Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasně, tak platí. ![]()
Už to budu vědět za chvilku, v jednu tam manža volá.
Jsem nervní, už aby to bylo za mnou. ![]()
No a už to vím. Negatvní. Jak jinak. ![]()
1veverka píše:
Jasně, tak platí.
Už to budu vědět za chvilku, v jednu tam manža volá.Jsem nervní, už aby to bylo za mnou.
No a už to vím. Negatvní. Jak jinak.
faaaakt???
joooooj. a ja se těšila že se budu těšit aspoň z tebe když ja jsem hodila červenou. no nic tak mame před sebou další měsíc společného snažení se a vzajemné podporovaní a utešováni a možna i radosti. ale ma to jedno pzit:: na narozky se ještě můžem pěkně vožrat
kdo ví možna naposled hihihi. ja si ted byla koupit ten kortyhel ňať 50g saček jen za 28kč super cena tak jsem si ho uvařila jdu si ho vypít. za jak dlouho si pocitila zlepšení??
No jo, tak co už, spíš mě štve, že jsem ani ms neměla pořádně, snad to nic nepokazí. ![]()
Ale máš pravdu, na ty narozky už se těším jak malá, budu slavit už tenhle víkend, takže to bude pěkná jízda.
![]()
Ten čajík mi pomohl tak za těch 14 dní, ale pila jsem ho pak i při ms, tak možná spíš měsíc, než to zabralo. ![]()
Ono s bylinkama je to vždycky na dlouhou dobu, ale zato bez vedlejších účinků. ![]()
Jeden čaj jsem pila tři měsíce, to je tak doba, kterou by se to mělo pít v kuse.
Jo, deset stránek, já když se zapojovala do první diskuse, bylo jich taky pár, dneska už máme náběh na dvě stovky. ![]()
1veverka píše:
No jo, tak co už, spíš mě štve, že jsem ani ms neměla pořádně, snad to nic nepokazí.
Ale máš pravdu, na ty narozky už se těším jak malá, budu slavit už tenhle víkend, takže to bude pěkná jízda.![]()
![]()
Ten čajík mi pomohl tak za těch 14 dní, ale pila jsem ho pak i při ms, tak možná spíš měsíc, než to zabralo.
Ono s bylinkama je to vždycky na dlouhou dobu, ale zato bez vedlejších účinků.
Jeden čaj jsem pila tři měsíce, to je tak doba, kterou by se to mělo pít v kuse.
Jo, deset stránek, já když se zapojovala do první diskuse, bylo jich taky pár, dneska už máme náběh na dvě stovky.
no uvidíš. tenhle víkend to je supr. ja asi slavit nebudu jelikož mam červenou tak me to uplneomezuje skoro ve všem ani do prace bych nejradši nešla hold pracovat se musí. max asi pujdem s přítelem na nejakej dobrej obídek nebo něco podobneho a penízky za oslavu hodim do kasičky pro mimiska
No, o tom,kolik to bude stát, mi ani nemluv.
Sice každý, kdo přijde, něco přinese, ale beztak vylítnou tisíce komínem.
![]()
Ale čert je vem, když mám kulatiny, tak to vezmu pořádně. ![]()
Kasičku pro mimi, no, to by jsme si taky asi měli pořídit.
Ono to bude stát pěkný balík.
![]()
kasička pro mimi je dobra věc pořad se na to podívaš a říkaš si co bych ti nedala náá a hodiš tam stovečku mak manža neco a až to otevřete tak se budete divit kolik tam je třeba na novej kočarek. my sme tak za pul roku nazbírali 12 litrů jeli sme na dovču tak sme to rozměnili na eurika.
Než jsem si stačila pomyslet, že bych tu kasičku asi vykrádala každý rok, tak jsem to dočetla.
U nás by tolik nehrozilo, máme hypotéku a peněz moc ne, ale určitě by to bylo fajn to pak otevřít a mít víc peněz pohromadě.
Jo, jako spořící věcička, ale když se mimi nezadaří, tak se to utratí jinak. To bych brala. ![]()
hihi to musiš takovou kasičku so se neda otevřít. nejlepší jsou ty plechove od vietnamcu daji se otevřít jem otvírakem na konzervy ta velka je snad za 49kčja jsem na ni nalepila ještě štítek,,ŠETŘÍME SI NA DĚŤÁTKO TAK VHAZUJME KORUNKY AŤ SE MÁ DOBŘE. " MYSLIM ŽE TO ČLOVĚKA PŘINUTÍ TO NEOTEVŘÍT
Jé, to je hezké…
Otvírákem? No, tak to bych asi fakt neriskovala.
Každopádně nápad výborný, hned to manžovi večer nadhodím. ![]()
a´hojky holky to je skoda ze se vam to nepovedlo,ja se pridaM TAKY moc s tim nepocitam ![]()
Že nepočítáš, to vůbec miminu nevadí.
Potřebovaly by jsme tu nějakou těhuli, co by na nás naprskala takovou dávku těhu bacilů, že by jsme do toho vlítly jako nic. ![]()
A ty k tomu máš momentálně nejblíž.
![]()
1veverka píše: Že nepočítáš, to vůbec miminu nevadí.![]()
Potřebovaly by jsme tu nějakou těhuli, co by na nás naprskala takovou dávku těhu bacilů, že by jsme do toho vlítly jako nic.
A ty k tomu máš momentálně nejblíž.![]()
Ahojte, holky ![]()
tak jsem udělala fotku, je dost mizerná, ale čárky tam zhruba vidět jsou.
Vždycky jsem měla 28 dnů cyklus, přesný jak hodinky ale posledního půl roku, co se snažíme je to takový rozházený, poslední dva měsíce ale 29 dnů.
Mrzí mě že vám to tento měsíc nevyšlo, ale určitě to už brzo musí vyjít, moc vám to oběma přeju ![]()
mas nejak dlouho ovu a nebo jsi tehotna,na ovu je to podle me dlouho kdyz mas 29 dni,jas mam 27-28 dni a ovu mam tak 12-15 DC ![]()