Ovocné příkrmy, kapsičky a pyré do ručičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
558
20.5.19 13:10

A máte někdo zkušenosti s plnitelnýma kapsičkama? Koupila jsem 2 Hipp s tím, že tam pak budu dávat vlastní, ale nějak jsem nedomyslela umývání :zed: Na netu jsem našla vyloženě plnitelné kapsičky se snadným vymytím, na víc použití. Má smysl to objednávat myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
20.5.19 14:15

Dvakrát se mi u ovocné kapsičky stalo, že byla zkažená (zkysla - mírně perlila na jazyku). Jsem ráda, že jsem to ochutnala. Každopádně od té doby to nekupuji. Když už, tak kupuji jen skleničky dmBio a Hipp (taky v kvalitě bio). Není v tom přidaný cukr, jen čisté ovoce. Sklenička cvakne, když se otvírá, tak aspoň vím, že je to ok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.19 16:05
@iPodPrd píše:
A máte někdo zkušenosti s plnitelnýma kapsičkama? Koupila jsem 2 Hipp s tím, že tam pak budu dávat vlastní, ale nějak jsem nedomyslela umývání :zed: Na netu jsem našla vyloženě plnitelné kapsičky se snadným vymytím, na víc použití. Má smysl to objednávat myslíte?

Plnitelne kapsičky má twistshake který má ziplock

• Citovat
  • Upravit
23018
20.5.19 17:37

Za mě nejlepší Hami, průhlédné a vidíš, co uvnitř opravdu je..
Hello bych nekoupila, spousta cukru navíc a viděla jsem pár fotek, jak z toho maminky vymačkaly plíseň 8o
Dobré je koukat, kde je 100% ovoce a nic moc navíc ;)

Jinak je tu skupinka vaříme pro kojence a batolata , pokud by jsi chtěla vařit domácí, najdeš tam spoustu receptů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
20.5.19 21:38

Ovocný příkrm začít dávat tak měsíc po zavedení zeleniny. Miminku jsem dávala skleněné přesnídávky a později někde na návštěvě či po cvičení, když už nevydrželo na místě (kolem jednoho roku), tak jsem dávala kapsičky. Nedávala jsem ty, které mají přidaný cukr. Nejvíce dávám od Hamánku. Ty plnitelné mám z DM a jsem trochu zklamaná - max. se tam vejde asi 150 g a docela špatně se to myje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
J83
133
3.11.19 09:45

@lucynka25
Spis bych řekla 100% ovoce/zeleniny a vůbec nic navíc :) výborný je ještě Ovocnak, který nikdo nezminoval. Mají ho spis ve zdravých vyzivach, ale už i v naky samosce jsem ho viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
3.11.19 10:41

@J83 To jsou takové ty ovocné kapsičky? Několikrát se mi stalo, že obsah byl zkažený (perlil). Takže jsem ráda, že jsem to předtím ochutnala.

• Citovat
  • Upravit
J83
133
3.11.19 11:35

Jj, ovocné nebo ovocnozeleninové kapsičky, nebo i řidší konzistence jako hustší nápoj. Že by nebyl v pořádku se mi za několik let stalo jen jednou a to tuším byl po datu spotřeby. Začala jsem je totiž kupovat původně pro sebe na tůry/ výlety ještě dlouho před tím, než jsem otěhotněla :)
Každopádně skvělý tip - všechno pro dítě předem ochutnat, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.22 23:10

My kupujeme ovocné kapsičky pravidelně. Podle mě je dobré je zařadit do jídelníčku dítěte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
4.5.22 08:30

Já jsem je proklínala :lol: když byla dcera malá, akorát ty kapsičky začínaly. Vždycky to vzala do ručky a půlku si vymačkala na sebe :mrgreen: takže jsme radši měly ovocné klasické skleničky a lžičku, ráda jsem kupovala od Hami ty 4 kelímky, je to 100% ovoce bez cukru a hodně jsem dělala domácí.
Druhá dcera už kapsičky zvládala od začátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.10.23 11:18

Já jsem kupovala a kupuju teda ještě Bio kapsičky od Sunaru.. Ty bio jsou super, je tam jen ovoce a zelenina, bez přidaného cukru. Nikdy se mě nestalo že by byla zkažená nebo plesnivá! To je teda docela síla, ještě že jste na to přišli dřív než to malý zbaštily. :( Ale přijde mi to děsný teda. Já jsem většinou taky ochutnala jako první a pak to až dávám. Sama jsem si ji vzala i několikrát pro sebe do práce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vejnarka88
20.10.23 14:03

@lucihudek Ty jsem ještě nezkoušela vidíš. A mají teda jen ty klasické ovocné a zeleninové jo? Klasicky od 4 měsíců ne? Jako já taky kapsičky kupuju většinou teda v Dmku třeba. Malá to má ráda a vždycky když někam jedem tam vím, že to zmizne a starší syn to občas „ukradne“ taky. :D

• Citovat
  • Upravit
131
25.10.23 13:33

@Vejnarka88
Mají ty klasické a pak udělali ještě Sunar Bio Hopsáček to je z ovocem a ovesnýma vločkama a pak ještě Smícháček a tam je batát a nebo fenykl. Ty jsou ale už od teda od jednoho roku. Tak malé jedou ty s tím batátem a pak ty klasické ovocné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí