Zmizí hlen při ovulaci otěhotněním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.1.13 07:22

Holky, moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.13 13:47

Ahoj. Prosím o radu.
15.ledna jsem měla poslední tabletku antikoncepce. Od té doby jí nemám (ze zdravotních důvodů jsem jí vysadila) Antinu jsem užívala přes 5 let.
Od 20.1 do 24.1 jsem měla normálně menses z vysazení antiny. Myslím si, že 5.března jsem měla ovulaci, ale přijde mi že ovulaci mám i dnes 16.března.
Od té poslední menstruace jsem zatím žádnou jinou neměla. Je to tím, že se tělo ještě nesrovnalo takže to asi ještě chvíli potrvá než jí vůbec dostanu.
Těhotná storpocentně nejsem (a ani se o to nesnažím).
Myslíte že tedy je možné abych měla ovulaci i dnes?
Díky moc za radu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3478
16.3.13 14:14

A podle ceho soudis ze jsi ji mela a mas dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.13 15:33

@Brambůrka10 :nevim: Myslím si to dle příznaků ovulace.

• Citovat
  • Upravit
3478
16.3.13 15:37
@Anonymní píše:
@Brambůrka10 :nevim: Myslím si to dle příznaků ovulace. [/citace
@Anonymní píše:
@Brambůrka10 :nevim: Myslím si to dle příznaků ovulace.

ja myslela, ze jsi treba dala test, ja mam priznaky ovulace snad 5× do mesice :roll: tak ze ji poradne ani nepoznam, ale po HA jsem to mela cely takovy divoky, ja ji naopak nemela vubec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.13 23:08

@Brambůrka10 8o tak to jsem vůbec nevěděla že je možné :oops:
Každopádně děkuji moc za radu :) Mohu se zeptat za jak dlouho po vysazení antikoncepce jsi dostala menstruaci? Mně přijde že už jí nemám docela dlouho :think:

• Citovat
  • Upravit
3478
17.3.13 11:00
@Anonymní píše:
@Brambůrka10 8o tak to jsem vůbec nevěděla že je možné :oops:
Každopádně děkuji moc za radu :) Mohu se zeptat za jak dlouho po vysazení antikoncepce jsi dostala menstruaci? Mně přijde že už jí nemám docela dlouho :think:

ja ji dostavala uplne pravidelne dal po 28dnech, akorat me tam furt pichalo a nemela jsem ovulaci, jak dlouhe mas spozdeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.13 11:38

@Brambůrka10 jak jsem psala poslední tabletku jsem měla 15.1 a poslední menses začala 20.1. Měla jsem o dostat přesně 16.února ale doteď jsem to pořád neměla. Těhotná určitě nejsem tak si právě myslím že se s tím tělo ještě jakoby nevyrovnalo (přeci jen jsem brala antinu 5 let takže byla menstruace vždy z vysazení antikoncepce).
:nevim: k doktorce teď jít nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.13 10:51

DOTAZ

Ahoj holky, posledních několik měsíců mám ovu vždy pravidelně 13tý nebo 14tý den a taky ji na sobě cítím - nafouklý břicho, bolesti, cítím ji docela intenzivně. Zrovna tento měsíc jsme se začali snažit o mimčo a jak na potvoru jsem tentokrát necítila nic. Je možný, abych najednou ovulaci nepostřehla, když jsem ji předtím měla tak bolestivou? :nevim: Tak si říkám, že buď proběhla a já ji necítila, nebo teprve proběhne (jsem 16 DC, takže to si nemyslím) nebo tento měsíc neproběhne vůbec. Máte někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
820
25.3.13 11:59

Někdy se může stát, že je cyklus anovulační, ale pokud se snažíte o mimčo je lepší to vědět přesně zda ovu probíhá a kdy, tzt. ovu testy či měření bazální teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
30.3.13 10:44

Ahoj, muzu se vmisit s dotazem? :) po vysazeni HA jsem mela rozhazenou MS, po nasazeni duphastonu se uklidnila, ale diky castym bolestem bricha jsem ho po cca 2 mes. vysadila. Jakmile jsme se zacalu snazit o mimi nemohli jsme nekolik mes. najit ovulaci. Po jednech hormonech od dr. prisla a od te doby ji mam celkem pravidelne, ale mam takovy problem - mam ji opravdu dost neprijemnou :( 3-4 dny mam krece v brise, picha me to, jako by tam nekdo mel jehlici a popohanel me :( hlavne na leve strane. Chci se zeptat, zdali to nekdo prozivate stejne? Mam teda hodne bolestivou MS, ale ta ovulace tomu zacina konkurovat..navic cca 2 den mam takovy ciry hlen, je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
30.3.13 10:54
@Alickaaa píše:
Ahoj, muzu se vmisit s dotazem? :) po vysazeni HA jsem mela rozhazenou MS, po nasazeni duphastonu se uklidnila, ale diky castym bolestem bricha jsem ho po cca 2 mes. vysadila. Jakmile jsme se zacalu snazit o mimi nemohli jsme nekolik mes. najit ovulaci. Po jednech hormonech od dr. prisla a od te doby ji mam celkem pravidelne, ale mam takovy problem - mam ji opravdu dost neprijemnou :( 3-4 dny mam krece v brise, picha me to, jako by tam nekdo mel jehlici a popohanel me :( hlavne na leve strane. Chci se zeptat, zdali to nekdo prozivate stejne? Mam teda hodne bolestivou MS, ale ta ovulace tomu zacina konkurovat..navic cca 2 den mam takovy ciry hlen, je to normalni?

ahoj, je to normalni, bud rada, ze ji mas a ze o ni vis :palec: me zas boli tyden v krizi a prsa okolo ovu :roll: a ciry hlen, to je plodny hlen, jako vajecny bilek, to je taky dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
30.3.13 10:59

Jj presne jako vajecny bilek :D takze v ten den, kdy ho mam je nejlepsi na to skocit? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
30.3.13 11:02
@Alickaaa píše:
Jj presne jako vajecny bilek :D takze v ten den, kdy ho mam je nejlepsi na to skocit? :hug:

on muze byt uz par dni pred, tak ze kdyz na to budete skakat obden, tak ji neminete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yen
254
4.4.13 15:41

Ahoj holky i já se přidám k vám, o miminko se pokoušíme od února, nijak moc na to nespěcháme, volný průběh, ale už aby to bylo :mrgreen: V únoru jsem začala brát utrogestan. Jak psala @Alickaaa, tak mám bolestivou MS, ale bolesti při ovu začínají konkurovat :D navíc já si ovulaci zjišťuji diabetickými papírky, tuto metodu jsem vyčetla tady na jiné diskuzi a pro začátek jsem to kontrolovala i ovu testy a shoduje se, já mám MC 31dní a ovu 9-11 den, @Alickaaa čirý tekutý hled je příznak ovu ;) držím palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí