Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13002
23.10.11 15:04
no ja mela taky zajimave teploty :lol:
michaellevik píše:
michaelas2010 píše:
jo jo koukala jsem na testiky moooc krasny , jako hlenu mam plmno musela jsem si vzit intimku testiky zatim neg. tak pocitam do 2 dnu je tu :lol: :dance:
no u me to same. až to je občas nepříjemne ale jsem rada že dorazila protože jsem se měřila když skončila mrcha :cert: a ty teploty byly faaaakt podivny až jsem si řikala že ovulka nedorazi. ale dorazila hihihi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.10.11 10:58

Ahoj snažilky, tak jak se máme při pondělku..? :kytka:
Já si tu nešťastnou ms tím snažením pěkně rozdráždila. :cert: Ale na tu peču, rozhodla jsem se jí ignorovat. :-P
Spíš mi hodně klesly teploty, teď nevím, může být normální pokles na konci ms? :think: Ovu bych mít ještě neměla, i když jistého nemám nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
24.10.11 11:43
1veverka píše:
Ahoj snažilky, tak jak se máme při pondělku..? :kytka:
Já si tu nešťastnou ms tím snažením pěkně rozdráždila. :cert: Ale na tu peču, rozhodla jsem se jí ignorovat. :-P
Spíš mi hodně klesly teploty, teď nevím, může být normální pokles na konci ms? :think: Ovu bych mít ještě neměla, i když jistého nemám nic…

Já myslím, že klidně může, důležité je, aby zase stoupla. Kolikátý DC jsi a kolik jsi naměřila?
Jinak já dneska měla krásných 36,36 (3DC), akorát MS je nějaká slabší než jsem zvyklá, ale doufám, že všechno bude OK :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.10.11 12:38

No, já jsem už 14. DC, ale cykly mám od 40 do 60 dní, ale hrozně to kolísá. Ms mívám od 10 do 20 dní. :roll:
Naměřila jsem už dva dny pod 36, ale moje nejvyšší teploty jsou tak 36,4, maximálně 36,5.
Při cyklu i těch 40 dní by to ovu nebyla jistě, ale co já vím, jak dlouhý bude teď. :nevim: :mrgreen:
Mám to všechno spíš jako překvápko. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
24.10.11 12:40

Tak to bych nehrotila, na zvýšení teploty máš ještě čas 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.10.11 12:46

No právě, to si taky myslím. :think: :-)
Stejně se budeme snažit pokaždé když ms přejde, tak to neprošvihnem. :mrgreen:
Jen mě štve, u těch dlouhých cyklů, že těch šancí je za rok mnohem míň. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
24.10.11 13:38

Tak to věřím, a nebereš nějaký léky nebo bylinky, aby si měla cyklus kratší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.10.11 13:57

To víš, že jsem to zkoušela. Gynex, Sarapis, bylinky několikery, ale nic. S mým tělem prostě nic nehne. :-?
A hormony jsem taky zkoušela, jen tři měsíce a mám z toho polízanici doteď, udělalo mi to nádory na játrech (vypadá to nezhoubné, naštěstí), padaly mi vlasy, pleť jsem měla jak struhadlo s pupínky, no děs. :roll:
Takže už se můžu spolehnout jen na to, že se moje tělo umoudří samo. Jo, musím přiznat, brala jsem x let ha. Ale stejné problémy jsem měla i před tím. Jen se oddálily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
24.10.11 14:03

Hups, tak to je drsný 8-o Ale tak zase máš aspoň ovulaci :palec:
Jo ještě jsem slyšela, že i na tohle pomáhá cvičení podle té metody Mojžíšové, ale je otázka, jestli by se ti do toho chtělo (třeba já jsem dost líná :lol: :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.10.11 14:09

No, tu ovulaci snad jo, i testy mi jí ukázaly, když jsem je ještě zkoušela. :-D Ale byla právě až někdy 27. DC, při těch extra dlouhých možná ani není. :think:
Cvičení, ehm, já ti nevim, to bych nad sebou asi potřebovala někoho s bičem. :lol: Taky jsem u téhle metody četla, že se musí spát s nataženýma nohama, mám potíže po operacích, takže jinak než zkroucená jak paragraf neusnu, jinak mě chytá křeč. :cert:
Tak jsem to kdysi rovnou zavrhla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.10.11 14:31

Veveruško ty to nemaš zrovna lehke jak tak čtu.a co ten kontrihel??me nevim jestli pomohl ale po jeho uzivani mi prišla ovulka o 3 dny drive. a prej po 3 mesicich by se ms mela davat doporadku tak nevim.neřikam že ti to skočí na 28 dní ale snad byti pomohl ubrat par dnu ne?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
24.10.11 14:33

Jasně 8-)
Já budu asi mít cykly kratší, ale modlím se, aby byla ovulace, abych každý měsíc nekrvácela jen tak pro nic za nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.10.11 15:13

Kontryhel už jsem pila. Tři měsíce. A stejně tak i směs od Kamenické, ale nic. :think:
Ms mi to zmírnilo, byla předtím ještě horší. To je fajn. Jenže s délkou cyklu to nehnulo. :nevim:

No, taky by mi stačila jistá ovu, to ostatní přežiju. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
24.10.11 17:54

Ahojky snažilky,
mohu se k vám přidat? Jsem to vše poctivě přečetla a dozvěděla se zajímavé informace,moc děkuji 8-)
Jsem teď v období čekání.Ve středu je rozhodující den,spíše ve čtvrtek.Předtím jsem měla ms strašně rozházenou,už jsem chtěla jít k dr,ať mi ji srovná a jako by někdo mávl kouzelným proutkem,mám poslední 4 měsíce cyklus 29.dní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
24.10.11 18:50

ahojky holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie