Zmizí hlen při ovulaci otěhotněním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1309
4.4.13 15:45

@Terdullka ahoj, můžu se zeptat, jak to funguje ty diabetické papírky? :) děkujii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yen
254
4.4.13 15:57

@Alickaaa, Jasně, jmenují se Glukophan, balení asi 60ks papírků a stojí cca 100-150kč, tak že tě to vyjde i líp finančně ;) kdyby sis měla denně dělat ovu testy. Na tyto papírky se v našem případě nečůrá, ale jelikož je to místo papírku spíš plastový proužek na konci s idikátorem, tak si jej buď opatrně zavedeš do pochvy, opatrně aby ses hranami moc nepoškrábala, už mám naučený fígl, tak si zavádím celý papírek až k čípku a necháš cca 1-2minutky uvnitř, aby si indikátor natáhnul vlhkost z hlenu, pokud by se ti papírek nedařilo zavést nevadí, můžeš hlen nanést z pochvy prstem. CCA po 10-15min by se papírem měl zbarvit v případě ovulace do tmavě modrozelena. V období ovulace prý hlen produkuje více cukru. Papírky jsem ze začátku testovala první den od skončení MS 1× denně a od 9 -15 dne MC 2× denně :) snad jsem to napsala srozumitelně, když ta se ptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pe33cka
6.5.13 12:26

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat. Ve čtvrtek jsem byla na gyndě a doktor mi změřil folikul. Říkal, že bych měla dnes a zítra mít sex, abych mohla otěhotnět. Ve čtvrtek se to podařilo, ale v pátek jsme to nestihli, ani v sobotu ne, až v neděli :( Co si o tom myslíte, můžu být těhotná? V neděli jsem měla hlen hustější, ale pořád mě bolí břicho, jako bych to měla dostat.. Poraďte, děkujiiiiii:-) Hezký den… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1309
6.5.13 12:43
@Pe33cka píše:
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat. Ve čtvrtek jsem byla na gyndě a doktor mi změřil folikul. Říkal, že bych měla dnes a zítra mít sex, abych mohla otěhotnět. Ve čtvrtek se to podařilo, ale v pátek jsme to nestihli, ani v sobotu ne, až v neděli :( Co si o tom myslíte, můžu být těhotná? V neděli jsem měla hlen hustější, ale pořád mě bolí břicho, jako bych to měla dostat.. Poraďte, děkujiiiiii:-) Hezký den… :mavam:

Můžeš, ale bolení břicha je spíš od ovulace - mě po ovulaci bolí břicho víc než při ms klidně 5 dní.. Takže vydrž a uvidíš, jestli dorazí ms nebo můžeš zkusit testovat cca 10 dpo. Jinak spermie v tobě vydrží 2-3 dny, takže vůbec nevadí, že jste to v pátek nebo sobotu nestihli, spermíci tam byli neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pe33cka
6.5.13 12:54
Děkuji moc za odpověď ;)
@Alickaaa píše:
Můžeš, ale bolení břicha je spíš od ovulace - mě po ovulaci bolí břicho víc než při ms klidně 5 dní.. Takže vydrž a uvidíš, jestli dorazí ms nebo můžeš zkusit testovat cca 10 dpo. Jinak spermie v tobě vydrží 2-3 dny, takže vůbec nevadí, že jste to v pátek nebo sobotu nestihli, spermíci tam byli neboj :)

Děkuji moc ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.13 10:54

Omlouvám se, že vstupuji do diskuze, ale mohl by mi někdo říct jestli je možné mít ovulaci už kolem 8.dne z 28-29denního cyklu? Je to normální? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Pe33cka
19.5.13 20:11

Ahoj Alickaaa, tak spermíci tam byli, jak jsi psala. Měla jsem to dostat zítra v pondělí. Ale v pátek jsem si dělala test, pozitivní a hcg 290:-) Ale mám strach že to zítra dostanu, četla jsem že může vzniknout samovolný potrat. Může se to stát přesto, že mám takové hcg a vajíčko už je tedy zahnízděné?
Díky zaopoveď komukoliv;-)
Hezký večer.

• Citovat
  • Upravit
1309
19.5.13 20:21
@Pe33cka píše:
Ahoj Alickaaa, tak spermíci tam byli, jak jsi psala. Měla jsem to dostat zítra v pondělí. Ale v pátek jsem si dělala test, pozitivní a hcg 290:-) Ale mám strach že to zítra dostanu, četla jsem že může vzniknout samovolný potrat. Může se to stát přesto, že mám takové hcg a vajíčko už je tedy zahnízděné?
Díky zaopoveď komukoliv;-)
Hezký večer.

gratulace obrovska! :kytka: ja to mela dostat dnes a v patek jsem to taky nevydrzela a // :P jen se chci zeptat, jak sis zjistila sama hcg? :think: ja myslela, ze to zjisti dr z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pe33cka
19.5.13 20:31

JJ, dělala jsem si hcg v nemocnice, pracuju tam;-))
Ale jak říkám, mám strach že bych to zítra mohla dostat. Mám strach že se to neudrží:-(
Jinak taky gratulace :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1309
19.5.13 20:53
@Pe33cka píše:
JJ, dělala jsem si hcg v nemocnice, pracuju tam;-))
Ale jak říkám, mám strach že bych to zítra mohla dostat. Mám strach že se to neudrží:-(
Jinak taky gratulace :kytka:

a proc se tak strachujes? Vzdyt hcg 290 je hezke ne? Nebo ja nevim, ale predpokladam, ze cim vic, tim lip? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yen
254
27.5.13 21:31

Holky gratuluji k // to je nadhera :kytka: @Alickaaa myslis že pomohly bylinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.13 08:56

Ahoj, snažíme se 5 měsíců o dítě, ale spíš to necháváme náhodě, takže nesleduji hlen apod. Jen jsem si všimla, že jsem včera měla velké množství táhlého hlenu. Spočítala jsem to a byl to 17DC. Takže je asi blbost aby to byl plodný hlen když mám cyklus dlouhý 27dní? Nebo je to možné?

• Citovat
  • Upravit
1785
30.5.13 10:49

Ano to je hodně pravděpodobné že jsi ten den měla plodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.13 13:21

Holky, poraďte :lol:
Je možný, že 17 DC mám stále negativní ovu test? Už se docela bojím, je možné, že ovulace ještě bude?

• Citovat
  • Upravit
1036
31.5.13 13:30

Holky chtěla jsem se zeptat, mám všechny příznaky ovulace-bolesti jako na MS, dost bílkového hlenu. Mám hrozně dlouhé cykly až 55dní. Dnes jsem 43DC, hlen zaznamenávám v průběhu cyklu vždy dvakrát, tento cyklus to bylo 21-24DC (hlen a bolesti jako na MS) a pak znovu 33-38DC (opět bolesti podbřišku, píchání na pravém vaječníku, hlen), je možné, že by neproběhla? TT negativní, minulý týden ve středu jsem 2 dny špinila. Dr. mi nasadila clostík 1-0-0, ale na úpravu cyklu nic, ani jsem nebyla na kontrolním utz jestli na clostík reaguju. Už přestávám rozumět svému tělu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí