Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak me napadlo takove tema pro odlehceni. Je tu nekdo, kdo se snazil ovlivnit pohlavi mimca?
at uz podle ovu nebo cinskeho kalendare?
s pritelem se snazime o mimi ale doma uz mame chlapaka, tak bysme chteli holcicku a cetla jsem na netu ruzny prispevky o ovlivnovani pohlavi. Povedlo se nekomu? ![]()
Tu snahu chapu, ale ovlivnit se to bohuzel neda, je to vzfy pul na pul ![]()
No známá mladým kupovala nějakou knížku vycházející z čínské medicíny, že prej tam popis je. A tvrdí, že jim řekla, že chce vnučku a taky ji má. Ale zkušenost z druhé strany nemám, jestli to opravdu dělali podle té knížky. ![]()
Nezkoušeli jsme to
ale např podle čínského kalendáře nám syn sedí, uvidíme u druhého, to jsem ještě nezkoumala
u syna jsem to hledala až zpětně, když jsem na to někde narazila, ale to už jsme pohlaví věděli ![]()
Znama s pritelem se snazili o holcicku a ona prave uz od poceti vedela ze ceka holcicku nebo spis si tim byla jista a opravdu se ji holcicka narodila. Pry je to ovlivneno spermiema
pokud spolu dva spi tak 2 dny pred ovu tak je vetsi sance splodit holku protoze holcici spermie jsou sice pomalejsi ale za to vic toho vydrzi nez klucici.
u kluka se zas rika ze kdyz je sex castej a v den ovu tak to bude s vetsi pravdepodobnosti kluk
a takhle se nam narodil syn takze mozna ze na tom neco bude
![]()
@Kristyna.Vechtova My podle čínského máme mít taky kluka, ale utz tvrdí něco jiného ![]()
@P4ja tak my už toho syna máme doma 18 měsíců
a na utz jsem toho pinďu viděla i já ![]()
@Kristyna.Vechtova Jasný, to chápu. Jen píšu, že to sedět nemusí.
@Messi1234 toto jsem též slyšela, ale u syna si myslím, že to zrovna nebyla pravda, protože podlahy data početí a toho kdy byl sex by měl být holka
takže já myslím, že je to prostě furt 50 na 50 a za pohlaví může chlap, takže je to na koho svést ![]()
@P4ja jasný však já tomu nevěřím, píšu že jsem to u syna zjišťovala až zpětně, kdy jsme pohlaví měli potvrzené od 2 doktorů nezavisle na sobě a zrovna to sedí ![]()
@Kristyna.Vechtova ano, take jsem rekla ze to pak svedu cele na nej
take jsem slysela ze je to hlavne podle genu. Ale to se holcicky nedockam nebot u nich v rodine se rodi jen kluci
![]()
@Messi1234 přesně já jsem mu říkala co sis udělal to máš - no však kluka neboj, při potvrzení pohlaví odcházel jako páv z ty ordinace, že to přeci věděl
noo u manžela v rodině též až na jednu holčičku, která je ještě ke všemu nejstarší (je jí 11) tak samý kluci, tak uvidíme, co druhé ![]()
@Messi1234 Ono je to podle spermii, protože chlap je nositelem pohlaví. Ostatně třeba klučičí chromozom Y nesou výhradně spermie. Takze za pohlavi vzdycky muze chlap ![]()
Geny za to nemůžou, ty ovlivňují jiné věci ![]()
@Messi1234 Mi jsme se snažili ovlivnit pohlaví, chtěli jsme holčičku… Takže, sex před ovulací, staré spermie, strava, lunární kalendář, čínský kalendář, stáří krve a neotěhotněla jsem vubec
Pak jsem to přestala řešit a holčička se povedla i tak ![]()
@Kristyna.Vechtova presne jak kdybych cetla o pritelovi s tim pavem kdyz jsme cekali prvniho
a ted tez zatouzil po princezne
tak jsem take zvedava
je tezky koukat v obchodech na panenky a saticky kdyz to nemam komu koupit ![]()