Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janice78 Tak jsem testovala a mam též snehobilo, to je fakt divny a pritom jsem uz mela slabej prouzek ten 11.den,dnes 13. DC a nic ![]()
@Odonek ahoj, tak já včera sněhobílý ovu test… vypadá to, že Nosifol mi rozházel všechno a ovu jsem prošvihla - asi byla právě ten 9 DC nebo dřív
No nic, zkusím ještě vydržet testovat, ale dnes jsem 13 DC a že by ovulace přišla až teď, tomu už moc nevěřím. A nebo zkusím taky koupit jiný testy… a vůbec nejlíp bude mazlit se obden a hotovo
Co ty jak jsi na tom? Koupila sis jiný testy?
Taky jsi objevila krev? Hele, a neškodí nám nakonec ten Nosifol?!?! ![]()
@Odonek je, ty už jsi psala včera… (to je tak když člověk odpovídá hned a nečte
A vidim, že jsme na tom na chlup stejně!
No je tohle možný… Odonku víš co, kašleme na testy a hurá na mazlení, když by už nic, tak aspon ten sex za to stojí ![]()
Ahojky holky. Chtela jsem se zeptat jaky mate zkusenosti s prouzky na mereni ovulace Glucophan. Musi se zkouset hned po MS a nebo staci dele. Diky za odpoved
@Janice78 Jasne,aspon si doprejeme krasnej sex
Jen pro info, dnes jsem taky delala test a slabounka carecka… Koupila jsem test Ovular, ale vysledek stejmej jak u Dr Maxe… ![]()
Ahoj holky prosím o radu
od prosince jsem kontrolovala cikly a mám je po 28 dnech, od ledna se snažíme o mimi
myslela jsem že mám ovulaci kolem 14 dc tak jsme se vždy snažili ale tento měsíc jsme se snažili hned po skončení ms a podle hlenu byla ovulace už 7 dc a 11 dc jsem spiinila jen na papíru takový narůžověli s malinkou žilkou krve od té doby mě bolí v pobříšku jinak nic, myslíte že je možné že jsem měla ovulaci tak brzo a že jsem těhotná?
@Odonek Tak to máme vážně nastejno - v pátek byla slabá čárka, v sobotu už pořádná tlustice, takže v neděli bylo mazlení a teď už si jen počkat… MS by měla dorazit 30.3., tak uvidíme - je třeba si říct, že pro to děláme všechno a holt to vyjde nebo ne…
Testy Ovular neznám, ale v pátek jsem byla koupit v Dr. Maxovi další balení testů a mají akci 2 krabičky + 1 zdrarma, takže to vychází 21 proužků testů na 180,–Kč což se dá ![]()
@Romaja 7 DC je vážně brzo.. i když možný je všechno. Na určení ovu jsou jednoznačně nejlepší ovu testy - ostatní metody mi přijdou komplikovaný a složitý a navíc výsledek lze interpretovat všelijak. I když věřím, že někdo to může mít výborně vysledovaný. Taky se může stát, že jsou dvě ovu v jednom cyklu… Kolikátý DC jsi?
@Janice78 ahoj poslední ms začala 28.2 a skončila 3.3 tak ted jsem 18 dc ta ovulace si myslím proběhla 8dc a 12 dc jsem trošku špinila jako u zahnízdění, ted mě pořád bolí pobříšek, občas mě tam píchá a pne, pár dnů mě dost bolela hlava cítila jsem se jako by na mě něco lezlo ted jen to břicho a záda.
@Romaja to je na těhu test brzo, ale je možný, že ovu nebyla hned zkraje, ale spíš že tyhle projevy ukazují na bouřlivější ovu - nebereš něco na podporu těhu? Já tyhle příznaky mám taky, ale po pití Nosifolu… taky jsem myslela, že ovu proběhla před 9. DC a panikařila jsem, že je pro tento měsíc fuč, ale testovala jsem každý ten ovu testy a 15 DC byla ovu přímo ukázková ![]()
@Janice78 nene já nic neberu snažíme víc od ledna tak jsem to zatím neřešila. ale vždycky jsme se snažili až kolem poloviny ciklu a nic no a ted hned od začátku a najednou tohle tak proto si myslím že to vyšlo že mám ovu asi dřív ![]()
jsem s toho blázen ![]()
@Janice78 Ja uz jsem v sobotu nedelala test, ale v patek a v nedeli bylo mazleni takze jsem zvedava, jak to dopadne, drzim Ti pesti at jsi tehule.Kez by nam to vyslo ![]()
Mohu se zeptat. Měla jsem pozitivní ovu test 12 a 13 dc oba dni uplně stejně pozitivní testík od kdy tedy počítat den po ovulaci?
@Odonek Taky jste to vykryli dobře - teď si budeme držet vzájemně palce a kolem 30.3… kdo ví? ![]()