodně céčka, probiotika, antioxidační účinky, mně i chutná, přestože brutálně smrdí :mrgreen: věřím, že kdybych to spojila s kefírem, tak mám hubnoucí a čistící efekt zaručený na dva dny dopředu :mrgreen:

jinak hubnoucí koktejl je nesmysl… dřív se to kupovalo v lékárně, diat shake (i v Rossmanu to mívali), míchala jsem si to místo večeře, ale žádný dlouhodobý efekt to fakt nemělo :lol:

aktuálně mi funguje přerušovaný půst 10/14 a úplná abstinence, od 7/1 mínus 4kg, super ;) tak ještě 10 a budu spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
27.1.26 14:15

Já mám teď na svačinu kefír, banán a špenát, někdy přidám i protein nebo cekankovy sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
27.1.26 14:28
@Markéta188 píše: Více

Jak kdo.
Jsem zvyklá, takže mě kefír netrápí  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106883
27.1.26 14:50
@Lucy75 píše: Více

Já jich mám několik…ale moc mi to nejede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6105
27.1.26 14:54
@cecetka píše: Více

A to je pravda! Moje mamka ho miluje a pije ho jak vodu a už to s ní také nic nedělá :mrgreen:

Já když si ho jednou za čas dám, tak to je fakt očista :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
27.1.26 15:18

Já sice hubnout nepotřebuji, ale když je nutné rychle bez kousání a ztráty času doplnit energii, např. v práci v terénu během přesunu mezi schůzkami, dělám si do lahve čokoládový protein z Lidlu. I s vodou je dobrý, složením a poměrem makroživin ideální, zasytí a dodá mi energii třeba na další 2 hodiny, než se můžu najíst. Další můj tip je krabička zakysaného podmáslí. Má 36-40kcal/100ml, a hlavně mi nezpůsobí následný pokles glykemie a nevolnost z hladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6691
27.1.26 19:03

Rozvařit nízkokalorické ovoce (borůvky, jahody) v mikrovlnce. Zůstane dost vodnaté. Do toho polotucny tvaroh. Spousta bílkovin a zasytit by to mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9815
27.1.26 19:07

Nízkotučný tvaroh rozmixovat s vodou a ovocem (třeba borůvky) a ideálně přidat i nějakou vlákninu (chia semínka, vločky) - zasytí, doplní bílkoviny a kalorií to má přiměřeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková