Zmizí hlen při ovulaci otěhotněním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.10.13 15:24

Ahojky, min týden ve čtvrtek mi skončila MS a v sobotu ráno jsem měla nechráněný styk. V neděli odpoledne mě začalo bolet břicho a přišel výtok(který normálně nemívám),a který skončil až dneska. Myslíte, že se mohlo jednat o ovulaci a že byla možnost otěhotnění i takhle krátce po menstruaci? Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
19.10.13 19:42

Ovulace bez příznáků?

Ahoj, ráda bych věděla zda je možné mít ovulaci zcela bez příznaků?
Případně jen mírné příznaky? Většina žen říká jak je bolí vaječníky atd., tak mám už zato, že bez bolesti není ani žádná ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
15.11.13 13:26

Ahoj, poslední dobou si čtu hodně diskuze o ovulaci-začala jsem u sebe sledovat příznaky spíše jen pro zajímavost(nesnažíme se, ale vyloženě se nebráníme). Natož, že jsem toho přečetla už dost, tak jsem pořád stejně nejistá. Minulý měsíc jsem měla cyklus dlouhý 26 dnů (15.-18. DC jsem měla bolesti)-kdy byla teda ovulace? Hned ten 15.DC při začátku bolestí nebo až po odeznění bolestí třeba až ten 19.DC?
Tento měsíc jsem měla jednodenní bolesti už 14. DC a 15. DC jsem měla hlen. Kdy myslíte, že mohla být ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33048
15.11.13 13:34

@Marcelka146 vzhledem k délce cyklu a k těm bolestem, bych tipla ovu nějak kolem toho 15DC..ale to je fakt jen odhad..jestli chceš být víc v obraze, tak si dělek ovutesty nebo (a to je ještě lepší) měř bazální teplotu. Protože ty příznaky bývají i před ovulkou, a je to jak u koho, hlen třeba den dva, bolesti taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
21.12.13 13:50

porad te

Ahoj holky, muzete mi poradit, kdyz bych to brala ze stareho grafu tak ovu test jsem mela pozityvni 22. a ovulka byla to ho 23 nebo 24. Ja vim ze mi to ukaze ten graf ale dost casto jsem tet mivala cykly pokazde jinak ale jak tak sleduji tak 2 mesice mivam pozityvni test 22 to mame styk a pak uz ne. Jestli to neni duvod ze dite neprichazi, ze bych mela mit ten styk az 23 a 24 diky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
12.3.14 07:40

@miru81 ahoj,super clanek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
12.3.14 08:13

@Odonek ahojky, jj, díky němu jsem se vše hezky naučila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
12.3.14 14:39

Dnes jsem mela ovulacni bolesti, pichani jako u cipku a pri dosednuti… a taky plodny hlen uz od vcerejska.Dnes jsem 12.DC ,na ovu testech slabounka carka. Myslite, ze muze byt dnes uz ovulace? Nebo az 13 ci 14 den, delku cyklu mam 28dni. Muzete mi poradit prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
13.3.14 09:51

Ahoj Odonku, jsem na tom úplně stejně :) - ovulační bolesti a 12 DC :D Na testu jsem v úterý (10 DC) měla slabou čárku - potud stejné, ale ve středu se už nic neukázalo :( Třísla už mě bolejí třetí den a jsem z toho jen zmatená… Piju Nosifol druhý měsíc, tak snad mě nerozhodil a ovulaci jsem „neprošvihla“? Snad proboha není možný mít ovulaci před 9 dnem cyklu??? :nevim: Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
13.3.14 13:46

@Janice78 Ahoj Janice, tak ja uz zadne bolesti ovu nemam a vecer vcera mi test ukazal jeste slabsi carku… :nevim: tak to nechapu, uvidim dnes, co ukaze.Ale vcera jsme se milovali, protoze dnes jde muj chlapecek s klukama na pivo.Tak milovani bude az zitra, snad nebude pozde 8o Jinak Ti drzím palecky. A ten Nosifol davam pit i partnerovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
13.3.14 13:56

@Odonek ahoj, mě včera ovu test neukázal vůbec nic - jen sněhobílo :( Jak je to možný? Příznaky mám pořád stejný - bolest u vaječníku a lehoulinké špinění :,( Ale včera jsme taky měli tulení a dnes jde můj mužíček taky na to pivo :D :D No nic, podoba by tu byla, ale tak dneska zkusíme znovu ovu test, ne? :D Ať něco neprošvihneme… Jinak Nosifol mužíček vůbec nemůže - zkusil vypít jeden sáček a měl po něm takový průjem, že nemohl ani druhý den do práce. A tak jsem vymyslela, že by mohl brát BioSelen, Zinek a vit. E - všechno v jedný tabletě - a po tom zase zvracel… No je tohle možný? :D Nic ty chlapy nevydržej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
13.3.14 15:36

@Janice78 Ja nevim, jestli ten test Dr.Maxe neni nejakej vadnej. A taky musim zminit jednu vec, kterou jsem jeste nezazila..V tom bilkovem hlenu bylo trosku krve, to vubec nechapu :nevim: To je zvlastni, ze ma z toho travici potize, ten muj nic. Koupim dnes jiny test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
13.3.14 15:39

@Janice78 kazdopadne si dame vedet, co dnesni test :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
13.3.14 16:58

Dobry den.
Chtela jsem se zeptat ohledne ovulace. S pritelem se snazime o miminko. Jsou tomu dva mesice co jsem vysadils antikoncepci. Brala lindynette 20,brala jsem ji tak pet let. Ms po vynechani prisli ale pak se dostavili az po mesici a pul. Presne receno 1. brezna tak je to 12 dni. Zkousela jsem si zmerit bazalni teplotu mam 36.9 je mozne ze se blizi ovulace. Jakou mate zkusenost vy? Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33048
13.3.14 17:14

@hamapa že jedna teplota ti neřekne vůbec nic. Musí se měřit od konce MS pravidelně. A po vysazení může trvat několik měsíců než se tělo srovná. Možná budeš mít delší cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí